31 Mart 2013 Pazar

Ceset hâline gelmiş Türk tiyatrosu iki eliyle bir oyununu doğrultamıyor!...

Türkiye garip, hem de çok garip bir ülke... Bu çirkin, bu garip, bu ucube ülkede, tiyatro sanatına musallat olan yeteneksiz kişi, kuruluş ve kurumlar, Türkiye tiyatro sanatının hızla gelişip, şimşek hızıyla ilerlemesi için değil, vicdanlarını hafifletmek yerine, cüzdanlarını iyice ağırlaştırıp, şişirmek için mücadele ediyorlar...

Türkiye garip, hem de çok garip bir ülke... Bu garip ülkenin demokrat, devrimci, ilerici, sosyalist, komünist tiyatro sanatçıları, cüzdanlarını hafifletmek pahasına mücadeleye atılıp, vicdanlarının temiz sesini halka, tüyü bitmemiş yetime duyurdukça, dünyanın hiçbir ülkesinde vuku bulmamış bir olay gerçekleşti: Tam tamına 1100 KİŞİLİK KİŞİLİKSİZ KİŞİ, her türlü alçaklığı kuşanarak sahne alıp, iğrenç ve korkunç bir LİNÇ KAMPANYASI başlattı...

Türkiye garip, hem de çok garip bir ülke... Bu garip ülkenin aşağılık, beceriksiz, cahil, çapsız, düzeysiz, embesil, fırlama, garip, hantal, puşt, Oblomov'u bile arşın arşın geride bırakan yeteneksiz kulları, Kültür Bakanlığı Çanağı yalamanın dışında, sahibinin sesi olmanın ötesinde herhangi insancıl bir donanıma kesinlikle sahip olmadıklarından, beni, sürekli olarak LİNÇ KAMPANYALARI ile oyalama yoluna gittiler. Burak Caney denen orospu çocuğu ile başlayan süreç BİRİNCİ LİNÇ KAMPANYASI, Shakespeare Çocukları'nın ruh verdiği İKİNCİ LİNÇ KAMPANYASI ile yol aldı ve şimdi, ÜÇÜNCÜ (HUKUKSAL) LİNÇ KAMPANYASI ile yoluna devam ediyor. Bu yeteneksiz Oblomov çakmaları, beni sürekli olarak rahatsız ettikleri için, ben de, son bir yıllık Kültür Bakanlığı Çanağı içeriği taşıyan belgeleri bir araya getirerek, hiç olmazsa link olarak sizlere sunup, üzerinde düşünmenizi istedim! 

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

Ayrıca bakınız:

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro Eleştirmenleri Birliği (TEB), sitesinde yayınlamış olduğu haberde, LİNÇÇİ Üstün Akmen'in nasıl bir kaza geçirdiğini belirtme gereksinimi duymadan, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mimesis tayfasının düzenlediği panele ne kadar değer verdiğini kanıtlamış oluyor!

Sosyalist OYUN Dergisi kurucusu ve Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, yüreğinin bir parçasını gömdüğü Kenya ve Tanzanya'dan ülkesine döndü!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, kendisinin, halkın ve tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle zar zor ayakta durmaya çalışan İstanbul Devlet Tiyatrosu (İDT) inisiyatifindeki reklâm kulelerinin ticarî kuruluşlar tarafından işgâl edilmesine karşı sert mücadele verirken, İDT afişlerinin, sadece Şakir Gürzumar yönetimindeki İDT tarafından kullanılmasını ısrarla ve inatla dayatıyor!

ŞALOM Gazetesi, SANSÜRCÜ BİRGün Gazetesi yazarı ve Kültür Bakanlığı çanağı yalayıcısı Tiyatro Kare'nin patronu Nedim Saban hakkında dezenformatif yayın yapıyor!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mimesis sitesi, SANSÜRCÜ BİRGün gazetesi yazarı ve Kültür Bakanlığı çanağı yalayıcısı Tiyatro Kare'nin patronu Nedim Saban'ın kötü durumunu kurtarmak için olmadık şaklabanlıklara kalkıyor!

Zincirlerinden başka yitireceği hiçbir şeyi bulunmayan emekçi halkın iktidar özlemi duyduğu düşlerin önündeki en büyük engellerden biri olan faşizmi karikatürleştirerek sevimli hâle getirip, kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için dezenformasyon imâlatına başlayacak kadar gözü dönmüş ve tiyatro yazarı Feridun Çetinkaya gibi bir anti-faşiste bile "PİS FAŞİST" diyebilecek kadar zıvanadan çıkmış SANSÜRCÜ BİRGün Gazetesi yazarı ve Kültür Bakanlığı çanağı yalayıcısı Tiyatro Kare'nin patronu Nedim Saban, hiç yoktan var ettiği sentetik faşizm tartışmasının kendisini bile boğacak aşamaya geldiğini görür görmez, sade suya tirit konularla götüyle devirdiği tiyatro köyünü kurtarmaya çalışıyor!

Sapına kadar faşizm karşıtı olan Feridun Çetinkaya'ya "PİS FAŞİST" diyebilecek kadar terbiyesizleşen SANSÜRCÜ BİRGün Gazetesi yazarı ve Kültür Bakanlığı çanağı yalayıcısı Nedim Saban, "Leyla'nın Evi" oyununun dramaturjisini Feridun Çetinkaya'ya "IRKÇILIĞIN AVUKATI" deme alçaklığında bulunan LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın kirli ellerine teslim etmişti!

Sapına kadar faşizm karşıtı Feridun Çetinkaya'ya "PİS FAŞİST" diyecek kadar alçalan SANSÜRCÜ BİRGün Gazetesi yazarı ve Kültür Bakanlığı çanağı yalayıcısı Nedim Saban, alçak LİNÇÇİ Tuncay Özinel'e de "IRKÇI AŞAĞILIK KÖPEK" demişti!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, yapay muhalefet gazetesi Radikal'daki "Genco Erkal Dizilere İsyan Etti!" başlığını görür görmez, LİNÇÇİ terbiyesiz Genco Erkal'a isyan ederek şöyle bağırdı: "Şimdiye dek, Kültür Bakanlığı çanağı yalamadan, Efes Pilsen tezgâhtarlığı yapmadan, değil tiyatro yapmak, İstiklâl Caddesi'nde yürüyebilecek takadı bile kendinde bulamayan LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından ve devrimci yazarların kültür mirasını çarçur eden dangalak tiyatro esnafı, tutmuş bir de, hiç utanıp sıkılmadan örgütlülük reçetesi yazma hıyarlığında bulunuyor!"

Refik Erduran, köprünün altından akan suların bile farkında değil!

Bu, kültürel, tarihsel ve toplumsal özü bulunan önemli bir sınıf kini!


Her alandaki Kültür Bakanlığı çanağı yalayıcılığına karşıyız!

LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı'nın sahibesi ve LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olduğu LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin dezenformatif yayınlarının etkisinde kalarak LİNÇ KAMPANYASI imzatörlüğü yapan sözüm ona genel sanat yönetmeni Cem Kaynar'ın dümen suyundan giden Kültür Bakanlığı çanağı yalayıcısı LİNÇÇİ düşevi oyuncuları'nı asla ve kesinlikle izlememeye kararlıyız!

Bu, kültürel, tarihsel ve toplumsal özü bulunan önemli bir sınıf kini!

Sırtını dayadığı 12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Talât Sait Halmancı patronlar tarafından yönetilen SANSÜRCÜ BİRGün Gazetesi'ne güvenerek, Türkiye'nin en kibar anti-faşisti tiyatro yazarı Feridun Çetinkaya'ya "PİS FAŞİST" diyecek kadar terbiyesizleşen Kültür Bakanlığı çanağı yalayıcısı Tiyatro Kare'nin patronu Nedim Saban, osuruk kadar değeri, keçiboynuzu kadar bile tadı olmayan düzeysiz bir yazıya daha imza atarak, yazarlık kalitesinin hangi sığlıkta olduğunu bir kez daha kanıtladı!

YANITI MUTLAKA, AMA MUTLAKA ÇOK SERT VERİLECEKTİR!

T.C. Kültür Bakanlığı çanağı yalamak için değil, sosyalist kültür oluşturmak için kurulan Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'dan çok önemli bir açıklama!

Arjantin'de o kadar çok köpek var ki, onlara çanak yetişmiyor!

Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı'yı çok sert yanıtladı!

Marksist Sanatçı Hilmi Bulunmaz diyor ki: "Kültür Bakanlığı çanağı yalayarak, yani benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Kültür Bakanlığı bütçesinden 'Özel Tiyatrolara Devlet Desteği' adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) almış bulunan LİNÇÇİ Dostlar Tiyatrosu'nun patronu ve sahte Marksist LİNÇÇİ Genco Erkal, yeşil sermaye temsilcilerinin eleştiri ağına düşmüş bulunduğu için, bundan sonraki ömründe hiçbir zaman asla rahat edemeyecek!"


Hilmi Bulunmaz, ısrarla Kültür Bakanlığı çanağı vs. anlatıyor!

Reklâm kulesini yeşil dolarların simgesi McDonald's'a teslim eden Devlet Tiyatroları, tiyatrosunu yeşil sermayeye teslim etmek üzere!

Pembe sermaye temsilcisi gazetecilerle yeşil sermaye temsilcisi gazeteciler arasındaki tartışma düzeyi o kadar düştü ki, artık Taraf Gazetesi ile Vakit Gazetesi iyice bel altı çalışmaya başladılar!

"Müslüman mahallesinde salyangoz satma" mantığıyla kurulduğu için, sürekli olarak sentetik desteklerle ayakta duran Ankara Sanat Tiyatrosu, bol bol Kültür Bakanlığı çanağı yaladıktan sonra, AST patronu Rutkay Aziz'in finans-kapital reklâm filmlerine güvenerek hayatını kazandığından, sonunda gelip iflâsın eşiğine dayandı!

"Bradbury'nin Fahrenheit 451 romanından (...) yararlanarak" F451 adlı oyunla Kültür Bakanlığı çanağı yalayan Bizim Tiyatro, umarız, Ray Bradbury'nin ölümü nedeniyle çok önemli bir açıklama yapar!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın yıllarca eleştirdiği Kültür Bakanlığı çanağı kırılınca, özel tiyatrolar magazin basınından medet ummaya başladılar!

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf'ın "EMEK ÖDÜLÜ" ile ödüllendirdiği 12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Talât Sait Halman'a "DOSTUM" diye hitabeden Kültür Bakanlığı çanağı yalatıcısı Refik Erduran, saçmalama hakkını tepe tepe kullanıyor!

Emekçilerin iktidar özlemini karartmak için tarikatlardan barikatlar kuran yeşil sermaye temsilcileri, yakıcı gündemlerin üzerini örtüp, kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesini sağlıyor!

Kültür Bakanlığı çanağı yalayacak kadar alçalmadığımızdan, sadece okurlarımızın bilgi edinme hakkı için yayınlanıyoruz!

Melih Anık'ı silme niyetindeki LİNÇÇİ anlayışı mahkûm ediyoruz!

Aristofanes Torunu Shakespeare Çocuğu AKP'li Ertuğrul Günay Yeğeni LİNÇÇİ Volkan Taha Şeker, Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanağı yalamanın verdiği cesaretle MÜSTEHCEN görseller yayınlayan LİNÇÇİ MİMESİS Dergisi'nin sanal kuyruğu LİNÇÇİ MİMESİS sitesindeki yazısında hangi köpeğin hangi sahibini pahalılaştırdığını net olarak belirtmemiş de olsa, LİNÇÇİ Volkan Taha Şeker MİMESİS diliyle (Aristofanes ve Shakespeare dillerinden türemiş bir dil) yazmış olduğu yazıdaki köpek benzetmesinin (MÜSTEHCEN görseller yayınlayan LİNÇÇİ MİMESİS'in Elazığ halkını zehirlemesini engelleyen) Elazığ İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Pirinççi olduğu gayet net anlaşılıyor!

"Nacizane İnsan TUĞBA TURGAY" saçmalama hakkını kullanmış!


İstanbul Devlet Tiyatrosu reklâm kulesi Coca Cola işgâli altında!

Kendi küçük çıkarları için değil, toplumun büyük çıkarları için tiyatro sanatını halk yararına kullanan Sosyalist Sanatçı Bertolt Brecht'in komünist dünyasını gölgeleyerek burjuvaziye peşkeş çeken LİNÇ KAMPANYASI ruhani lideri Genco Erkal, Kültür Bakanlığı çanağı yalamanın yanı sıra, üstüne üstlük, bir de Efes Pilsen tezgâhtarlığı yapmasını gayet masum gösteriyor: "T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının maddi katkılarıyla / EFES'İN KÜLTÜR VE SANATA KATKILARI ARTARAK SÜRECEK"

Tavır Dergisi yazarı Gülnaz Bıçakçı, LİNÇ KAMPANYASI ruhanî liderlerinden Genco Erkal'ın, Bertolt Brecht'i toptan satın alıp, perakende satmasını, Bertolt Brecht'in oyunlarını sünnet ederek oynamasını, yani oyun olmayan şarkı sözleri, şiir ve müziği oyun sanmasını anlamakta zorluk çekmeye devam ediyoruz hâlâ!

Bu haber doğruysa, Türkiye'de iki devlet var demektir: T.C. & K.C.

Kültür Bakanlığı Çanağı yalamak yerine kendi işletmemizi kurduk!


Çaya çorbaya limon İstanbul Devlet Tiyatrosu kulelerine limonata!

Köhnemiş bir tiyatro anlayışının ilkel sesi LİNÇÇİ DRAMATİK şeyi!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, iftiracı LİNÇÇİ Prof. Dr. Özdemir Nutku'yu hızla yerden yere vurduğu "İftiradan yana olmak yada iftiradan yana olmamak" başlıklı ünlü yazısından sonra, "olmak yada olmamak" serisini, Coşkun Büktel'i eleştirerek sürdürüyor: "Sinekten yağ çıkarmak zorunda olmak yada sinekten yağ çıkarmak zorunda olmamak!"

Melih Anık, tiyatrodan hiçbir menfaat beklemediği için yazabiliyor!


LİNÇÇİLERİN şemsiyesi altına sığınan "Tiyatro Platformu"(?!), burjuvazinin en büyük tapınağı TBMM'nin kapısında kul olacak!

Oyunculuk, Kültür Bakanlığı Çanağı yalamak için mi yayınlanıyor?

Hilmi Bulunmaz'a "DOLANDIRICI" deme terbiyesizliğinde bulunan LİNÇÇİ Zafer Gecegörür, LİONS'tan aldığı ödüle mi güveniyor!

Kültür Bakanlığı Çanağı yalamayı alışkanlık hâline getiren LİNÇÇİ Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu'nun sanal kuyruğu LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından MİMESİS, Kültür Bakanlığı Çanağı yalanması haberini ânında, derhal, hemen duyurdu!

Kültür Bakanlığı Çanağı yalamadan tiyatro yapamayanların listesi!

BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ SOSYALİST SANATÇI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ, LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ'NİN KURUCUSU, ESKİ SAHİBİ, BU DERGİNİN YENİ SAHİBİ GÜLHAN AVŞAR'IN EMRİNDE YAYIN YÖNETMENLİĞİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YAPMAK ZORUNDA KALAN ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'YI ELEŞTİRİP, ISRARLA YERDEN YERE VURMAYA DEVAM EDİYOR HÂLÂ!

Hemen hemen her zaman ticarî kuruluşların reklâmlarıyla işgâl edilen İstanbul Devlet Tiyatrosu (İDT) reklâm kulelerinin, çok seyrek de olsa, Şakir Gürzumar yönetimindeki İDT afişleriyle süslenmesi, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın hoşuna gitti!

SOSYALİST SANATÇI HİLMİ BULUNMAZ ,KENDİSİNİ YANLIŞ TANITAN AŞAĞIDAKİ YAZI NEDENİYLE, ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'YI, "HAKARET VE İFTİRA" SUÇLARINI İŞLEDİĞİNİ İDDİA EDEREK, T.C. İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA ŞİKÂYET EDİP, ŞÜPHELİ SANIK MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'DAN DAVACI OLACAK!

Bulunmaz, Kültür Bakanlığı Çanağı yalamak yerine hızla çalışıyor

Bulunmaz, Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Demirkanlı'yı eleştirdi!

Bulunmaz, Mustafa Şükrü Demirkanlı'yı savcılığa şikâyet edecek!

Köpeklerin sayısı şimşek hızıyla azalırken, Kültür Bakanlığı Çanağı için görsel gereç bulmakta zorlanmaktan korkuyoruz!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmen Yardımcısı Mehmet Cemalettin Bulunmaz, Bulunmaz Tiyatro - İstanbul'un Kültür Bakanlığı Çanağı yalamadan yaşaması için, kuyumculuk mesleğindeki deneyimlerini yazıya dökerek, İstanbul Kuyumcular Odası Yayın Organı İKOVİZYON Dergisi'nde de yayınlıyor!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından BGST (LİNÇÇİ Tiyatro Boğaziçi), Kültür Bakanlığı Çanağı yaladığı için, 400 yıldır dünya halklarının iktidar özlemini ayaklar altına alan Shakespeare ve ardıllarını sahnelemek zorunda kalmanın cenderesinde yaşıyor!

Türkçe özürlü biri olması nedeniyle yazılarına kulak asmadığımız biri olduğu için okurlarımıza sunmayı pek önemsemediğimiz eski LİNÇÇİ ve yeni KORSAN Bilal Akar değerlendirmesi yapan Melih Anık'ın saptamasından (("Bilal Akar yazılarını beğenerek okuduğum bir yazar. Kendisi hakkındaki görüşlerimi değişik yazılarımda dile getirmiştim. Gençlerin (hele BÜO'lu iseler) yazdıklarını ciddiye almak gerekir. Zira onlar, biz onların yaşında iken yapmadığımız ölçüde okuyor, araştırıyorlar. (...) Bilal'in yazısı da dipnotları ve kaynakları ile geniş ufuklu bir yazı. Yazısını hemen okudum. Yazıyı okuyunca gördüm ki Bilal, düzgün Türkçesi ve ifadesi ile düzeyli bir cevap yazmış ve saptadığım hususlarla ilgili olarak beni doğruluyordu.")) sonra, Melih Anık'ın görüşlerini önemsediğimiz için, eski LİNÇÇİ ve yeni KORSAN Bilal Akar'ın aşağıdaki yazısını (daha sonra dil bilinci yoksunluğunu eleştirmek üzere) eleştirisiz olarak yayınlamayı uygun gördük!

Hilmi Bulunmaz, aşağıdaki duyuruyu okur okumaz şaşkınlığa uğrayarak "fesupanallah" çekti: "Deniz Gezmiş iyi para (bir kişi 45.00 TL ve hem de bir buçuk yıl önce) ediyor yada (Deniz Gezmiş adını kullanarak Kültür Bakanlığı Çanağı yalayan) Samsun Sanat Tiyatrosu her taraftan malı iyice götürüyor!"


Hilmi Bulunmaz, hiçbir yargılanmadan korkmadan ısrarla soruyor!


Türkiye'deki tiyatro ticareti hiç aksamadan tıkır tıkır işliyor: Refik Erduran, AKP'li Ertuğrul Günay'a bağımlı Kültür Bakanlığı Çanağı yalayanlara dağıtılan paralara karar verirken, bir yandan da Kültür Bakanlığı Devlet Tiyatroları'na peynir ekmek gibi oyun pazarlıyor!

Kediler, ancak saksılardaki çiçekler kış mevsiminde gizlendikleri zaman saksıları kullanma haklarını kendilerinde bulabiliyorlar!

LİNÇÇİ Boğaziçi Üniversitesi Çocukları tarafından yayınlanan LİNÇÇİ Mimesis, ne yapacağına karar vermekte zorlanıyor; kendi yayınladıkları haberi kendilerinin sansür etmesinden sonra, bizim o haberi ("Linççi ve sansürcü Mimesis'in önce yayınlayıp sonra sildiği haber!") yayınlamamız nedeniyle iyice şaftı dağıtarak, ne yapacaklarına kendileri de karar veremez duruma düştüler!

LİNÇÇİ Mimesis'e verilen hukuksal gözdağını asla onaylamıyoruz!

Yaşar Gündem'in, avukat Selçuk Çelik kanalıyla LİNÇÇİ Mimesis'e hukuksal gözdağı vermesini asla ve kesinlikle kabul etmiyoruz!!!...


Ekşi Sözlük'te "Aşk Olsun Sana Çocuk" ile ilgili can sıkıcı bir yazı!

Denize Giden Atlı, LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği'ne ışık tutuyor!

Kültür Bakanlığı Çanağı yalayacak, Lemi Bilgin yönetimindeki Devlet Tiyatroları'ndan reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) alacak kadar ayağa düşmediğinden, İstanbul Devlet Tiyatrosu (İDT) reklâm kulelerinin estetiğini, namusunu, onurunu korumak için tüm olanaklarını sonuna kadar kullanan Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, beş günlük Sırbistan gezisinden döner dönmez, ayağının tozuyla İDT reklâm kulelerinin ticarî kuruluşlar tarafından işgâl edilmesine karşı çıktı!

Hilmi Bulunmaz İDT reklâm kulesinin namusunu, onurunu koruyor!

Tiyatro izleyicisinin entelektüel, estetik, etik değerlerini yüceltmek için değil, Kültür Bakanlığı Çanağı yalamak için oyun sahneleyen LİNÇ KAMPANYASI en büyük sponsorlarından Oyun Atölyesi'nin yegâne yönetmeni Kemal Aydoğan, pespaye oyunlar yönetiyor!

Tiyatro dergilerinin nal topladığı süreçte "tavır" yola devam ediyor!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın kurup yönettiği Bulunmaz Tiyatro - İstanbul'daki oyunculuk ve yazarlık çalışmaları sürüyor!

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, Kültür Bakanlığı Çanağı ile perde açıyor!

İnci Aral'ın yedi paragraflık "Eleştiriye Saygı" yazısındaki önemli bulduğumuz iki paragraflık bölümünü tadımlık olarak sunuyoruz!...

Pembe sermaye temsilcileri muhafazakâr estetiği görmek zorunda!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, tiyatro sanatına hizmet etmek için aforizma da yazıyor!

Halka estetik duygu sunmak ("vatandaşlık görevini yapmak") için değil, Kültür Bakanlığı Çanağı yalamak için tiyatro yapan tacirler, habervaktim'deki haberin son paragrafından ("Bu kişi 'vatandaşlık görevimi yaptım' diyerek ödülü reddetti.") ders çıkarabilecekler mi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ülke yönetimini hakkıyla yerine getirmiş de bir sorun kalmamış gibi Zerrin Özer'e TRT işi ayarladı!

LİNÇÇİ Yücel Erten'in oyunu da Kültür Bakanlığı Çanağı yalıyor...

Hilmi Bulunmaz, Mustafa Demirkanlı'nın yine ağzının payını verdi!

Şakir Gürzumar yönetimindeki İDT reklâm kuleleri ticarîlere teslim!


Şakir Gürzumar'ın yönettiği İDT'nin reklâm kuleleri işgâl ediliyor!...


1998 yılında Kültür Bakanlığı'nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almakla birlikte her zaman Kültür Bakanlığı Çanağı yalayan Levent Kırca'nın "devlete karşı" çıkışı inandırıcı değil!

Kadın cinsine karşı saldırgan bir dil kullanan Levent Kırca'ya iptal!

Seval Deniz Karahaliloğlu, avukatı Murat Çoban kanalıyla bizden tam tamına 10.000,00 TL (ON BİN TÜRK LİRASI) isterken, yakın arkadaşları Bakiye Tunçay ile Serhat Yağdı da tanıklık etmişler!...

Hilmi Bulunmaz, oğluyla birlikte gittiği Hindistan'dan bugün döndü!

Tiyatro Pera, Kültür Bakanlığı Çanağı yalamadan oynayamıyor!...


"Tiyatro Pera'dan Eleştiriye Eleştiri" başlığı atarak Erbil Göktaş yönetimindeki Yeni Tiyatro Dergisi ve bu derginin yazarı Mehmet Konuk'a karşı bir saldırı yazısı yazan Şafak Eruyar'a karşı sinik bir eleştiri politikası izleyen Yeni Tiyatro Dergisi'ne Grup Yorum'un diliyle sertçe sesleniyoruz: "Cesaret cesaret daha fazla cesaret!!!"


Kültür Bakanlığı Çanağı yalamadan, Efes Pilsen Tezgâhtarlığı yapmadan asla oyun sunamayan LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin erotik ve düzeysiz oyunu "Testosteron" için son derecede ciddi bir yazı yazarak "tiyatro eleştiri klasiği" oluşturan Melih Anık'a saldıran Taylan Günay'ın berbat yorumunu aktarmakta yarar görüyoruz!


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz yine gayet net ve sert sözler etti


Yeni Kültür Bakanı Ömer Çelik, bakalım haksız yere reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) alan tiyatro dergilerinin arpasını kesecek mi?


LİNÇÇİ alçakların korkulu rüyası Hilmi Bulunmaz Türkiye'ye döndü


Cemal Bulunmaz, Volga Nehri'ni, Volga Oteli penceresinden çekti!


Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni ve Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sosyalist Sanatçı H. Hilmi Bulunmaz, Yeni Tiyatro Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sn. Erbil Göktaş'ın yazdığı "KAPİTALİZMİN KISKACINDAKİ 'SOSYALİST SANATÇI HİLMİ BULUNMAZ'A…" başlıklı yazıyı ağır ağır okuyup ince ince düşündükten sonra, kısık ateşte yavaş yavaş yanıtladı...


Karşı devrimci engellemelere karşın yayınımız çok ziyaret ediliyor!


Kültür Bakanlığı Çanağı yalayan LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin sahibi Shakespeare Çocuğu Nihat Haluk Bilginer, Avanos'ta çanak yaptı!


Bulunmaz: "Litvanya'daki fuardayken 'Asayiş Şube'den aradılar!..."


Kültür Bakanlığı Çanağı'na bakarak kör olan tiyatro siteleri, "Cuma Boynukara'nın suç duyurusu"nu görmezken, "Cumhuriyet" gördü...


LİNÇ imzacısı Kemal Aydoğan başöğretmen Kemal gibi poz vermiş


LİNÇÇİ Kemal Aydoğan'ın açtığı Moda Sahnesi'ne belediye kıyağı


LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin eskimiş yönetmeni LİNÇ imzacısı Kemal Aydoğan'ın Moda Sahnesi Kültür Bakanlığı Çanağı'na başvurmuş!


Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Kültür Bakanlığı Çanağı yalayan tiyatrocu ve tiyatro yayıncılarının davalarını görmemelerini gayet doğal karşılıyor!...


Bulunmaz'ın ücretsiz oyunculuk / yazarlık çalışmaları sürüyor hâlâ


Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'yı değerlendirip eleştirdi...


Bulunmaz, Kültür Bakanlığı Çanağı yalayanlara karşı acımasız!...


Hilmi Bulunmaz: "Ceset hâline geldiği için hızla, hem de şimşek hızıyla çürüyüp küflenen Türk tiyatrosu, Kültür Bakanlığı Çanağı yalamadan yeşil ışık yanarken bile karşıdan karşıya geçemez!..."