14 Ağustos 2010 Cumartesi

"Che Tüccarı", LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nun yazıp(?), LİNÇÇİ Mitos-Boyut'un yayınladığı "Yeşil Gece"yi okumuyoruz! Belki, eleştirmek için okuyabiliriz!

Ayrıca bakınız:

Türkiye dramatik yazarlığının düzey yitirmesi için uzun yıllardır "kendini feda eden" LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nun etkisi Asmin N. Singez'i de çarpmış!

Daha iyi oyun yazarı olmak istiyor musunuz?

"Çığ aslında nedir, neyi sarsıyor?" başlıklı önemli bir yazıya konu olan LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu, facebook bataklığında!

LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu, Devlet Tiyatroları'na oyun diye yutturduğu kağıt parçalarını kağıt paralara dönüştüremeseydi Eminönü'nde şerbetçilik yapardı!

Kendisi yazı yazmayı beceremeyen LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu, "yazarlık falı" bakıp "yazar amca" duygusuyla yaklaştığı Asmin Singez'i "yazar" ilan ediyor!

Çorumlu yazar LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu, Türk aydınlarına iktidarların eteğine yapışarak Avrupa Birliği emperyalizminin kuyruğuna takılmalarını öneriyor

LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nun "arkadaşları" Berliner Ensemble Genel Sanat Yönetmeni Claus Peymann ile Baki Kiper, Cücenoğlu'nun "Çığ"ını okumuşlar mı?!!

Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk ve Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı'nda LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu da var!

Çorumlu yazar Sayın LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu, bir yandan "Lionizm 'Olanak' demektir" diyen "global kulüp"ten, bir yandan "millî dernek"ten ödül alıyor!

LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nun "Che incileri"!

LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu tarafından yazılan ve LİNÇÇİ Mitos-Boyut'un yayınladığı "Che Guevara" oyununu okumuyoruz! Belki eleştirmek için okuyabiliriz!

Nebojsa Bradic'in yazıp LİNÇÇİ Bilge Emin'in çevirdiği kitabı LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nun tezgâhı LİNÇÇİ Mitos-Boyut yayınladığı için asla okumuyoruz!

LİNÇÇİ İsmail Can Törtop'un sahibi olduğu LİNÇÇİ www.tiyatrodunyasi.com'un "Tüm Yazarlarımız" listesindeki kişilerin fotoğraf ve adları...

Kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için "meta estetiği" üretenler, "Reşat Nuri'ye karşı Reşat Nuri" kartını ortaya sürüp duruyorlar...


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi