14 Temmuz 2010 Çarşamba

Çorumlu yazar Sayın LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu, bir yandan "Lionizm 'Olanak' demektir" diyen "global kulüp"ten, bir yandan "millî dernek"ten ödül alıyor!

Oyun'un notu: Aşağıdaki yazıyı, MEMLEKET SEVDALILARI DERNEĞİ sitesinden alarak olduğu gibi yayınladık. Ancak, yazıda bulunan LİNÇÇİ ada biz link verip, bu adı kırmızı renkle biz belirginleştirdik!


***


Mustafam Kemalim'e 3 Ödül


LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nun yazdığı, Müjdat Gezen'in sahneye koyduğu ve 29 Ekim tarihinden bu yana Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda sahnelenmekte olan MUSTAFAM KEMALİM'e üç ödül de Memleket Sevdalıları Derneği' Genel Merkezi tarafından verildi.

15 Mart Pazar günü oyun gösteriminden sonra yapılan törenle MUSTAFAM KEMALİM Yılın En İyi Yapımı, Müjdat Gezen En Başarılı Rejisör, LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu da En Başarılı Yazar ödüllerine değer görüldü. Kalabalık bir izleyici kitlesi önünde verilen ödüller izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Genel Merkez Yönetim Kurulu adına ödülleri veren Genel Başkan Yardımcısı Önder Manoğlu’nun açıklaması ise şöyle oldu;

"İçinde yaşadığımız koşullara rağmen, Atatürkçü çağdaş sanatçı duyarlılığı ve sorumluluğu ile
MUSTAFAM KEMALİM
adlı oyunlarıyla topluma bilinç ve moral aşılayan oyun yazarı LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu, usta sanatçı, rejisör Müjdat Gezen ve başarılı ekibine teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız."

(Kaynak: MEMLEKET SEVDALILARI DERNEĞİ)


***


Ayrıca bakınız:

Üzerinde düşünülmesi gereken önemli bir kitap!
Görünmeyen Önderler: Rotary ve Lions Kulüpleri

Kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için "meta estetiği" oluşturan çürümüş Türkiye tiyatrosuna "Lions Tiyatro Ödülleri" de yön veriyor!

Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk ve Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı'nda LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu da var!

LİNÇÇİ Mitos-Boyut'un yayınladığı LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu kitaplarını asla okumuyoruz!

Bir filmdeki Amerikalı bir karakterin özürlü saptamasını yazısının temeline koyan Kemal Oruç, LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nu kutsayıp arındırmak istiyor!

Değil Rusya'da, değil Fransa'da, Türkiye'de bile hiçbir anlam içermeyen Cücenoğlu'nun oyununu ameliyat masasına yatıran Büktel'in önemli incelemesini
okumayan kalmasın!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi