17 Aralık 2009 Perşembe

TAKSAV'ın Halman'a verdiği "Emek Ödülü"ne karşı çıkıp "Tiyatro Yalancıları Birliği"nden ayrılan Timur'a geçmiş olsun. (LİNÇÇİ Timur'a geçmiş olmasın!)

Tek kişilik bir yayın yapıyorsanız bu tek kişinin özel durumları da doğal olarak yayıncılığı etkileyebiliyor. Bu nedenle de zaman zaman okur ve yazarlarımıza açıklama yapma sorumluluğu ve zorunluluğu ile özel durumlarımı buraya taşımak zorunda kalabiliyorum.

Üst çenemde zorunlu bir cerrahi uygulaması yaptırmam gerekiyordu. Çene kemiğinin beklenilenden dar çıkması nedeniyle oldukça zor bir diş cerrahisi olayı yaşadım. 4 kişilik bir ekip iki saate yakın bir süreyle gerçekleştirdi ve diş hekiminin açıklaması "Beklediğimizden en az on misli zor bir operasyon oldu" şeklindeydi. Bu süre içerisinde ilave lokal anestezi, operasyon sonrası uygulanan ilaç , iğne vb doğal olarak bir hayli örseleyici oldu.

Bu nedenle dünden bu yana (16-17 Aralık) Çok değerli Tiyatro insanımız Ali Taygun'un kaybı dışında hiç bir haber, yazı vb giremedim. Üstelik de Tiyatro gündeminin bir hayli canlandığı bir süreçte.

Kendimi iyi hissetmeye başladığım şu an (gece 01.30 da) ise 2 günde yığılan haberlere, yazılara vb baktığımda bunları tek tek hazırlayıp yayına vermekte bir hayli zorlanacağım ve yetiştiremeyeceğim açıktı. Kaldı ki bunları hazırlarken de yenileri gelmeye devam edecek. Bu nedenle gecenin bu yarısı bu haberleri girmeye çabalamaktansa bir açıklamayla bu özür yazısını girmek daha kolay olacaktı.

Elbette gönderdiğiniz hiç bir haber yazı atlanmayacak ve yayına girecektir, fakat gecikme için mazur görmenizi diliyorum

E.Timur

***

Bir çoğunu henüz açıp okumaya dahi fırsat bulamadığım bir çoğu haber olmayı bekleyen iletilerinizden bazıları.. Daha bunun ikinci email adresi, facebook iletileri vb var. Ama söz tek tek değerlendirilecek :)

(Kaynak: tiyatrom.com)
.
***
.
.
.
.