3 Haziran 2010 Perşembe

facebook'ta her şey mubah ve her şey mümkün!

ESKİŞEHİRLİ VELİLERİ İSYAN ETTİREN POZLAR!


Eskişehir'in seçkin bir okulunda yabancı dil öğretmeninin Facebook paylaşım sitesine koyduğu fotoğraflar okul velilerini isyan ettirdi.

Eskişehir'de yayımlanan Sakarya gazetesinin internet sitesindekihabere göre, Rus kökenli yabancı dil öğretmeni 23 yaşındaki İ.S´nin Facebook paylaşım sitesine koyduğu fotoğraflar kentte sansasyon yarattı.

Bir kızarkadaşı ile dudak dudağa öpüşerek lezbiyen pozu veren öğretmen İ.S, bir başka fotoğrafta ise biri erkek diğeri kadın iki kişi ile aynı anda öpüşüyor.

Eğitim verdiği 10-11 yaşındaki kız çocuklara kendi Facebook adresini de veren öğretmen, velilerin büyük tepkisine neden oldu. Eskişehir'in seçkin okullarından birinde yaşanan bu olay eğitim camiasını da ayağa kaldırdı. Okul yönetiminin ise yabancı dil öğretmeni İ.S konusunda sessiz kalması velilerin tepkisini artırıyor.

(Kaynak: Milliyet)


***


Ayrıca bakınız:

Boğaziçi Üniversitesi mezunu, facebook'lu Zeynep Günsür Yüceil, LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro...'da yazdı: "ÇGSG Derneği Olarak Nereden Nereye Gidiyoruz?"

Terakki Vakfı, facebook'tan müşteri arıyor!

Kılavuzu LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan olan LİNÇÇİ Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları, müşteri bulabilmek umuduyla facebook piyasasında görücüye çıkmışlar!

facebook bataklığına sığınıp Büktel'le Bulunmaz'ın ifade olanaklarını imha etmek isteyen Burak Caney'in LİNÇ KAMPANYASINI anımsatan çok ilginç haber!

Hela bekçisi Burak Caney'in eteğine sığınarak Büktel'le Bulunmaz'ı LİNÇ etmek için facebook'ta KAMPANYA düzenleyen orospu çocuklarını anımsatan haber!

Sanal dünya denizi facebook, son hızla kuruyor!

facebook bataklığının derin serinliğinde birer manda gibi yaşayanların güvendiği sanal ortam, şimdiden çürüme sinyalleri verip dikkat çekmeye başladı!

facebook'ta "tiyatroculuk oynayanlar"a ithaf!

Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için düzenlenen LİNÇ KAMPANYASININ elebaşlarından Yaşam Kaya facebook'ta...

Ertuğrul Timur, Mustafa Demirkanlı, Tuncay Özinel, Kemal Kocatürk, Sabiha Topallar gibi tiyatro esnafını kullanmış Burak Caney'i akla getiren haber...

Özdemir Nutku, Tuncer Cücenoğlu, Yıldırım Fikret Urağ, Zafer Algöz gibi "güvenilir" insanlara yaslanan Burak Caney'in facebook bataklığını anımsatıyor

Herhangi bir "sosyal paylaşım sitesi"nin tiyatral ve/ya siyasal mücadeleye katkıda bulunacağını düşünmediğimiz için, lütfen, katılmamızı istemeyiniz!

facebook, bataklık olmayı sürdürüyor hâlâ!

Topluma sunabileceği içsel güzelliği bulunmayan kaçkınlar, dışsal güzellikleriyle facebook âlemine iltica edip, facebook bataklığını tahkim ediyorlar!

TAKSAV'ın Halman'a verdiği "Emek Ödülü"ne karşı çıkıp "Tiyatro Yalancıları Birliği"nden ayrılan Timur'a geçmiş olsun. (LİNÇÇİ Timur'a geçmiş olmasın!)

Hayatın gerçekleriyle yüzleşebilme cesareti gösteremeyenlerin uğrak yeri olan "facebook bataklığı", hemen hergün yoksun insanların ruhunu karartıyor!

"facebook bataklığı" çalışıyor!

Türkiye tiyatrosunu kirleten 3. sayfa yazarı Burak Caney ve benzeri maymunsuların cirit attığı "facebook bataklığı", her geçen gün daha da pisleşiyor!

facebook'un her yerinde Burak Caney kaynıyor!

LİNÇ KARGALARI (Tiyatro Yayıncıları Birliği) üyelerinin en kaşarlanmışlardan Ertuğrul Timur'un ölü www.tiyatrom.com sitesi, facebook bataklığına düştü

tiyatrom.com sitesi, facebook bataklığına düştü!

Gerçek kaçkınları facebook bataklığında!

Internet'te son çılgınlık: facebook!

facebook bataklığı hızla kokuşmaya başladı!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi