17 Mart 2012 Cumartesi

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, "ÜÇÜNCÜ (HUKUKSAL) LİNÇ KAMPANYASI" sürecindeki mücadelesini hızla sürdürüyor!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz,
            0532 642 88 57       numaralı cep telefonuna gelen LİNÇ KAMPANYASI 
ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi sahibesi LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı ile ilgili olduğunu sandığı UYAP bilgisine dikkatle bakarken... (Fotoğraf: Cemal Bulunmaz)


Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, orospu çocuğu Burak Caney'in başlattığı "BİRİNCİ LİNÇ KAMPANYASI", LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı'nın sahibi olduğu Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin başlattığı "İKİNCİ LİNÇ KAMPANYASI" ve LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın başlattığı "ÜÇÜNCÜ (HUKUKSAL) LİNÇ KAMPANYASI" 
süreçlerinin tümünde birden müthiş derecede yoğun bir mücadele veriyor.


Hilmi Bulunmaz, 6-16 Mart tarihleri arasında Almanya, Fransa ve İsviçre'de bulunduğu için, LİNÇ KAMPANYALARI sürecinden ister istemez uzak kaldı. Bulunmaz, "Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi"ne (UYAP) bağlantılı olan telefonu sayesinde, kendisi yurtdışında bile olsa, "ÜÇÜNCÜ (HUKUKSAL) LİNÇ KAMPANYASI" hakkında bilgi sahibi olabiliyor. 


Yukarıdaki fotoğrafta görmüş olduğunuz UYAP bilgisini, bir kez de buraya aktarmakta yarar var:


"İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 2010/8930 No'lu dosyada 09/03/2012 46 TL temyiz yoluna başvurma harcı yatırılmıştır."


Bulunmaz'ın cep telefonuna gelen bu sonucun hangi hukuksal olguya dayandığı hakkında hiçbir tiyatro yayın organında herhangi bir bilgi yayınlanmamış olduğu için, bu konuda yüzde yüz netlikte bir bilgi veremiyoruz. 


Ancak...


Yukarıdaki hukuksal bilgi içeriğine konu olan dosya, LİNÇÇİ 

Tiyatro... Tiyatro... Dergisi sahibesi LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı ile Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz arasındaki bir davadır. Bulunmaz'ın cep telefonuna gelen bilgiye dayanarak, yüzde yüze yakın bir kanıya varmak olası. Bugün adliyenin tatil olması nedeniyle, yüzde yüze yakın olmasına karşın, milyarda bir de olsa başka bir hukuksal durum söz konusu olabileceği için, çok emin bir dille konuşmaktan, yani Hilmi Bulunmaz'ın yine BERAAT ettiğini belirtmekten çekiniyoruz.


19 Mart 2012 Pazartesi günü elimize geçecek olan LİNÇÇİ 

Gülhan Avşar Demirkanlı ile Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz arasındaki "hukuk maçı"nın somut belgesini sizlere sunacağız!