6 Mayıs 2010 Perşembe

Hela bekçisi Burak Caney'in eteğine sığınarak Büktel'le Bulunmaz'ı LİNÇ etmek için facebook'ta KAMPANYA düzenleyen orospu çocuklarını anımsatan haber!

Facebook'ta yeni skandal


Facebook'ta, kullanıcıların, arkadaşlarının canlı sohbetlerini okuyabildiği ve beklemekte olan arkadaşlık tekliflerini görebildiği bir güvenlik açığı ortaya çıktı.

Kullanıcıların özel bilgilerinin gizlenmesi amacıyla oluşturulan gizlilik ayarlarındaki bir boşluk dolayısıyla oluşan açığın tamiri sırasında Facebook canlı sohbet uygulamasını bir süreliğine kaldırdı. Sorunun giderilmesinden sonra, canlı sohbet uygulaması tekrar aktive edildi.

İlk olarak TechCrunch isimli teknoloji blogu tarafından duyurulan açık gizlilik ayarlarında yer alan ve kişilere profillerini başkalarının nasıl gördüğünü göstermeyi amaçlayan seçenek üzerinden çalışıyordu.

(Kaynak: Milliyet)


***


Ayrıca bakınız:

Bir iftiranın bataklık anatomisi!

facebook bataklığında açan güller!

Özge Denizci, facebook bataklığından rahatsız!

Büktel'in sunumuyla; Kazım Şimşek'ten bir yazı

facebook her yere sıçrıyor!...

facebook bataklığı hızla kokuşmaya başladı!

facebook'un her yerinde Burak Caney kaynıyor!

Türkiye tiyatrosunu kirleten 3. sayfa yazarı Burak Caney ve benzeri maymunsuların cirit attığı "facebook bataklığı", her geçen gün daha da pisleşiyor!

"facebook bataklığı" çalışıyor!

Hayatın gerçekleriyle yüzleşebilme cesareti gösteremeyenlerin uğrak yeri olan "facebook bataklığı", hemen hergün yoksun insanların ruhunu karartıyor!

Topluma sunabileceği içsel güzelliği bulunmayan kaçkınlar, dışsal güzellikleriyle facebook âlemine iltica edip, facebook bataklığını tahkim ediyorlar!

facebook, bataklık olmayı sürdürüyor hâlâ!

Özdemir Nutku, Tuncer Cücenoğlu, Yıldırım Fikret Urağ, Zafer Algöz gibi "güvenilir" insanlara yaslanan Burak Caney'in facebook bataklığını anımsatıyor

Ertuğrul Timur, Mustafa Demirkanlı, Tuncay Özinel, Kemal Kocatürk, Sabiha Topallar gibi tiyatro esnafını kullanmış Burak Caney'i akla getiren haber...

facebook'ta "tiyatroculuk oynayanlar"a ithaf!

Sanal dünya denizi facebook, son hızla kuruyor!

"Özdemir Nutku skandalı", facebook'a sıçramış!