22 Nisan 2012 Pazar

Bu, kültürel, tarihsel ve toplumsal özü bulunan önemli bir sınıf kini!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, kapitalist tiyatro yayıncısı LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın ağzının payını yine verdi. Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'ya ağzının payını yine verdiği yazıdan çok küçük bir tadımlık sunuyoruz:


Demirkanlı - Yukarıda kısaca değindik, elmas kalemleri uluslararası tacirliği, kuyumculuk yapıyor, yanında yaklaşık yüz kişi çalıştırıp, artı emekle servetine servet katıp, dünyayı geziyor... 3 gün önce Kenya'dan döndü... Siz turistik gezi sanıyorsunuzdur muhtemelen... Oğlu Afrika'da fink atıyor... O açlıktan ölen çocukların Afrikası'nda... Kanlarını da alıp getiriyor mu bilemem ama emeklerini, öz servetlerini uluslararası ortaklarıyla birlikte burjuvaların hizmetine sunmak için el koyduğu kesin.


Bulunmaz - Evet, ben, Kültür Bakanlığı çanağı yalayacak kadar şerefsizleşmiyorum. İşçi yoldaşlarımla birlikte çalışıp, sosyalist sanat oluşumuna katkıda bulunuyorum. Ben, Kenya ve Tanzanya'ya sadece ve yalnızca turistik gezi için gittim. Bunun aksi söz konusuysa ben orospu çocuğuyum. Ancak, benim bu turistik gezimi, turistik gezi değilmiş gibi gösterenlerin ne olduklarına kendileri karar versinler. Oğlum Afrika'da fink atmıyor. Oğlumun Afrika'da fink attığını kanıtlayamayanların ne olduklarına kendileri karar versinler. Bizim Afrikalı insanların kanlarını burjuvaların hizmetine sunmak için el koyduğumuzu kanıtlamayanların ne kadar alçak olduklarını ben çok iyi biliyorum.


Yazının tamamını okumak için, lütfen, TIKLAYINIZ! 


***


Ayrıca bakınız: Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Korsan Tiyatroları" Genel Sanat Yönetmeni Ayşenil Şamlıoğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Nejat Birecik'ten sürekli olarak reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) aldığı için, Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a hakaret etme hakkını elde ettiğini sanan LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı'nın sahibesi olduğu ve LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın yönettiği LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu LİNÇÇİ tiyatrodergisi.com.tr sitesindeki hakaret içeren alçakça yayınlar, Lemi Bilgin, Ayşenil Şamlıoğlu ve Nejat Birecik'in verdiği destek sayesinde hızla, hem de şimşek hızıyla devam ediyor hâlâ!