20 Mart 2012 Salı

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, facebook bataklığı ile twitter parantezi içerisine mahkûm olacak kadar çaresiz ve zavallı olmadığı için, hayatın tadını mahkemelerle yurtdışı gezileri arasında renklendiriyor!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, İsviçre / Basel'de (Fotoğraf: Ahmet Özkara)


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, İnternet canavarı, sanal kişi, orospu çocuğu Burak Caney'in başlatmış olduğu BİRİNCİ LİNÇ KAMPANYASI, bu kampanyanın ardından LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı adlı şahsın başlattığı İKİNCİ LİNÇ KAMPANYASI ve LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın hızla başlatıp diğerlerinin şimşek hızıyla sürdürdüğü ÜÇÜNCÜ LİNÇ KAMPANYASI (HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI) ile yurtdışı gezileri arasında gidip gelirken, gerçek hayata değil, sanal âleme yaslanan Türk tiyatro esnafının düzeysiz tartışmalarına şaşıp kalıyor.


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz tarafından yönetilen Sosyalist OYUN Sitesi, facebook bataklığı taşıp, diğer İnternet sitelerine sıçrayan "tiyatro tartışmaları" sürecine tanıklık edilsin ve düzeysizlik konusunda algı geliştirilsin, tarihe tanıklık edilsin diye, zaman zaman "facebook bataklığı tartışmaları"nı da gündeme getirme yükümlülüğü içerisine giriyor.


Ancak...


"Türkiye Tiyatro Tarihi" kavramı, facebook bataklığı ile twitter arasına sıkıştırılamayacak kadar ciddi bir kavram olduğu için, biz, sürekli olarak facebook bataklığında oluşan metan gazı etkisindeki düzeysizliğe dikkat çekiyoruz.

Evet...

Tiyatro kavramı, tiyatro kuramı, tiyatro kılgısı... facebook bataklığı ile twitter arasına sıkıştırılamayacak kadar ciddi edimler olduğu için, biz, tiyatro kavgamızı, mahkeme duruşma salonlarında da sürdürüyoruz!


***


Ayrıca bakınız:


İstanbul 35. Sulh Ceza Mahkemesi, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı yine hızla yargılayıp, yine şimşek hızıyla cezalandırdı!


Coşkun Büktel, facebook bataklığı'na iltica eden LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin kuyruğunu asla ve kesinlikle bırakmıyor!


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin yazarlarını tanıtıyoruz: LİNÇÇİ Levent Çağlayan!


Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, bugün (5 Mart 2012) Sirkeci Karakolu'nda verdiği ifadede dedi ki: "Levent Çağlayan'ın beni şikâyet etmesini tek başına verilmiş bir karar olarak görmüyorum. Şahsın arkasında 1100 kişilik 'LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ' vardır. Ve bu örgütün başı, eski asker Mustafa Şükrü Demirkanlı'dır. Bu yasal sürecin başlamasına seviniyorum. Çünkü, Levent Çağlayan'da potansiyel bir Ogün Samast ruhu görüyorum. Ve tıpkı başıma Hrant Dink'in başına geldiği gibi bir olay gelirse, bunun sorumlusu Levent Çağlayan ve 1100 kişilik 'LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ'dür."


Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, sanatın "s"sinden asla anlamayan, tiyatronun "t"sinden zerre kadar hazzetmeyen eski asker Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın şikâyeti üzerine açılan kamu davasının kararına derhal karşı çıktı!


Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, bugün (5 Mart 2012 Pazartesi günü) "T.C. İSTANBUL 1. SULH CEZA MAHKEMESİ YARGIÇLIĞI'na" verdiği "YARDIMCI DİLEKÇE"deki "AÇIKLAMALAR, İSTEMLER, YANITLAR" bölümünde şunları da söylemek zorunda kaldı: "Benim, müşteki Gülhan Avşar Demirkanlı ve onun eşi Mustafa Şükrü Demirkanlı ile herhangi bir ticarî, şahsî çelişkim yok. Benim, 'LİNÇ KAMPANYASI' düzenleyebilecek kadar gözü dönmüş bu kişilerle bir tek çelişkim var: Lemi Bilgin'den, Ayşenil Şamlıoğlu'ndan, Nejat Birecik'ten ve diğerlerinden aldıkları reklâmların tam karşılığını versinler; yani dergilerini her ayın tam birinde yayınlasınlar, dolayısıyla aldıkları paranın karşılığını resmî tiyatro kurumlarının oyun programlarını tam zamanında yayınlayarak versinler. Benim, şimdilik kaydıyla, bu 'LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÇÜSÜ DEMİRKANLI AİLESİ'nden bunun dışında hiçbir isteğim yoktur."


Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, bugün (5 Mart 2012) "T.C. İSTANBUL 8. SULH CEZA MAHKEMESİ YARGIÇLIĞI'na" verdiği savunma dilekçesinin bir bölümünde şu önemli sözleri de dile getirmeye asla çekinmedi: "Mehmet Bozkır, kendisinin anlattığı gibi biri değil, 'LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ LİDERİ' Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın yönlendirdiği 'LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ ÜYESİ'dir. Bunu nereden biliyorum? Deliller kısmında belirtmiş olduğum gibi, bana karşı düzenledikleri 'LİNÇ KAMPANYASI' belgeleri incelendiğinde, Mehmet Bozkır'ın, Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın başlatmış olduğu kampanya içerisinde bulunduğu derhal anlaşılacaktır."


Hilmi Bulunmaz, kendisini mağdur edenleri hızla mağdur edecek!


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi, "LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ ELEBAŞILARI"nın adlarını tek tek itiraf etmek zorunda kaldı: "Genco Erkal, Kenan Işık, Prof. Özdemir Nutku, Orhan Aydın, Adnan Tönel, Arif Akkaya, Atsız Karaduman, Gökhan Akçura, Üstün Akmen, Prof. Prof. Hülya Nutku, Haluk Işık, Prof. Dr. Hasan Anamur, Prof. Dr. Hasan Erkek, Kemal Kocatürk, Kerem Kurdoğlu, Levent Çağlayan, Tamer Levent, Mehmet Ali Kaptanlar, Dilek Türker, Yuncay Özinel, Metin Boran, Murat Karasu, Yaşam Kaya, Prof. Dr. Yusuf Eradam..."


Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, yarından (6 Mart 2012 Salı) başlayarak on bir günlük Avrupa gezisine çıkacağı için, LİNÇÇİ alçaklardan çok önemli bir ricada bulunuyor: "Ben, Almanya, Fransa ve İsviçre'deyken, bana asla noter onaylı ihtarname göndermeyin, beni kesinlikle savcılığa şikâyet etmeyin, bana kamu davası açtırmaya kalkmayın ve beni herhangi bir mahkemeye verme saçmalığında bulunmayın!"


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, "LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ ELEBAŞILARI"nın adlarını (Genco Erkal, Kenan Işık, Prof. Özdemir Nutku, Orhan Aydın, Adnan Tönel, Arif Akkaya, Atsız Karaduman, Gökhan Akçura, Üstün Akmen, Prof. Prof. Hülya Nutku, Haluk Işık, Prof. Dr. Hasan Anamur, Prof. Dr. Hasan Erkek, Kemal Kocatürk, Kerem Kurdoğlu, Levent Çağlayan, Tamer Levent, Mehmet Ali Kaptanlar, Dilek Türker, Yuncay Özinel, Metin Boran, Murat Karasu, Yaşam Kaya, Prof. Dr. Yusuf Eradam...), yarın sabah tam 09.00'da İstanbul Adliye Sarayı'nın 7. katındaki Sayın Savcı Basri Taş'a, "MAĞDUR" sıfatıyla tek tek verecek!


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, bugün (5 Mart 2012) iki saat içerisinde tam tamına beş yargı işiyle uğraşmak zorunda kaldı!


Hilmi Bulunmaz, savcıya LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ'nü anlattı!


Almanya, Fransa, İsviçre'ye gittim, gördüm, mücadele için geldim!


Cemal Bulunmaz'ın İsviçre / Basel'de çektiği fotoğraflardan biri!


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz karşısında bir saniye bile tutunamayan LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı'nın sahibi olduğu LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu LİNÇÇİ www.tiyatrodergisi.com.tr, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın gün ışığına çıkardığı "İSTANBUL DEVLET TİYATROSU REKLÂM KULELERİ SKANDALI" konusunda yine "SAHİBİNİN SESİ" rolüyle sahne alıp, iyice höykürüyor!


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, "ÜÇÜNCÜ (HUKUKSAL) LİNÇ KAMPANYASI" sürecindeki mücadelesini hızla sürdürüyor!


Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın, kendisine "DİLBİLGİSİ, HAYAT BİLGİSİ, MATEMATİK VE TÜRKÇE DERSLERİ" verdiği LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek, kendisine "DİLBİLGİSİ, HAYAT BİLGİSİ, MATEMATİK VE TÜRKÇE DERSLERİ" veren Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı "Adalet Bakanlığı İstanbul Adalet Sarayı Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Bürosu Savcısı"na şikâyet ederek, "ADALET" kavramına ne kadar önem verdiğini(?!) kanıtladığı için olsa gerek, "6. Ethos Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali’nin Akademik Hizmet Ödülü"nü almakla birlikte, "ADALET" konulu panele konuşmacı olarak katılma pişkinliğinde bulunacakmış!


LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı'nın sahibesi olduğu LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu LİNÇÇİ www.tiyatrodergisi.com.tr, LİNÇÇİ Kenan Işık'ın anlamsız ve sade suya tirit tiyatro bildirisini yayınlayarak, tiyatro sanatının dezestetikleşmesine büyük destek vermiş oldu!


"Türkiye Tiyatro Sanatı"nı hızla, hem de şimşek hızıyla çürüterek müthiş derecede büyük bir skandala dönüşen LİNÇ KAMPANYASI sürecinde hukuku da kirletmekten asla ve kesinlikle çekinmeyen LİNÇÇİ Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Başkanı LİNÇÇİ Üstün Akmen, alnındaki LİNÇ lekesine zerre kadar olsun hiç aldırmadan sentetik ve yapay bir "Hukuk Skandalı" imalatına başlamak istiyor!


İsviçre'deki kültür reklâm kulelerinde sadece kültür reklâmları var!


facebook bataklığı'na zerre kadar önem vermememize karşın, "facebook bataklığı tartışmaları"ndan birinin Coşkun Büktel tarafından sitesine taşınması nedeniyle okunmasını öneriyoruz!


Akademisyen, oyun yazarı, şair ve Yeni Tiyatro Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Erbil Göktaş'la Türkiye dramatik yazarlığının "Everest"i "Theope" adlı oyunun yazarı Coşkun Büktel'in facebook bataklığı içerisinde süren sert "tartışmaları", facebook bataklığı dışına taşıp, Büktel'in sitesi coskunbuktel.com'a da sızdığı için, bu sert "tartışmaları" tiyatro kamuoyunun dikkatine sunuyoruz!


Akademisyen, oyun yazarı, şair ve Yeni Tiyatro Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Erbil Göktaş'ın bize e-postayla göndermiş olduğu yazıyı, zamansızlık nedeniyle, okumadan yayınlıyoruz!


facebook bataklığı dışına taşan "bok / sansür" tartışması sürüyor!


Erbil Göktaş'ın "yanıt hakkı"na Coşkun Büktel'den nesnel yanıt!


Hilmi Bulunmaz, Mustafa Demirkanlı'yı savcılığa yine şikâyet etti!


Emekçi halk sömürü çemberinde tutsak edilirken, Türk tiyatrosu, kapitalizmin oyuncağı facebook bataklığı sanallığında emekçi halkın yaşam biçiminden hızla, hem de şimşek hızıyla uzaklaşıyor!