14 Haziran 2010 Pazartesi

LİNÇ KAMPANYATÖRÜ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği yöneticileri duyarlılık gösterip, iç yazışmalarını bile bize gönderme kararı almışa benziyor!

Oyun'un notu: LİNÇÇİ OYÇED'in bize e-posta kanalıyla gönderdiği iç yazışmasını aşağıda olduğu gibi yayınladık. Ancak, iç yazışmada bulunan LİNÇÇİ adlara biz link verip, bu adları kırmızı renkle biz belirginleştirdik! Ayrıca, iç yazışmadaki bariz yazım yanlışlarını kırmızı renkle belirtip, doğrularını yeşil harflerle biz yazdık!! Bunun yanı sıra, anlaşılması güç ve okunamaz hamlıktaki iç yazışmayı, biraz olsun olgunlaştırıp okunur hâle getirmek için yaptığımız müdahaleleri de kahverengi harflerle yine biz yazdık!!!


***


LİNÇÇİ OYCED icinde bir yazisma:
(LİNÇÇİ OYÇED içinde bir yazışma:)


mailto:
kimden aristofanes34@mynet.com
yanıt aristofanes34@mynet.com
kime tiyatroyun@gmail.com
tarih 14 Haziran 2010 15:31
konu LİNÇÇİ OYCED icinde bir yazisma:

gönderen mynet.com
ayrıntıları gizle 15:31 (3 saat önce)



Sevgili ve Değerli LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek Hocam,

Elbette sosyalist sanatçı Hilmi "Bulunmaz" ve onun sosyalist etik ve estetik anlayışının izdüşümü olan "Oyun Sitesi" dedeğiniz (dediğiniz) kişi ve adresle ilgili harekete geçebiliriz.

Hemen bu sosyalist sitenin "hakaret" ("hakâret") niteliğinde yazılar yazdığını gerekçe göstererek ve bunu kanıt bulmakta zorlansak bile yine de delillerle destekleyerek (hemen) erişime engellenmesi için Cumhuriyet Savcılığına (Savcılığı'na) (İlin Basın Savcısı) şikayet (şikâyet) dilekçesi sunabiliriz. Basın savcısı iddia yı (iddiayı) yerinde bulursa Sulh Ceza Hakimliği'ne (Hâkimliği'ne) talep de (talepte) bulunuyor ve 24 saat içinde o site kapatılıyor.

Bu şikayet (şikâyet) dilekçesinde "hakaret" ("hakâret") nedeniyle dava açılmasını da talep edebilirsiniz. Bunun dışında hukuk alanında da manavi (manevi) tazminat davası açılabilir.

Bana sitenin linkini ve bu "hakaret" ("hakâret") niteliğindeki yazıların bulunduğu linkleri (yazıları) iletirseniz ben size (hemen) bir dilekçe hemen hazırlarım.

LİNÇÇİ OYÇED'in de kurumsal olarak harekete geçebilmesi için bu materyali bizimle paylaşın.

LİNÇÇİ OYÇED Yönetim Kurulu inceleyip uygun gördüğü takdirde o da Cumhuriyet Savcılığı'na şikayetçi (şikâyetçi) olabilir.

Çok ihtiyaç olursa ben önümüzdeki hafta Mudanya'ya sizi ziyatere (ziyarete) gelirim. Yüz yüze de görüşür, konuşuruz.

Saygı ve sevgilerimle,

Av. Burhan Gün
(0 536 213 14 89)