14 Haziran 2010 Pazartesi

Sayın LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in LİNÇÇİ Mitos-Boyut tarafından yayınlanan kitaplarını bu cici bacımız yazı yazmayı öğreninceye dek okumuyoruz!

Ayrıca bakınız:

On bir yaşına yeni basmış, soyut düşünebilme becerisini henüz edinmiş bir çocuğun düzeyine bile ulaşamayan LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'ten inciler

Daha iyi oyun yazarı olmak istiyor musunuz?

LİNÇ KAMPANYATÖRÜ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği yöneticileri duyarlılık gösterip, iç yazışmalarını bile bize gönderme kararı almışa benziyor!

Hiçbir kişi, hiçbir kuruluş, hiçbir kuruma bağlı ve bağımlı olmayan, tamamıyla özgür ve bağımsız hareket eden bir aydının düzenle hesaplaşma notları!


***


Kendisi yazı yazmayı beceremeyen LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu, "yazarlık falı" bakıp "yazar amca" duygusuyla yaklaştığı Asmin Singez'i "yazar" ilan ediyor!

Oaldun Dormen, Haldun Dormen'in Kürtçe yazılışı mı; yoksa 82 yıllık Haldun Dormen'i LİNÇÇİ Asmin Singez, Oaldun Dormen olarak mı vaftiz etmek istiyor?

LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu, Devlet Tiyatroları'na oyun diye yutturduğu kağıt parçalarını kağıt paralara dönüştüremeseydi Eminönü'nde şerbetçilik yapardı!

"Çığ aslında nedir, neyi sarsıyor?" başlıklı önemli bir yazıya konu olan LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu, facebook bataklığında!

LİNÇÇİ Asmin Singez, facebook bataklığında!

Türkiye dramatik yazarlığının düzey yitirmesi için uzun yıllardır "kendini feda eden" LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nun etkisi Asmin N. Singez'i de çarpmış!

Doç. Dr. Füsun Balkaya, Türkiye tiyatrosunun şimşek hızıyla çürümesine neden olanlardan Çorumlu yazar LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nun piyasasını artırıyor

LİNÇÇİ Savaş Aykılıç, 16. yüzyılın ikinci yarısından beri ORATORYO (İtalyanca: Oratorio) olarak yazılan sözcüğü "OROTORYO" olarak yazmayı uygun gördü!

Devlet Tiyatroları ışıkçısı Enver Başar'ın kurup "Shakespeare cahili" Yaşam Kaya'nın yönettiği(!) LİNÇÇİ tiyatronline.com'daki haberlerin çoğu defolu!

Dikkat, dikkat! LİNÇ KAMPANYACISI tiyatrodergisi.com.tr sitesinde yazı yazma taklidi yapanların dilini sokacak genç ve dinamik eşek arıları aranıyor!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi