27 Eylül 2012 Perşembe

Hilmi Bulunmaz'a "DOLANDIRICI" deme terbiyesizliğinde bulunan LİNÇÇİ Zafer Gecegörür, LİONS'tan aldığı ödüle mi güveniyor!

10. Lions Tiyatro Ödülleri sahiplerini buldu

‘Direklerarası Seyircileri’nin oluşturduğu ‘Halk Jürisi’ üyeleri, 2009-2010 Tiyatro sezonunda sahne açılan 15 kentte ve ayrıca Kıbrıs’ta sahneye koyulan oyunları seyrederek, Performans ve Tasarım kategorilerinde en başarılı bulduğu sanatçıları değer gördüğü ödüller, Lions koordinatörü Ömer Şahinbaş tarafından 31 Mayıs’ta geniş katılımlı bir törenle İstanbul’da verildi.

2009-2010 Tiyatro sezonunda 162 Direklerarası seyircisinin 15 kentte ve Kıbrıs’ta sahnelenen 361 sezon oyununu, 2.939 koltuk işgal ederek seyrettiği belirtiliyor. TAKSAV tarafından, 15 yıldır Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’ni tarafsız düzenlediği için gazetemizin kurucularından ve sayfamız editörü Yener Aksu’ya ‘Özel Ödül’ verildiği törende; Barış Dinçel, Çetin Tekindor, Müşfik Kenter, Tayfun Talipoğlu, İhsan Bengier, Zafer Gecegörür, Emre Koyuncuoğlu, Nazlı Masatçı gibi sanatçıların bulunduğu 19 kategoriden oluşan toplam 160 sanatçıya ödülleri verildi.

(Kaynak: BİRGün)

***

Ayrıca bakınız:

Türkiye tiyatrosunda emek-sermaye safları netleşiyor; bir yanda Kültür Bakanlığı Çanağı yalayan, Efes Pilsen Tezgâhtarlığı yapan, Lions Ödülleri alanlar; diğer yanda Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz var!