10 Ağustos 2012 Cuma

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Kapitalist Dergici Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın palavralarını, karakolda bile şimşek hızıyla çürüttü!

Hilmi Bulunmaz, Sirkeci Polis Merkezi'ni bir konferans salonuna dönüştürdü!

***

Oyun'un notu: Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın Sirkeci Polis Merkezi'nde verdiği ifadesini olduğu gibi alıp, aşağıya aktardık. İfadedeki bazı sözcükleri, anlamına hiç dokunmadan, BÜYÜKALTINI ÇİZEREK"MAYMUNGÖTÜRENGİ" 
ile belirgin hâle getirmek için, biz düzenlemek zorunda kaldık!

***

(...)

OLAYLA İLGİLİ İFADE ÖZETİ: Yukarıdaki bilgilen doğrudur ve bana aittir. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 2012/81476 soruşturma sayılı yazısını ve eklerini okudum. İsnat edilen suçlama tarafıma okundu ve haklarımın neler olduğu anlatıldı. Açıklamada bulunmak istemekteyim.

Ben, yukarıda belirtilen adreste ikâmet etmekteyim ve yukarıda adresini verdiğim Bulunmaz Kuyumculuk Ltd. Şti. isimli firmanın sahibiyim. Soruşturma dosyasındaki İnternet'te yazdığım yazılar bana aittir. Bu yazıları, asla ve kesinlikle hakaret niteliğinde yazmadım. Kendi kişisel görüşlerimi İnternet'te paylaştım. Yazdığım yazılara, İnternet'ten karşılık vermek yerine, savcılığa şikâyet etmelerini anlamış değilim. 

MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'nın beni şikâyet etmesini, tek başına verilmiş bir karar olarak görmüyorum. Şahsın arkasında, 1100 KİŞİLİK LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ vardır ve bu örgütün başı eski asker MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'dır. Bu örgütün başı, bu dilekçede bile bana hâlâ HAKARET ediyor, İFTİRA atıyor, NEFRET SUÇU örgütlüyor ve YALAN söylüyor. Dilekçe, dikkatle okunduğunda ve ilgili LİNKLER tıklandığında, benim, şikâyetçi MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'ya, örneğin, "OROSPU ÇOCUĞU" dediğim hiçbir yerde gösterilemez. Şikâyetçinin, benim hakkımda ZİNCİRLEME ŞİKÂYETLERDE bulunmasının bir tek nedeni var:

İSTANBUL 27. SULH CEZA MAHKEMESİ'nde "KAMU DAVASI" ve İSTANBUL 6. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'nde süren 50.000,00 TL'lik "MANEVİ TAZMİNAT DAVASI" bulunmasıdır. 

Zâten LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ'nden ÖMER FARUK KURHAN adlı kişinin hakkımda açtırdığı "KAMU DAVASI", benim "BERAAT"ımla sonuçlanmıştır. Yine, şikâyetçi MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'nın patronu GÜLHAN AVŞAR'ın, benim hakkımda açtırdığı "KAMU DAVASI"nda da, hiçbir "MAHKÛMİYET" almadım. 

Benim, hukuk platformunda verdiğim mücadele sonucu, morali iyice bozulan şikâyetçi, ikide bir, benim hakkımda suç duyurularında bulunmaktadır. Böylelikle, hukuk sürecini de, "KENDİ ÖRGÜTÜ" menfaati doğrultusunda yönlendirmektedir. 

Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Uzlaşmak da istemiyorum. Diyeceklerim bundan ibarettir. 

Dedi, alınan ifadesi yüzüne karşı okunup, okutturularak doğruluğunu imzasıyla tasdik etti ve edildi. 10/08/2012 saat 16.30