1 Ekim 2012 Pazartesi

KENDİSİ HAKKINDA T.C. İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA YAPTIĞI SUÇ DUYURUSUYLA "ŞİKÂYETÇİ VE DAVACI" OLUR OLMAZ, HAKKINDA DERHAL SORUŞTURMA VE KOVUŞTURMA BAŞLATILIP, T.C. İSTANBUL 27. SULH CEZA MAHKEMESİ'NDE YARGILANMAYA BAŞLANMAKLA BİRLİKTE, ÜSTÜNE ÜSTLÜK, T.C. İSTANBUL 6. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NDE TAM TAMINA 50.000,00 TL MANEVİ TAZMİNATA MAHKÛM OLMASI İÇİN YARGILANAN LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORLARINDAN TİYATRO... TİYATRO... DERGİSİ KURUCUSU, BU DERGİNİN ESKİ SAHİBİ, ADI GEÇEN DERGİYİ, GÜLHAN AVŞAR ADLI KİŞİYE SATARAK, BU KİŞİNİN YANINDA ÇALIŞMAYA BAŞLAMAK ZORUNDA KALAN MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI'NIN, KENDİSİ HAKKINDA AÇILAN HİÇBİR DAVAYI GÖREBİLECEK, BU DAVALAR HAKKINDA DOĞRU DÜRÜST HABER YAPACAK DURUMDA DEĞİLKEN, KIYTIRIK BİR HABERİ, BİZİM SİTEMİZDEN ÇALMASINA KARŞIN, KENDİ KENDİNE EFELENEREK, SOSYALİST SANATÇI HİLMİ BULUNMAZ'A KARŞI "HAKARET, İFTİRA, SUÇ İŞLEMEK AMACIYLA ÖRGÜT KURMA" SUÇLAMASIYLA T.C. İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULUP, HAKLARINDA "ŞİKÂYET VE DAVACI" OLUNAN PROF. DR. HÜLYA NUTKU VE PROF. DR. ÖZDEMİR NUTKU KONUSUNDA NUTKU TUTULMAYA DEVAM EDİYOR HÂLÂ!

H. Hilmi Bulunmaz'ı Savcı Reddetti…

Tiyatro camiasına sürekli olarak hakaret eden, devlet desteğinden yararlanan tiyatroları (Kendisi de 2 yıl o destekten yararlanmış olmasına rağmen) "kabından mama yiyen" köpek fotografı altında "çanak yalayıcılar" olarak aşağılayan, ilan alan dergileri  "… reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) almalarına karşın…." diye hakaret eden, hakaretlerini aralıksız sürdüren, hakkında açılan hakaret davalarından art arda mahkumiyetler alan Uluslararası elmas kalemleri taciri H. Hilmi Bulunmaz, şimdi de "Temiz Yayıncılık" imza kampanyası ile "küfürsüz" yayıncılık yapması konusunda kendisini uyaran insanlara yönelik olarak, -sürekli yaptığı hakaretleri yok sayarak- Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunmaya başladı.

Hemen hemen her yazısı hakaret içeren bu şahsın Levent Çağlayan'a yönelik yapmış olduğu şikayet dilekçesinin Cumhuriyet Savcılığı tarafından "kovuşturmaya yer yok kararı" verildiği öğrenildi.

Hemen hemen her gün birkaç kişiyi Savcılıklara şikayet eden şahsın, diğer şikayetlerinin akıbetleri de beklenmekte, kendisi hakkındaki suç duyuruları da devam etmekte.

Tiyatro camiası bambaşka sorunlarla boğuşurken, bir de Yeni Şafak alıntılarıyla meşhur, Sosyalist (!), olduğunu iddia eden, elmas kalemleri taciriyle uğraşmak zorunda kalıyor. Yakın arkadaşı olduğunu açıklayan Coşkun Büktel ise sessizliğini koruyor… Sessiz kalarak arkadaşını onaylıyor yorumları yapılıyor.

Küfrederek var olan ikili, amacına ulaştı, muhattap alındılar..


Haber Giriş Tarihi: 02 Ekim 2012

(Kaynak: Tiyatro... Tiyatro... Dergisi)