23 Nisan 2012 Pazartesi

BUNUN YANITI MUTLAKA, AMA MUTLAKA ÇOK SERT VERİLECEK...


Devlet Desteği Alan Tüm Tiyatrolara ve Tiyatro İnanlarına: Hilmi Bulunmaz Hakarette Sınır Tanımıyor

Tiyatro… Tiyatro… Dergisi'nin son sayısının kapağında yer alan, Dostlar Tiyatrosu'nun oyunu "Ben Bertolt Brecht" oyunundaki fotografı ortaya kadar yırtıp, parmağını kullanarak, değerli oyuncu Tülay Günal'a yönelik tacizkâr bir resim çektirip yayımlamış. Resmin altına da, eylemini destekleyen, açıklayan şu satırları eklemiş: "LİNÇÇİ Dostlar Tiyatrosu'nun patronu, sosyalist sanatçılar Aziz Nesin, Bertolt Brecht, Nâzım Hikmet'in dejeneratörü, LİNÇÇİ Genco Erkal'ın da sürekli olarak yaladığı Kültür Bakanlığı çanağını kırdırmayı başaran yegane kişi Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz,

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ndeki LİNÇÇİ Genco Erkal'la Tülay Günal'ın gayet sıkı fıkı bir biçimde çektirmiş oldukları kapak fotoğrafının tam orta yerine işaret parmağını yerleştirmeyi zorunlu bir hareket olarak gördü! (Fotoğraf: Cemal Bulunmaz)

Bu ahlak dışı, insanlık dışı tavrı şiddetle kınıyor, maille ihtar etmemize rağmen bu tacizkar tavrını sürdüren şahsa, yasal yollara başvurulacağı bildirilmiştir. Tavrını değiştirmeyen bu kişi için hukuk yollarına başvurulacaktır.

Özel Tiyatrolara Ağza Alınmayacak Küfürler
Asıl mesleği kuyumculuk ve elmas kalemleri uluslar arası ticareti olan Hilmi Bulunmaz, kendisi de 2 kez aynı destekten yararlanmış olmasına rağmen, bu konuda tacizkar tavırlarını sürdürmekte, devlet desteği alan özel tiyatroları kabından mama yiyen köpek olarak resmetmekte, bu tacizleriyle yetinmeyip, Devlet Desteği alan özel tiyatrolara şu küfürleri de internet ortamının sağladığı olanaklarla yapabilmektedir.

"Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, kendisinin, halkın ve tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı'nı kafaya alarak, yıllarca Kültür Bakanlığı çanağı yalayan alçaklara, beceriksizlere, cahillere, çaresizlere, dangalaklara, eblehlere, fırsatçılara, gebeşlere, hıyarlara, orospu çocuklarına, pezevenklere, puştlara, şerefsizlere, zavallılara karşı, tek başına çok büyük bir mücadele verdi ve şimdilik kaydıyla, kendisinin, halkın ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına yedirmemeye başladı." sözleriyle, küfürde de sınır tanımadığını tekrar kanıtlamıştır. Hakkında çok sayıda dava açılmasına, açılan davalarda mahkum olmasına rağmen bu tacizkar tavrından vazgeçmeyeceği anlaşılan bu şahsa karşı Hukuk (Tazminat) davaları da açılmaya başladı.

Özel Tiyatrolara Devlet Desteği'nden yararlanan ve galiz küfürlere muhattap olan tiyatro insanlarına Dergimiz Hukuk Danışmanı tarafından destek verilecektir, hukuksal destek almak isteyen tiyatrolar bizi arayabilir.

tiyatrodergisi@gmail.com     0212. 216 75 20

Not: Sayfada kullanılan köpek fotografı, Hilmi Bulunmaz'ın destek alan özel tiyatroları aşağılamak iöin kullandığı fotograftır.



Haber Giriş Tarihi: 23 Nisan 2012

(Kaynak: Tiyatro... Tiyatro... Dergisi)
http://www.tiyatrodergisi.com.tr/arsiv/detay.php?hng=3285