23 Nisan 2010 Cuma

"Yala Ama Yutma" oyununun tarihten silinmesi için, tüm olanaklarını kullanan habervaktim.com, Gülşen'i "sürmanşet" yaparak gönlündeki aslanı gösterdi!

(Kaynak: www.habervaktim.com / 23 Nisan 2010)


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİLERin de LİNÇ edilmesine karşıyız!

LİNÇÇİ Altıdan Sonra Tiyatro'nun salonunda!

Vakit gazetesinin provokatif bir haberle hedef gösterdiği "Yala Ama Yutma" ekibi sağduyu çağrısı yaptı

LİNÇÇİliğin özeleştirisini vermeyen Akmen'den

Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için sert davranan Altıdan Sonra Tiyatro, gericiliğe karşı ılıman davranıyor

LİNÇÇİ de olsa, doğruya yakın şeyler yazıyor!

LİNÇÇİLERİN hiçbir projesine destek vermeyin!

LİNÇÇİLERİ biliyoruz... LİNÇÇİLERİN farkındayız... LİNÇÇİLERLE BİRLİKTE değiliz!

Kendini tiyatro komiseri sanan LİNÇÇİ ve yaşam cahili Yaşam Kaya, hiçbir siyasal, tiyatral ve yazınsal yetkinliği olmamasına karşın hâlâ ahkâm kesiyor

ŞİMDİ İSTANBUL İÇİN MÜHÜR VAKTİ Mİ?!

LİNÇ CEPHESİ'NDE YENİ BİR ŞEY YOK; yelkenler suya indi, kol kırıldı yen içinde kaldı, ağaç yaşken eğildi; susmaya, teslimiyete, çivi çaktırmaya devam!

SANAL ÂLEMDE KINAYAN KINAYANA!

Türkiye tiyatrosundaki zayıf halkaların kokusunu iyi alıp "Yala Ama Yutma"nın oynanmasını engelleyenlere katkıda bulunan habervaktim.com'dan bir inci!

"Yala Ama Yutma"nın tedavülden kalkması için elinden geleni yapan www.habervaktim.com sitesi, "Skandal" patenti vurduğu haberin manşetinde zırvalıyor!

"Yala Ama Yutma!" oyununun engellenmesi için elinden geleni ardına koymayan habervaktim.com, şimdi de muhafazakâr bisküvi firması ÜLKER'i "uyarıyor"!

"Yala Ama Yutma" adlı tiyatro oyununun engellenmesi için çaba harcayan habervaktim.com, "Eskişehirli" Yılmaz Büyükerşen'le ilgili bir haber yayınladı!

"Yala Ama Yutma" adlı tiyatro oyununun bertaraf olması için net bir taraf tutan habervaktim.com, aynı netlikteki tavrını A. Şadoğlu'nda da gösteriyor!

Bitaraf görünmek adına araf semalarında kanat çırpan Taraf gazetesinin bertaraf olmasına "katkı" sunan Mehmet A. Şadoğlu'nun yaptığı bir vücut çalımı!

"Yala Ama Yutma" tiyatro oyununun engellenmesi için "üzerine düşen rolü" lâyıkıyla yerine getiren habervaktim.com'dan Turhan Selçuk değerlendirmesi!

"Yala Ama Yutma" tiyatro oyununun engellenmesine "yardım ve yataklık eden" habervaktim.com, buradan aldığı cesaretle Stalin konusunda da ahkâm kesiyor

"Yala Ama Yutma" oyununun engellemesine çanak tutan habervaktim.com, LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... ve Sahne'yi besleyen Ertuğrul Günay'ı vitrine koydu!

Demek ki, sadece LİNÇ KAMPANYASI düzenleyen Demirkanlı'nın LİNÇÇİ Tiyatro Yalancıları Birliği'nde değil, diğer yayınlarda da yalancılık geçer akçeymiş

"Yala Ama Yutma" oyununun engellenmesine yataklık eden habervaktim.com'u engellemek isteyenleri, tıpkı Burak Caney'i lanetlediğimiz gibi lanetliyoruz!

Kapitalizm, iç çelişkilerini dışı vuruyor; yada yeşil sermayenin pembe sermayeyle yaşadığı sentetik sorunların ahlakî izdüşümlerinden bir gösterge!...

"Yala Ama Yutma" oyununun engellenmesi için yataklık yaparken "açıkça, mertçe, Türkçe" yazan habervaktim.com, "zor"u görünce öznesiz tümce kullanıyor!

"Tarihin yeniden yazıldığı bir süreçte tarihten sıfır çeken, tarih şuurunun 't'sinden yoksun bir kişi siyaseten kültür bakanı olmaya devam ediyor"muş!

habervaktim.com sitesi doğru mu söylüyor?

Yeşil (gerici) sermayeyle pembe (Kemalist) sermayenin uzlaşabilir çelişkilerinin uzlaşmaz çelişkilermiş gibi dayatıldığı bir süreçte önemli bir haber!

"Yala Ama Yutma" oyununun tedavülden kalkması için elindeki tüm "olanakları" kullanan yazım cahili habervaktim.com, 87 yıllık Rahşan'ı "Rahşen" yaptı!

"Yala Ama Yutma" oyununun buhar olup havaya karışması için tüm benliğini kullanan habervaktim.com, üniforma giydirdiği Mustafa Balbay'ı diline doladı!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi