13 Mayıs 2012 Pazar

Marksist Sanatçı Hilmi Bulunmaz diyor ki: "Kültür Bakanlığı çanağı yalayarak, yani benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Kültür Bakanlığı bütçesinden 'Özel Tiyatrolara Devlet Desteği' adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) almış bulunan LİNÇÇİ Dostlar Tiyatrosu'nun patronu ve sahte Marksist LİNÇÇİ Genco Erkal, yeşil sermaye temsilcilerinin eleştiri ağına düşmüş bulunduğu için, bundan sonraki ömründe hiçbir zaman asla rahat edemeyecek!"

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin hakaretli, hararetli ve hareketli bir biçimde başlatmış olduğu ve tam tamına 1100 kişilik kişiliksiz alçak kişinin imza verdiği kampanyanın ruhanî lideri ve "Tiyatro... Tiyatro... Dergisi 41 İnisiyatifi Editörler Kurulu"nun 24 numaralı editörü, sahte Marksist LİNÇÇİ Genco Erkal'ı, benim dışımda, sosyalistlerin içerisinden hiçbir Allah'ın kulu eleştirmeyi göze alamadığı için, tabii ki, pembe sermaye tiyatro esnafı ve Kültür Bakanlığı çanağı yalayıcısı LİNÇÇİ Genco Erkalı da, yeşil sermaye temsilcileri eleştirmeye başladı. Benim, yirmi yılı aşkındır, çok sert bir dille eleştiri oklarını sapladığım LİNÇÇİ Genco Erkal, göründüğü gibi, gösterildiği gibi, asla ve kesinlikle Marksist biri değil. Malumunuz, Marksist olmanın en büyük ölçütü, işçi sınıfı için sanat yapmaktır. 


Oysa...


LİNÇ KAMPANYASI ruhanî lideri ve sahte Marksist Genco Erkal, sosyalist yazarlar Aziz Nesin'in, Bertolt Brecht'in, Nâzım Hikmet'in ve daha birçoğunun mirasını tepe tepe kullanmasına karşın, işçi sınıfının yaşadığı hayatın benzerini yaşamaya zerre kadar olsun katlanamadığı gibi, böyle bir niyete de sahip değil. 


Yeşil sermaye temsilcisi habervaktim.com sitesinin, sahte Marksist LİNÇÇİ Genco Erkal'ı "Marks hayranı" olarak sunmasını doğru bulmamakla birlikte, bu sahte Marksist'in ipliğinin pazara çıkarılması için yapılan katkı çok önemli.


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


TRT'de Başbakan Erdoğan'a hakaret


TRT Türk ekranlarında CHP yandaşı tiyatrocuların ideolojik tavrını eleştiren Başbakan Erdoğan'a alenen hakaret edildi…

Sinema oyuncusu Sadri Alışık anısına düzenlenen Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri'nin 17.'si Mustafa Kemal Merkezi'nde gerçekleşti.

TRT Türk'te yayınlanan “Bu Ülke” adlı programda, bu ödül törenine yer verildi.

Okan Bayülgen'in sunduğu geceye katılan ve her fırsatta aşağıladığı halkın değerlerini alaya alan tiyatrocular, yine Başbakan Erdoğan'ı hedef aldı. “Bu Ülke” programını hazırlayan TRT çalışanlarının ise Erdoğan'a yönelik tepkileri ‘sunum eşliğinde' ön plana çıkarması dikkat çekti.

Ödülün almak için sahneye çıkan Marks hayranı oyuncu Genco Erkal, Erdoğan'a resmen hakaret etti. Başbakan Erdoğan'ın tiyatroyla ilgili sözlerine atıfta bulunan Erkal, “Aydınlarına ve sanatçılarına düşman, şöyle parmağını sallayarak ‘siz kimsiniz' diyene, ben de şöyle bir Sadri Alışık selamı veriyorum” dedi.

Erkal'ın bu hakaretini seyircilerine kesintisiz aktaran TRT Türk, protestoları büyükçe vermeye devam etti.

(Kaynak: HABER VAKTİM)


***


Ayrıca bakınız:


Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı'yı çok sert yanıtladı!