3 Mart 2010 Çarşamba

Türkiye tiyatrosundaki zayıf halkaların kokusunu iyi alıp "Yala Ama Yutma"nın oynanmasını engelleyenlere katkıda bulunan habervaktim.com'dan bir inci!

Medya, özellikle manşet atarken, dile hiç dikkat etmeyip, asla özen göstermiyor. Milliyet, Zaman gibi gazetelerin dikkatsiz manşet atma yarışına, kendi çapınca "katkıda" bulunan www.habervaktim.com sitesindeki "BAŞSAVCI ENGİN CAVAPLADI" sözlerine dikkat. Elifi görse mertek sanan habervaktim.com "fraksiyonu", Türkçe alfabenin altıncı harfi, sesli harflerin ikincisi ve ince sesli harflerin birincisi olan "E/e" harfini kullanmakta zorlandığı için "CEVAPLADI" yazacağına, "CAVAPLADI" diye yazıvermiş.

"Yala Ama Yutma" adlı tiyatro oyununun, bu oyunu oynayanların Internet sitesinde iddia edildiği gibi;"kabullenmenin, susmanın erdem sayıldığı topraklarda tam da buraya ait demir leblebi, ağır lokma, çetin ceviz ve susmayı kabullenmeyen oyunlar”dan biri olmadığını bilmekle birlikte, habervaktim.com sitesinin de "ağır abi" olmadığını bildiğimiz için, her saniye takibe aldığımız bu siteyi, paspal bir hâlde yakaladığımızda, gözünün yaşına bakmadan, paspas çiğner gibi çiğniyoruz!


***
.
.
Ayrıca bakınız:
.
LİNÇÇİLERin de LİNÇ edilmesine karşıyız!
.
LİNÇÇİ Altıdan Sonra Tiyatro'nun salonunda!
.
Vakit gazetesinin provokatif bir haberle hedef gösterdiği "Yala Ama Yutma" ekibi sağduyu çağrısı yaptı
.
LİNÇÇİliğin özeleştirisini vermeyen Akmen'den
.
Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için sert davranan Altıdan Sonra Tiyatro, gericiliğe karşı ılıman davranıyor
.
LİNÇÇİ de olsa, doğruya yakın şeyler yazıyor!
.
LİNÇÇİLERİN hiçbir projesine destek vermeyin!
.
LİNÇÇİLERİ biliyoruz... LİNÇÇİLERİN farkındayız... LİNÇÇİLERLE BİRLİKTE değiliz!
.
Kendini tiyatro komiseri sanan LİNÇÇİ ve yaşam cahili Yaşam Kaya, hiçbir siyasal, tiyatral ve yazınsal yetkinliği olmamasına karşın hâlâ ahkâm kesiyor
.
ŞİMDİ İSTANBUL İÇİN MÜHÜR VAKTİ Mİ?!
.
LİNÇ CEPHESİ'NDE YENİ BİR ŞEY YOK; yelkenler suya indi, kol kırıldı yen içinde kaldı, ağaç yaşken eğildi; susmaya, teslimiyete, çivi çaktırmaya devam!
.
SANAL ÂLEMDE KINAYAN KINAYANA!
.

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!
.
Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!
.
Linç imzacıları listesi