7 Mayıs 2010 Cuma

facebook bataklığına sığınıp Büktel'le Bulunmaz'ın ifade olanaklarını imha etmek isteyen Burak Caney'in LİNÇ KAMPANYASINI anımsatan çok ilginç haber!

Oyuncu adaylarına korkunç tuzak!


Bilişim polisi, bazı filmi ve dizi oyuncu adaylarının cinsel içerikli görüntülerini kaydederek şantaj yaptığı iddiasıyla bir kişiyi gözaltına alındı.


Sinan BİLGİLİ / İstanbul DHA

İstanbul'da bilişim polisinin gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan bir şüphelinin, film ve dizilere oyuncu temin eden ajansın sitesini çökerterek oyuncu adaylarının e-posta adreslerini ele geçirdiği, bu kişilere uygunsuz görüntüleriyle şantaj yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğü ekipleri Bakırköy'de bulunan dizi ve filmlere oyuncu temin eden bir yapım şirketinin internet sitesinin hacklenerek bazı bilgilerin çalındığı şikayeti üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmalarda sitenin çökertilmesinden sonra ele geçirilen e-posta adresleriyle yönetmen, oyuncu ve yapımcılara çeşitli maillerin gönderildiği tespit edildi. İddiaya göre şüpheli ayrıca bazı oyuncu adaylarını sahte e-posta adresleriyle soyunmaya zorladı ve bu görntüleri kaydetti, kaydettiği bu görüntülerle de daha sonra şantaj yaptı. Şikayetler üzerine harekete geçen Bilişim polisi kısa süren bir takibin ardından D.B isimli şüpheliyi Balıkesir'de gözaltına aldı. Şüphelinin bilgisayarında yapılan incelemede mağdurlara ait MSN adresleri ile şifrelerinin yer aldığı liste ile cinsel içerikli görüntüler ele geçirildi. Emniyette sorgusu tamamlanan şüpheli Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

(Kaynak: Milliyet)


***


Ayrıca bakınız:

Bir iftiranın bataklık anatomisi!

facebook bataklığında açan güller!

Özge Denizci, facebook bataklığından rahatsız!

Büktel'in sunumuyla; Kazım Şimşek'ten bir yazı

facebook her yere sıçrıyor!...

facebook bataklığı hızla kokuşmaya başladı!

facebook'un her yerinde Burak Caney kaynıyor!

Türkiye tiyatrosunu kirleten 3. sayfa yazarı Burak Caney ve benzeri maymunsuların cirit attığı "facebook bataklığı", her geçen gün daha da pisleşiyor!

"facebook bataklığı" çalışıyor!

Hayatın gerçekleriyle yüzleşebilme cesareti gösteremeyenlerin uğrak yeri olan "facebook bataklığı", hemen hergün yoksun insanların ruhunu karartıyor!

Topluma sunabileceği içsel güzelliği bulunmayan kaçkınlar, dışsal güzellikleriyle facebook âlemine iltica edip, facebook bataklığını tahkim ediyorlar!

facebook, bataklık olmayı sürdürüyor hâlâ!

Özdemir Nutku, Tuncer Cücenoğlu, Yıldırım Fikret Urağ, Zafer Algöz gibi "güvenilir" insanlara yaslanan Burak Caney'in facebook bataklığını anımsatıyor

Ertuğrul Timur, Mustafa Demirkanlı, Tuncay Özinel, Kemal Kocatürk, Sabiha Topallar gibi tiyatro esnafını kullanmış Burak Caney'i akla getiren haber...

facebook'ta "tiyatroculuk oynayanlar"a ithaf!

Sanal dünya denizi facebook, son hızla kuruyor!

"Özdemir Nutku skandalı", facebook'a sıçramış!

Hela bekçisi Burak Caney'in eteğine sığınarak Büktel'le Bulunmaz'ı LİNÇ etmek için facebook'ta KAMPANYA düzenleyen orospu çocuklarını anımsatan haber!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi