9 Mart 2010 Salı

"Yala Ama Yutma!" oyununun engellenmesi için elinden geleni ardına koymayan habervaktim.com, şimdi de muhafazakâr bisküvi firması ÜLKER'i "uyarıyor"!


Ülker, Cumhuriyet'i niye destekler?


Koç, Sabancı ve Çapan'dan sonra Murat Ülker'in de, Ergenekon Terör Örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle yargılanan yazarları bulunan Cumhuriyet gazetesine destek vermesi muhafazakar kesim tarafından manidar bulundu.

Bir tek Cumhuriyet okurunun Ülker'e ait her hangi bir ürünü almadığı bilinmesine rağmen, muhafazakar basında pek rastlanmayan Ülker ilanlarının Cumhuriyet gazetesinde yer alması sorgulanıyor. Ülker'in, neredeyse her gün dindar ve muhafazakar insanları karalayan haber ve yazılar yayınlayan, MOSSAD ve ETÖ gibi örgütlerle işbirliği yaptığı söylenen Cumhuriyet Gazetesi'ne reklam vermesi dikkat çekiyor.

MÜTEDEYYİN İNSANLARA HAKARET EDİYOR
"Tehlikenin farkında mısınız?" sloganıyla mütedeyyin insanları hedef gösteren ve Ergenekon Terör Örgütü sanıklarının adeta üssü ödurumundaki Yerli Pravda Cumhuriyet'e ilan veren Ülker'in bu tutumu, özellikle muhafazakar kesimler tarafından tepkiyle karşılanıyor. Haber ve yazılarda mütedeyyin insanlara yönelik olarak 'dinci', 'gerici' gibi kelimelerin bolca kullanıldığı Cumhuriyet, yayınladığı karikatürlerle de mütedeyyin insanlara hakaret etmişti.

MUHAFAZAKARLAR SAHİP ÇIKMIŞTI
Marketlerde özellikle Ülker ürünlerini tercih eden muhafazakar kesim, Murat Ülker'den, bu tezata bir an önce açıklama getirmesini de bekliyor. Ülker, 28 Şubat post-modern darbe sürecinde cuntacılar tarafından 'irticai firma' olarak fişlenmiş ancak muhafazakar insanların sahip çıkmasıyla darbe sürecinde daha fazla kar sağlamıştı.

ÜLKER'İN FİNANSE ETTİĞİ CUMHURİYET'İN YAZARI İSRAİL'E BİLGİ GÖNDERMİŞTİ
Ülker'in reklam vererek finansal destek sağladığı Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay Türkiye'ye ait gizli belgeleri İsrail'e postalamakla suçlanırken, gazetenin İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk da AK Parti'ye karşı dönemin ABD Başkanı Dick Cheney'e işbirliği teklifi götürdüğü iddia edilmişti.

(Kaynak: habervaktim.com)
.
.
***
.
.
Ayrıca bakınız:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.