2 Mart 2013 Cumartesi

Bulunmaz, Mustafa Şükrü Demirkanlı'dan 50.000,00 TL'yi alabilmek için İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi yargıcının kesin kararını bekliyor!

T.C.
İSTANBUL
6. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ 


ÖN İNCELEME DURUŞMASINA DAVET TUTANAĞI

ESAS NO: 2012/481

HAKİM: AYŞE KURTOĞLU 27557
KATİP: TAYFUN MANTAR 156968

DAVA: Tazminat
DAVA TARİHİ: 01/08/2012
ARA KARAR TARİHİ: 06/02/2013

Davacı HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ tarafından davalı MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI aleyhine açılan tazminata ilişkin davanın mahkememizce incelenmesinde;

GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

1 - Delillerin büyük ölçüde toplanmış olduğu anlaşılmakla, davacı vekili ve davalıya duruşma günü ve ön inceleme duruşmasına davet tutanağının gönderilmesine,

2 - Taraflara çıkartılacak davetiyelere;

- HMK'nun 139. Maddesi gereğince; taraf vekillerinin ön inceleme duruşma gün ve saatinde mahkememizde hazır bulunmaları, hazır bulunmazlar ise yargılamaya yokluklarında devam olunacağı ve hüküm verileceği, davacı yönünden ise dosyanın takipsiz bırakılmasından dolayı işlemden kaldırılacağı, ayrıca sulh için gerekli hazırlıkları yapmaları, duruşmaya taraflardan yalnızca birisinin gelmesi ve yargılamaya devam etmek istemesi durumunda gelmeyen tarafın muvafakatı olmaksızın iddia ve savunmasını genişletebileceği hususunun ihtarına, 

- Ayrıca HMK'nun 140/5 Maddesi gereğince ancak ön incelemede bu konudaki eksikliklerini tamamlayabilecekleri, aksi halde bu delillere dayanmaktan vazgeçmiş sayılacaklarının ve sonradan ancak HMK'nun 145. Maddesi çerçevesinde sınırlı ve zorunlu hallerde delil sunabileceklerinin dercine,

Delillerin toplanmış olması hâlinde ön inceleme duruşmasında HMK'nun 147. Maddesi gereğince tahkikat duruşmasına geçilebileceği, belirtilen gün ve saatte geçerli bir özürleri olmaksızın mahkemede hazır bulunmadıkları takdirde, duruşmaya yokluklarında devam edileceği ve yapılan işlemlere itiraz edemeyeceklerinin de bildirilmesine,

Taraf vekillerine çıkarılacak tebligata HMK'nun 186. Maddesi gereğince tahkikat bittiğinde sözlü yargılamaya geçilebileceği hazır bulunmadıkları takdirde yokluklarında hüküm verileceği hususunun da dercine,

Ön inceleme duruşmasının 02/07/2013 günü saat 11:30'da yapılmasına karar verildi. 06/02/2013

Katip 156968                                                                           Hakim 27557

***

Ayrıca bakınız:


BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ SOSYALİST SANATÇI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ, LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ YAYIN YÖNETMENİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'YA KURUŞU KURUŞUNA TAM 50.000,00 TL'LİK TAZMİNAT DAVASI AÇTI!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın (Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'ya 50.000,00 TL'lik manevi tazminat davası açmak için) hazırlayıp mahkemeye başvurduğu "Hukuk Dava Dosyası", 2012/481 esas numarasıyla İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne tevzi edildi!

Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'ya tam tamına, kuruşu kuruşuna 50.000,00 TL'lik manevi tazminat davası açan Sosyalist Sanatçı H. Hilmi Bulunmaz, yarın, yine T.C. İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi Yargıcı'na yepyeni belgeler sunacak!

BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ SOSYALİST SANATÇI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ, ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'YI CUMHURİYET SAVCILIĞI'NA ŞİKÂYET EDEREK HAKKINDA HIZLA KAMU DAVASI AÇTIRDIĞI İSTANBUL 27. SULH CEZA MAHKEMESİ VE 50.000,00 TL'LİK MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇTIĞI T.C. İSTANBUL 6. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NE BELGE, BİLGİ, BULGU, DELİL, KANIT SUNDUĞU GÜN, LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ'NİN TRABZON TEMSİLCİSİ ŞÜPHELİ LEVENT ÇAĞLAYAN'I DA SAVCILIĞA ŞİKÂYET ETTİ!

BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ SOSYALİST SANATÇI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ, LİNÇÇİ GÜLHAN AVŞAR DEMİRKANLI'NIN SAHİBESİ VE ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'NIN YAYIN YÖNETMENİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ OLDUĞU LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ TRABZON TEMSİLCİSİ ŞÜPHELİ LEVENT ÇAĞLAYAN'I T.C. İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA ŞİKÂYET ETTİ!

BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ SOSYALİST SANATÇI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ, LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ YAYIN YÖNETMENİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ŞÜPHELİ SANIK DAVALI DERGİCİ MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'YI T.C. İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA ŞİKÂYET EDEREK, HAKKINDA KAMU DAVASI AÇTIRDIĞI T.C. İSTANBUL 27. SULH CEZA MAHKEMESİ'NDEKİ DAVA DOSYASINI SÜREKLİ OLARAK BİLGİ, BELGE VE BULGULARLA BÜYÜTMEYE DEVAM EDİYOR!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Kapitalist Dergici Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın palavralarını, karakolda bile şimşek hızıyla çürüttü!

BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ SOSYALİST SANATÇI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ, ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'NIN BAŞTAN AŞAĞI, TEPEDEN TIRNAĞA HAKARETLERLE, İFTİRALARLA, NEFRET SUÇUYLA, YALANLARLA TIKA BASA DOLU YAZISINI, KILI KIRKA YARARAK, SADECE OKURLARA YARDIMCI OLMAK İÇİN DEĞİL, AYNI ZAMANDA, T.C. İSTANBUL 6. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ YARGICI VE T.C. İSTANBUL 27. SULH CEZA MAHKEMESİ YARGICI'NA YARDIMCI OLMAK İÇİN DE TEK TEK YANITLADI!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Kapitalist Sanatçı Hamdi Alkan yönetimindeki "Arka Sıradakiler" dizisi setinde korkunç bir iş kazası sonucu feci bir biçimde ölen Selin Erdem'le ilgili davanın duruşmasına katıldı!

AKİT GAZETESİ, kendisine karşı İMZA KAMPANYASI başlatanlar için, "LİNÇ KAMPANYASI" adını kullanmayı gayet uygun buldu!

T.C. İSTANBUL 6. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ, SOSYALİST SANATÇI HİLMİ BULUNMAZ'IN DAVACI, ŞÜPHELİ SANIK MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'NIN DAVALI OLDUĞU 50.000,00 TL'LİK MANEVİ TAZMİNAT DAVASINDAKİ "ÖN İNCELEME HAZIRLIK TUTANAĞI"NI İVEDİLİKLE TAMAMLADI!

LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ YAYIN YÖNETMENİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'YA TAM TAMINA, KURUŞU KURUŞUNA 50.000,00 TL'LİK MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇAN BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ, YAKINDA DİĞER LİNÇÇİLERE DE AĞIR AĞIR VE BÜYÜK PARALARLA MANEVİ TAZMİNAT DAVALARI AÇACAK!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'ya karşı açmış olduğu 50.000,00 TL'lik manevi tazminat davası nedeniyle kendisinden istenen "ön inceleme hazırlık tutanağı" için yardımcı dilekçeyi İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne sundu!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, bugün, beş 'dava'sını takip etti!

Bulunmaz'ın, Mustafa Demirkanlı'yı "İFTİRA" nedeniyle şikâyeti!

Başbakan da bizim LİNÇ KAMPANYASI inadımızdan mı etkilendi?

Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİ Levent Çağlayan'ı iftiradan yargılatacak!

KENDİSİ HAKKINDA T.C. İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA YAPTIĞI SUÇ DUYURUSUYLA "ŞİKÂYETÇİ VE DAVACI" OLUR OLMAZ, HAKKINDA DERHAL SORUŞTURMA VE KOVUŞTURMA BAŞLATILIP, T.C. İSTANBUL 27. SULH CEZA MAHKEMESİ'NDE YARGILANMAYA BAŞLANMAKLA BİRLİKTE, ÜSTÜNE ÜSTLÜK, T.C. İSTANBUL 6. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NDE TAM TAMINA 50.000,00 TL MANEVİ TAZMİNATA MAHKÛM OLMASI İÇİN YARGILANAN LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ KURUCUSU, BU DERGİNİN ESKİ SAHİBİ, ADI GEÇEN DERGİYİ, GÜLHAN AVŞAR ADLI KİŞİYE SATARAK, BU KİŞİNİN YANINDA ÇALIŞMAYA BAŞLAMAK ZORUNDA KALAN MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'NIN, KENDİSİ HAKKINDA AÇILAN HİÇBİR DAVAYI GÖREBİLECEK, BU DAVALAR HAKKINDA DOĞRU DÜRÜST HABER YAPACAK DURUMDA DEĞİLKEN, KIYTIRIK BİR HABERİ, BİZİM SİTEMİZDEN ÇALMASINA KARŞIN, KENDİ KENDİNE EFELENEREK, SOSYALİST SANATÇI HİLMİ BULUNMAZ'A KARŞI "HAKARET, İFTİRA, SUÇ İŞLEMEK AMACIYLA ÖRGÜT KURMA" SUÇLAMASIYLA T.C. İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULUP, HAKLARINDA "ŞİKÂYET VE DAVACI" OLUNAN PROF. DR. HÜLYA NUTKU VE PROF. DR. ÖZDEMİR NUTKU KONUSUNDA NUTKU TUTULMAYA DEVAM EDİYOR HÂLÂ!

BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ SOSYALİST SANATÇI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ, LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ'NİN KURUCUSU, ESKİ SAHİBİ, BU DERGİNİN YENİ SAHİBİ GÜLHAN AVŞAR'IN EMRİNDE YAYIN YÖNETMENLİĞİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YAPMAK ZORUNDA KALAN ŞÜPHELİ SANIK DAVALI MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'YI ELEŞTİRİP, ISRARLA YERDEN YERE VURMAYA DEVAM EDİYOR HÂLÂ!

BULUNMAZ TİYATRO GENEL SANAT YÖNETMENİ SOSYALİST SANATÇI HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ, KENDİSİ HAKKINDA ISRARLA "HAKARET VE İFTİRA" İÇERİKLİ YAZILAR YAZMAYA DEVAM EDEN LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ'NİN KURUCUSU VE BU DERGİNİN ESKİ SAHİBİ VE BU DERGİNİN YENİ SAHİBİ GÜLHAN AVŞAR'IN EMRİNDE YAYIN YÖNETMENLİĞİ VE SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YAPMAK ZORUNDA KALAN MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'YI, T.C. İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA ŞİKÂYET EDİP, ONUN HAKKINDA DAVACI OLMAK İÇİN, YEPYENİ BİR ŞİKÂYET DİLEKÇESİ SUNDU!

Bulunmaz Demirkanlı'yı savcılığa şikâyet edip ondan davacı oldu!

Bulunmaz, Mustafa Şükrü Demirkanlı'yı savcılığa şikâyet edecek!

Bulunmaz, Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Demirkanlı'yı eleştirdi!

Hilmi Bulunmaz, Mustafa Şükrü Demirkanlı'yı savcılığa verecek!


T.C. İstanbul 27. Sulh Ceza Mahkemesi ile T.C. İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde yargılanmaları devam eden Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı, bu yargılanmalardan usanmış olmalı ki, yeni bir yargılanma süreci başlamasın diye olsa gerek, "HAKARET" sözcüğünü kullanması gerektiği yerde, bu sözcüğün harflerine takla attırarak "HAREKET" sözcüğünü kullanarak, yeni bir yargılama sürecinin başlamasından sıyırmaya çalışıyor hâlâ!

Bulunmaz, Demirkanlı'nın avukatı Reyhan Kayışlıya ders veriyor...