2 Ekim 2012 Salı

BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ SOSYALİST SANATÇI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ, LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ'NİN KURUCUSU, ESKİ SAHİBİ, BU DERGİNİN YENİ SAHİBİ GÜLHAN AVŞAR'IN EMRİNDE YAYIN YÖNETMENLİĞİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YAPMAK ZORUNDA KALAN ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'YI ELEŞTİRİP, ISRARLA YERDEN YERE VURMAYA DEVAM EDİYOR HÂLÂ!

Tarihsel ve toplumsal olarak iyice durağanlaştığı, hiçbir işlevi kalmadığı için, ceset hâline gelmiş, çürüyüp küflenerek ayakta duramaz olmuş ilkel tiyatroyu ayakta tutmaya çalışan ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI adlı şahsın, beni adil olmayan bir dille tanıtmaya çalışmasını (onu hiçimseyerek, onu küçümseyerek burun kıvırmayı doğru bulmadığım için), hak ettiği bir biçimde çok sert eleştirdim. Okuyunuz!

Hilmi Bulunmaz
2 Ekim 2012

ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI adlı şahıs, "H. HİLMİ BULUNMAZ'I SAVCI REDDETTİ..." başlıklı bir yazı yayınladı.

ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI adlı şahıs tarafından kaleme alındığını sandığımız bu yazıyı değerlendirmek zorundayız...

LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ KURUCUSU ESKİ SAHİBİ YAYIN YÖNETMENİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI ADLI ŞAHIS DİYOR Kİ:

Tiyatro camiasına sürekli olarak hakaret eden, devlet desteğinden yararlanan tiyatroları (Kendisi de 2 yıl o destekten yararlanmış olmasına rağmen) "kabından mama yiyen" köpek fotografı altında "çanak yalayıcılar" olarak aşağılayan, ilan alan dergileri  "… reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) almalarına karşın…." diye hakaret eden, hakaretlerini aralıksız sürdüren, hakkında açılan hakaret davalarından art arda mahkumiyetler alan Uluslararası elmas kalemleri taciri H. Hilmi Bulunmaz, şimdi de "Temiz Yayıncılık" imza kampanyası ile "küfürsüz" yayıncılık yapması konusunda kendisini uyaran insanlara yönelik olarak, -sürekli yaptığı hakaretleri yok sayarak- Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunmaya başladı.

LİNÇ KAMPANYASI KARŞITI BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ SOSYALİST SANATÇI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ KURUCUSU ESKİ SAHİBİ YAYIN YÖNETMENİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'YI AĞIR AĞIR YAVAŞ YAVAŞ ÇOK SERT DEĞERLENDİRİYOR:

Ben, tiyatro camiasına değil, hiçbir camiaya sürekli olarak hakaret eden biri değilim. ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI adlı şahıs, benim, "sürekli olarak hakaret eden" biri olduğumu yineleyerek, hiçbir kimseyi kandıramayacağını bilmesine karşın, okurların midesini bulandırması için küçük sinek üretimine devam ediyor hâlâ. Tabii ki, her zaman olduğu gibi, benim, nerede, ne zaman, kime, nasıl, hangi biçimde, niçin hakaret ettiğimi dile getirmekten, yani, benim hakaretlerimi belgelemekten, benim haraketlerim konusunda net bilgi vermekten, bulguları, delilleri, kanıtları ortaya sermekten kaytarıyor. Çünkü, onun hakaret dediği, benim anlayışıma göre asla ve kesinlikle hakaret değil. 

Ben, her zaman için, ağzımdan çıkan her sözün, kalemimden yansıyan her sözcüğün sürekli olarak arkasındayım. Haksızlıkların yasalarla korunduğu bir ülkede, savcıların, yargıçların verdikleri kararlara uymak zorunda olsam da, ben, savcılarla, yargıçlarla aynı koşutlukta düşünmeye zorlanacak kadar edilgen bir insan değilim.

Ben, iki yıl Kültür Bakanlığı Çanağı yaladım ve bu konuyla ilgili yazmış olduğum bir belgesini gösteriyorum. (Örnekse bakınız: "Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı'yı çok sert yanıtladı!"

Ben, "devlet desteğinden yararlanan tiyatroları", Kültür Bakanlığı Çanağı yalayanlar olarak niteliyorum. Bu nitelememin, bu sözümün, her zaman için daima arkasındayım. Bu sözümün arkasında durduğum için, bana karşı, nasıl bir yaptırım uygulanırsa uygulansın, bu sözümü yinelemekten asla ve kesinlikle geri durmam. 

Ben, benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Kültür Bakanlığı'nın, bana, halkıma, tüyü bitmemiş yetime, zerre kadar olsun hiçbir yararı dokunmayan, benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin estetik bilincini dumura uğratan, benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin etik değerleriyle uyuşmayan, benim, halkımın, tüyü bitmemiş emek değerlerini hiçimseyen "devlet desteğinden yararlanan tiyatroları", bana, halkıma, tüyü bitmemiş yetime karşıt bir örgütlenme içerisinde görme hakkımı tepe tepe kullanırım. 

Benim böyle davranmam sonucu, benim karşıma savcılar, yargıçlar çıktığında da, ben, hiçbir zaman için, asla ve kesinlikle sözümü esirgemem. Bu davranışım sonucu, nasıl bir yaptırım söz konusu olursa olsun, ben, asla ve kesinlikle susmam, susmam, susmam...

Ben, benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Kültür Bakanlığı kurumlarından, Devlet Tiyatroları'ndan, Opera ve Bale Müdürlüğü'nden reklâm alıp, hiçbir zaman için, söz verdikleri zamanda, yani tam tamına ayın birinde yayınlanmayan tiyatro dergilerini, asla ve kesinlikle bağışlamam. 

Ben, bu zamanından çok geç yayınlanan dergilere, benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin alınterini, emeğini peşkeş çeken Kültür Bakanlığı'nı asla ve kesinlikle bağışlamam. 

Ben, verdiğim bu mücadele nedeniyle, bana, halkıma, tüyü bitmemiş yetime karşı işlenen toplumsal suçlar karşısında, herhangi bir yargı cezası aldığımda da, asla ve kesinlikle susmam, susmam, susmam... 

Ben, zamanından çok geç yayınlanan dergilere verilen reklâmlara, her zaman için, "… reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı)..." derim. Benim bu sözümü, koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nde, benden başkası asla ve kesinlikle icat edemezdi. 

Çünkü...

Türkiye Cumhuriyeti içindeki hiçbir kimse, benim kadar korkusuzca Kültür Bakanlığı Çanağı'na ve hiçbir kimse, benim kadar korkusuzca, zamansız yayınlanan tiyatro dergilerine karşı çıkamazdı, çıkamaz, çıkamayacak. 

Çünkü... 

Hemen hemen bütün tiyatro esnafının, Kültür Bakanlığı Çanağı yalamaktan ve zamanından çok geç yayınlanan dergilerin vitrinine çıkmaktan umdukları çok büyük yararlar söz konusudur. 

Ben, sadece ve yalnızca kendisini düşünen bencil, benmerkezci, tekbenci bir zavallı olmadığım için, öncelikle halkımı ve tüyü bitmemiş yetimi düşünen bir insanım. 

Çünkü...

Ben, namuslu, onurlu, şerefli bir insanım. 

Çünkü...

Ben, kendisine hakaret ettiğim suçlamasıyla, ilk olarak ÖMER FARUK KURHAN tarafından yargı sürecine dahil edildim ve daha ilk davada "BERAAT" ettim. 

Ben, kendisine hakaret ettiğimi en çok vurgulayan LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi, bu derginin sahibi Gülhan Avşar Demirkanlı tarafından hakkımda açtırılan "KAMU DAVASI" sonuçlandı ve ben, asla ve kesinlikle hiçbir ceza almadım. 

Tabii ki, benim açmadığım ve LİNÇÇİ şahısların açtığı birkaç "KAMU DAVASI" sonucu, hakaret nedeniyle ceza aldım, ancak, hemen hemen hiçbir dava nedeniyle "HÜKÜM GİYMEDİM"...

Benim aleyhime sonuçlanan tüm davalardan "DENETİMLİ SERBESTLİK" aldım. Hapis cezası aldığım bir davada bile, "DENETİMLİ SERBESTLİK" sürecini yaşıyorum. 

Mahkûmiyet aldığım bir tek dava da "YARGITAY" sürecinde. 

Biz, tüm aksaklıklarına, tüm beceriksizliklerine, tüm cinliğine, tüm çaresizliğine, tüm despotluğuna... karşın, TÜRKİYE CUMHURİYETİ coğrafyasında mı yaşıyoruz, yoksa sizin emirlerinizle hareket edecek savcı ve yargıçların egemenliğinde bulunan bir "MUZ CUMHURİYETİ" coğrafyasında mı yaşıyoruz.

Siz, canınız istediği zaman, beni, savcılıklara, yargıçlıklara şikâyet edeceksiniz; ben, benim canım istediği zaman, benim meşru haklarım, benim legal haklarım, benim yasal haklarım çiğnendiği zaman, ben, hukuk yoluna, yasa yoluna baş vuramayacağım, öyle mi? Yok öyle yağma Hasan'ın böreği! 

Şunu iyice öğreneceksiniz; her şahıs, kendi işlediği suçtan sorumludur. 

Şunu iyice öğreneceksiniz; her fiil, kendi içinde sorumluluk taşır.

Bir katil, bir kişiyi öldürdü diye, kendisini öldürmeye yeltenen kişi yada kişileri, savcılığa şikâyet edemez, kendisini öldürmeye yeltenen kişi yada kişileri, dava edemez diye saçma bir hukuk kuralı asla ve kesinlikle yoktur, olamaz da!!!

LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ KURUCUSU ESKİ SAHİBİ YAYIN YÖNETMENİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI ADLI ŞAHIS DİYOR Kİ:

Hemen hemen her yazısı hakaret içeren bu şahsın Levent Çağlayan'a yönelik yapmış olduğu şikayet dilekçesinin Cumhuriyet Savcılığı tarafından "kovuşturmaya yer yok kararı" verildiği öğrenildi.

LİNÇ KAMPANYASI KARŞITI BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ SOSYALİST SANATÇI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ KURUCUSU ESKİ SAHİBİ YAYIN YÖNETMENİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'YI AĞIR AĞIR YAVAŞ YAVAŞ ÇOK SERT DEĞERLENDİRİYOR:

Sen, siz ve sizin çevrenizdeki 1100 KİŞİLİK LİNÇÇİ KARA KALABALIK, her nedense, sanki genlerinize işlemiş gibi, doğru söylememe, yalan söyleme yemini etmiş gibisiniz. Benim, "hemen hemen her yazısı hakaret içeren bu şahıs" olduğumu kanıtlayın; ben, size istediğiniz marka, istediğiniz model Limousine'i vermeye ânında hazırım, derhal razıyım. 

Sen, siz ve sizin çevrenizdeki 1100 KİŞİLİK LİNÇÇİ KARA KALABALIK, neden birbirlerinizle içtenlikli bir iletişim içerisinde olamıyorsunuz?

Sen, siz ve sizin çevrenizdeki 1100 KİŞİLİK LİNÇÇİ KALABALIK, neden "ALINTI NAMUSU" kavramına bu kadar çok uzaksınız. 

Sen, siz ve sizin çevrenizdeki 1100 KİŞİLİK LİNÇÇİ KARA KALABALIK, neden, benim İnternet sitemden aldığınız herhangi bir belge, bilgi, bulgu, delil, kanıt, tanık için kaynak gösterme zahmetinde bulunmuyorsunuz? 

"Levent Çağlayan'a yönelik yapmış olduğu şikayet dilekçesinin Cumhuriyet Savcılığı tarafından 'kovuşturmaya yer yok kararı' verildiğini", sen, siz ve sizin çevrenizdeki 1100 KİŞİLİK LİNÇÇİ KARA KALABALIK, neden benim İnternet sitemden aldığınızı belirtme gereksinimi duymuyor ve böylelikle bilgi hırsızlığı yapmış oluyorsunuz? 

(Bakınız: Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin Trabzon Temsilcisi Levent Çağlayan'la ilgili olarak verilen "KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA DAİR KARAR" metnine derhal karşı çıkıp, "BAKIRKÖY AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA" ivedilikle itirazda bulundu!)

Sizde hiç utanma duygusu yok mu? 

LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ KURUCUSU ESKİ SAHİBİ YAYIN YÖNETMENİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI ADLI ŞAHIS DİYOR Kİ:

Hemen hemen her gün birkaç kişiyi Savcılıklara şikayet eden şahsın, diğer şikayetlerinin akıbetleri de beklenmekte, kendisi hakkındaki suç duyuruları da devam etmekte.

LİNÇ KAMPANYASI KARŞITI BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ SOSYALİST SANATÇI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ KURUCUSU ESKİ SAHİBİ YAYIN YÖNETMENİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'YI AĞIR AĞIR YAVAŞ YAVAŞ ÇOK SERT DEĞERLENDİRİYOR:

Sen, siz ve sizin çevrenizdeki 1100 KİŞİLİK LİNÇÇİ KARA KALABALIK, kendini, halkını, tüyü bitmemiş yetimi düşünmekten başka toplumsal suçu olmayan kişiyi, istediğiniz gibi, istediğiniz koşulda, istediğiniz zaman savcılığa verip, benim hakkında davacı ve şikâyetçi olacaksınız, ben, dilimi tutarak, susup oturacağım, öyle mi? Yok öyle yağma Hasan'ın böreği. Ben, senin hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunup, davacı ve şikâyetçi oldum ve savcı, senin hakkında, derhal "ŞÜPHELİ" damgası vurup, soruşturma ve kovuşturma başlattıktan sonra, senin dosyanı, T.C. İSTANBUL 27. SULH CEZA MAHKEMESİ inisiyatifine teslim etti. Bu da yeterli olmadı, T.C. İSTANBUL 6. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ sorumluluğunda, senin hakkında, tam tamına "50.000,00 TL"lik bir MANEVİ TAZMİNAT DAVASI açıldı.

Neden bunlara hiç değinmiyorsun? 

Neden, neden, neden? 

Ben, soru sormak için dünyaya gelen bir faniyim. 

Sordum, soruyorum, soracağım...

LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ KURUCUSU ESKİ SAHİBİ YAYIN YÖNETMENİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI ADLI ŞAHIS DİYOR Kİ:

Tiyatro camiası bambaşka sorunlarla boğuşurken, bir de Yeni Şafak alıntılarıyla meşhur, Sosyalist (!), olduğunu iddia eden, elmas kalemleri taciriyle uğraşmak zorunda kalıyor. Yakın arkadaşı olduğunu açıklayan Coşkun Büktel ise sessizliğini koruyor… Sessiz kalarak arkadaşını onaylıyor yorumları yapılıyor.

LİNÇ KAMPANYASI KARŞITI BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ SOSYALİST SANATÇI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ KURUCUSU ESKİ SAHİBİ YAYIN YÖNETMENİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'YI AĞIR AĞIR YAVAŞ YAVAŞ ÇOK SERT DEĞERLENDİRİYOR:

Tiyatro camiasının bambaşka sorunları ne, neler? 

Tiyatro camiası kimlerden oluşuyor? 

Sahi...

Sen, siz ve 1100 KİŞİLİK LİNÇÇİ KARA KALABALIK, neden sadece ve yalnızca seni, sizi ve 1100 KİŞİLİK LİNÇÇİ KARA KALABALIK yardakçılarını düşünüyorsunuz? 

Sen, siz ve 1100 KİŞİLİK LİNÇÇİ KARA KALABALIK, neden benim, halkımın ve tüyü bitmemiş yetimin alın terine, emeğine, yeteneğine hakaret ediyorsunuz? 

Neden bana iftira atıyorsunuz? 

Neden bana karşı örgüt kuruyorsunuz? 

Sahi...

Sen, siz ve 1100 KİŞİLİK LİNÇÇİ KARA KALABALIK, neden sıradan insanlar gibi mutlu bir yaşam tarzı içerisine girmek istemiyorsunuz? 

Yeni Şafak Gazetesi'nden alıntı yapmak suç mu? 

Yeni Şafak Gazetesi'ni çıkaranlar vatan haini mi? 

Yeni Şafak Gazetesi muhabirleri, köşe yazarları, yorumcuları halk düşmanı mı? 

Daha anlaşılır bir dille sorayım: 

Yeni Şafak Gazetesi yazarları içerisinde herhangi bir LİNÇÇİ var mı? 

Ben, sosyalist olduğumu iddia etmiyorum. 

Ben, zâten sosyalist biriyim. 

Sen, siz ve 1100 KİŞİLİK LİNÇÇİ KARA KALABALIK, benimle uğraşmak zorundasınız. 

Sen, siz ve 1100 KİŞİLİK LİNÇÇİ KARA KALABALIK benimle hiç uğraşmasa, başını kuma soksa, ben, yine seninle, sizinle ve 1100 KİŞİLİK LİNÇÇİ KARA KALABALIK ile ölünceye dek uğraşacağım. 

Ant olsun, yemin olsun, uğ-ra-şa-ca-ğım...

LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ KURUCUSU ESKİ SAHİBİ YAYIN YÖNETMENİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI ADLI ŞAHIS DİYOR Kİ:

Küfrederek var olan ikili, amacına ulaştı, muhattap alındılar..

LİNÇ KAMPANYASI KARŞITI BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ SOSYALİST SANATÇI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ KURUCUSU ESKİ SAHİBİ YAYIN YÖNETMENİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'YI AĞIR AĞIR YAVAŞ YAVAŞ ÇOK SERT DEĞERLENDİRİYOR:

Bize "Küfrederek var olan ikili" deme terbiyesizliğinde bulunan ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI adlı şahıs, bu iddiasını kanıtlamak için herhangi bir belge gösteriyor mu? 

Hayır! 

Asla!! 

Kesinlikle!!! 

Herkesin çok net bir biçimde anlayabileceği bir içerikle, hiçbir zaman için gösteremedi, gösteremiyor, gösteremeyecek!

Peki, yazımızı bitirirken, ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI adlı şahsın sadece ve yalnızca birkaç küfrünün linki buraya aktarmış olalım:

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz diyor ki: "Tiyatro kamuoyunu küfürsüz bir yayıncılık için duyarlılığa çağırıp, küfürbaz LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın sadece ve yalnızca iki yazısından bazı küfürleri teşhir ediyoruz!"

LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, ANA AVRAT KÜFREDİYOR!