4 Nisan 2010 Pazar

facebook bataklığının derin serinliğinde birer manda gibi yaşayanların güvendiği sanal ortam, şimdiden çürüme sinyalleri verip dikkat çekmeye başladı!

Facebook'un inanılmaz hatası!


Facebook öyle bir hataya imza attı ki... İşte kısa sürse de kullanıcıları isyan ettiren hata.

Facebook, salı akşam saatlerinde çok büyük bir hataya imza attı. Gizli olarak görülen bütün e-posta adresleri tam yarım saatliğine herkes tarafından görüntülendi.

Maureen O'Connor'ın aktardığı bilgilere göre düzinelerce insanın bu durumu farketmesinden sonra hata giderildi; ancak geride kızgın Facebook kullanıcıları kaldı.

Bir kullanıcı olayı şu yazdıklarıyla anlattı; "Saat, 6.46. İnanamıyorum. Herkesin e-posta adresi görünür halde. Gizli bir hayranım(!) var bu yüzden tekrardan gizlemeye çalıştım ama başaramadım. FB'den nefret ediyorum."

Sorunun profil bilgilerinin görünümüyle ilgili bir ayar yapılırken ortaya çıkmış olabileceği de belirtiliyor.

Chip.com.tr

(Kaynak: Milliyet)


***


Ayrıca bakınız:

Bir iftiranın bataklık anatomisi!

facebook bataklığında açan güller!

Özge Denizci, facebook bataklığından rahatsız!

Büktel'in sunumuyla; Kazım Şimşek'ten bir yazı

facebook her yere sıçrıyor!...

facebook bataklığı hızla kokuşmaya başladı!

facebook'un her yerinde Burak Caney kaynıyor!

Türkiye tiyatrosunu kirleten 3. sayfa yazarı Burak Caney ve benzeri maymunsuların cirit attığı "facebook bataklığı", her geçen gün daha da pisleşiyor!

"facebook bataklığı" çalışıyor!

Hayatın gerçekleriyle yüzleşebilme cesareti gösteremeyenlerin uğrak yeri olan "facebook bataklığı", hemen hergün yoksun insanların ruhunu karartıyor!

Topluma sunabileceği içsel güzelliği bulunmayan kaçkınlar, dışsal güzellikleriyle facebook âlemine iltica edip, facebook bataklığını tahkim ediyorlar!

facebook, bataklık olmayı sürdürüyor hâlâ!

Özdemir Nutku, Tuncer Cücenoğlu, Yıldırım Fikret Urağ, Zafer Algöz gibi "güvenilir" insanlara yaslanan Burak Caney'in facebook bataklığını anımsatıyor