18 Mart 2012 Pazar

facebook bataklığı'na zerre kadar önem vermememize karşın, "facebook bataklığı tartışmaları"ndan birinin Coşkun Büktel tarafından sitesine taşınması nedeniyle okunmasını öneriyoruz!

GÜNCELLEME 13 Mart 2012, 4 saat kadar sonra...


TARTIŞMADAKİ SON YORUMUNA CEVAP VERMEDİĞİMİZ ERBİL GÖKTAŞ, SAATLER SONRA, FACEBOOK'TAKİ TARTIŞMA SAYFAMIZA YENİ BİR YORUM DAHA EKLEDİ; YORUMSUZ SUNUYORUZ:


ERBİL GÖKTAŞ: İşte Feridun Çetinkaya'nın terbiyesi bu kadar!... Ne oldu senin "terbiyeli yavruya" Coşkun Büktel!.... Gizli kapılar ardında insanları kıskanmak, onların devletten maaş alıyor oluşundan nefret etmek ve bunu çekiştirmek kolaydır. Yüreğin yetmediği için "ben öyle şey" demedim diye yalan söyledn, ben de beni yalancı çıkarman pahasına göz yummuştum ama değmezmişsiniz. . Sen "ödenekli kurumlar kapatılsın" dedin mi demedin mi? İnsanların maaşlarını kıskandığın, bunun travmasını yaşadığın her konuşmanda ortaya çıktığı gibi bunu gözlerinde de gördüm; hiç kıvırmaya kalkmayın. Siz gidin, kumda oynayın, tiyatro yapan insanların, iyi niyetli insanların yakasını rahat bırakın. Açıklamayım açıklamayım diyordum, ille de yukarda da yalan söylediğini açıklatacaksın bana; bir kere "Coşkun'u da alalım, gidelim kiminle konuşulacaksa konuşalım" demedim mi ben sana... Çünkü gözlerindeki o zavallılık beni etkilemişti; değmezmişsin, değmezmişsiniz; o "aşşağılık" laflarını al da, tiyatro yapan insanları nefretle çekiştirirken meze yaparsınız; ama beni meze yapamazsınız; hadi şimdi defolun gidin hayatımdan, defolun!...


TARTIŞMA KADROSU BU KEZ KALABALIK:


COŞKUN BÜKTEL'İN "SIFIR SANSÜR" İLKESİNİN EGEMEN OLDUĞU VE HERKESİN SANSÜR EDİLMEKSİZİN SÖZ SÖYLEYEBİLDİĞİ FACEBOOK SAYFASINDAKİ ÖZGÜR ALANDA BAŞLATILAN SON TARTIŞMAYA, BU KEZ, 
COŞKUN BÜKTEL, ERBİL GÖKTAŞ, FERİDUN 
ÇETİNKAYA, MUSTAFA DEMİRKANLI, ŞAKİR GÜRZUMAR VE MEHMET ÖGE KATILDI...


LİNÇÇİLERİN VE LİNÇÇİ MÜTTEFİKLERİNİN, YAZDIKLARINI SİLME İHTİMALİNE KARŞI, TARTIŞMA METNİNİ SİTEMİZDE "AYNEN" VE KAYNAK SAYFASINA LİNK VEREREK YAYINLADIK.


Lütfen, TIKLAYINIZ!

(Kaynak: Coşkun Büktel)