17 Mart 2012 Cumartesi

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın, kendisine "DİLBİLGİSİ, HAYAT BİLGİSİ, MATEMATİK VE TÜRKÇE DERSLERİ" verdiği LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek, kendisine "DİLBİLGİSİ, HAYAT BİLGİSİ, MATEMATİK VE TÜRKÇE DERSLERİ" veren Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı "Adalet Bakanlığı İstanbul Adalet Sarayı Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Bürosu Savcısı"na şikâyet ederek, "ADALET" kavramına ne kadar önem verdiğini(?!) kanıtladığı için olsa gerek, "6. Ethos Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali’nin Akademik Hizmet Ödülü"nü almakla birlikte, "ADALET" konulu panele konuşmacı olarak katılma pişkinliğinde bulunacakmış!

6. Ethos Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali’nin Akademik Hizmet Ödülü Prof. Dr. Nurhan Tekerek’in.

22-31 Mart 2012 tarihinde gerçekleştirilecek olan 6. Ethos Ankara Uluslar arası Tiyatro Festivali çerçevesinde, tiyatroya emek ve katkılarından dolayı Prof. Dr. Nurhan Tekerek’e veriliyor. 24 Mart 2012 tarihinde Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi’nde gerçekleştirilecek ödül töreninde, Onur Ödülü’ne layık görülen Prof. Bozkurt Kuruç’la birlikte ödülünü alacak olan Prof. Dr. Nurhan Tekerek, ertesi gün de, bu yıl festivalin ana teması olan "Adalet" konulu panele konuşmacı olarak katılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara İl Kültür ve Turzim Müdürlüğü, Büyükşehir ve Çankaya Belediyesi, Devlet Tiyatroları, Çağdaş Drama Derneği, Çağdaş Sanat Merkezi gibi resmi ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla organize edilen Ethos Uluslar arası Festivali üniversite ve sendikaların katılım ve katkılarıyla kent insanlarının kent bilincini ve sanatsal algısını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Festival Programı şöyle:
Ethos Buluşması-1
Ethos Buluşması-2

(Kaynak: Tiyatro... Tiyatro... Dergisi)