10 Nisan 2010 Cumartesi

Büktel'den; Erkan Yücel Ödülleri(!) üzerine...

Not: Yazının başlığını ben attım. (HB)


***


Coşkun Büktel
19 Mayıs 2008


GÜNCELLEME (19 Mayıs 2008)

Ödül haberinin son paragrafında deniyor ki:

2008 ERKAN YÜCEL İNTERNET ÖDÜLÜ: (bu ödül konusunda jüri çok yetkin olmadığını beyan ettiği için internet alanında tiyatroyla ilgili siteleri Türkiye Tiyatrolar Birliği olarak önerdik ve kabul edildi.) http://www.tiyatrooyun.org/, http://www.tiyatronline.com/, http://www.tiyatrodergisi.com/

(Kaynak: "2008 ERKAN YÜCEL TİYATRO ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI!")

Demek istiyorlar ki:

"Jüri (yani Bademler köylüleri) internetteki tiyatro yayınlarını yeterince izleyemedikleri için, biz TTB (Türkiye Tiyatroları Birliği) olarak, o köylülerin bu konudaki bilgisizliğinden yararlandık ve (Büktel ile Bulunmaz'a imzasız yazılarla ve fotomontajlarla iftira etmek amacına yönelik olarak ve Hilmi Bulunmaz'ın tek "o"lu tiyatroyun sitesinin adını çalarak, Burak Caney takma adlı vandal tarafından kurulmuş) hela gibi çift "oo"lu tiyatrooyun.org adlı siteyi, sahibi bile belli olmayan bu korsan, bu vandal, bu kriminal siteyi; masum köylülere örnek site diye tanıtıp, onların bu siteye ödül vermelerini ve bu ödülün adının "Erkan Yücel ödülü" olmasını sağladık. Yani Erkan Yücel'in adıyla ve masum köylülerin eliyle ve Ayşegül Yüksel, Yener Aksoy, Turgay Tanülkü isimlerini de bu tezgaha dahil ederek; imzasız iftiralarla dolu, sahibi bile belirsiz, adı bile çalıntı, hela gibi çift "oo"lu, vandal ve korsan tiyatrooyun.org'u bir güzel aklayıp pürüpak ettik."

Elinize sağlık da, siz kimsiniz? Tıpkı Burak Caney'in son zamanlarda "tiyatrooyun.org" imzasını kullandığı gibi, siz de, TTB imzasının ardına saklanmışsınız. Büktel ve Bulunmaz'a karşı iftira kampanyalarıyla dolu hela gibi çift "oo"lu siteye masum köylüler eliyle Erkan Yücel ödülü verdirmek alçaklığı, kimin ya da kimlerin fikridir, net olarak, isim isim bilmek istiyor ve okurlar adına soruyoruz: Kimsiniz siz? (CB)


***


Büktel ve Bulunmaz'a penis içerikli foto montajlarla saldıranlar, şimdi de, Erkan Yücel adını ve Bademler köy halkını, kirli amaçlarına alet ediyorlar.

Burak Caney takma isimli iftiracı vandalın kurduğu hela gibi çift "oo"lu tiyatrooyun.org sitesi (sahibi bile belirsiz olduğu halde, imzasız yazılmış bir sürü iftira yayınladığı halde) Bademler'de, örnek tiyatro sitesi olarak ödül alıyor!

Burak Caney'in iğrenç damgasını taşıyan bu onur kırıcı ödül, Caney'in hela gibi çift "oo"lu sitesi dışında; (eğer kabul ederlerse) Ayşegül Yüksel, Yener Aksoy, Turgay Tanülkü başta olmak üzere, birçok tiyatro ve tiyatrocuya da (bu akşam, 18 Mayıs 2008, saat 18.00'de) verilecek. Bademler köy halkına mal edilen ödülü, gerçekte kimlerin verdiği de belirsiz.

(Kaynak: "2008 ERKAN YÜCEL TİYATRO ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI!")

Vandalizmin ve iftiranın Erkan Yücel adıyla ve masum köylüler eliyle ödüllendirilmesi anlamına gelen bu alçaklığa, vandalizm karşıtı sanatçıların alet olmayacaklarına inanıyoruz. (Ben, kendi payıma, hela gibi çift "oo"lu o lağıma verilen ödül Nobel bile olsaydı, bana verilmesini asla kabul etmezdim.) Ödüllendirilen hela gibi çift "oo"lu tiyatrooyun sitesini ve o siteyi (Hilmi Bulunmaz'ın tek "o"lu tiyatroyun sitesinin adından çalarak) kurmuş bulunan Burak Caney takma adlı vandalı, Bademler köylülerinden başka, hâlâ tanımayan tiyatrocular kalmışsa, aşağıda linklerini verdiğimiz iki sayfadaki "somut" belgeleri inceleyerek, mutlaka tanımalılar. (CB)


***


Ayrıca bakınız:

BURAK CANEY SAYFASI

Burak Caney (tiyatrooyun.org) budur!

Büktel'in sunumuyla; Kazım Şimşek'ten bir yazı

Burak Caney (tiyatrooyun.org) budur!

LİNÇ CEPHESİ'NDE YENİ BİR ŞEY YOK / 1
LİNÇ CEPHESİ'NDE YENİ BİR ŞEY YOK / 2
LİNÇ CEPHESİ'NDE YENİ BİR ŞEY YOK / 3
LİNÇ CEPHESİ'NDE YENİ BİR ŞEY YOK / 4

TÜRKİYE'NİN EN ÜNLÜ TİYATRO PROFESÖRÜ ÖZDEMİR NUTKU'NUN "THEOPE'YE ATTIĞI İFTİRA"YI GİZLEMEK İÇİN KENDİNİ FEDA EDEN ÇÖP ADAM ÖMER KURHAN'IN ÇÖP KUTUSU

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ertuğrul Timur, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Demirkanlı'yla arası açıldıkça "yalanla ilgili haber" yapıyor!

LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği, Cumhuriyet İlkokulu'nu bitirip İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan AKP'li Afyon Belediye Başkanı'na teşekkür etmiş!

AKP, adım adım amacına yaklaşıyor!

LİNÇÇİLER, 1100 kişilik liste oluşturabilmek için, olmayan adlar uydurmanın yanı sıra, mükerrer imzalar kullandırma alçaklığını bile göze alabildiler!
(Alçaklığa birinci örnek!)

Mustafa Demirkanlı, Ertuğrul Timur, Can Törtop, Yaşam Kaya gibi LİNÇÇİLER, Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ın ifade olanaklarını imha etmek istediler!
(Alçaklığa ikinci örnek!!)

tiyatrodergisi.com.tr, tiyatrom.com, tiyatrodunyasi.com, tiyatronline.com gibi LİNÇÇİ yayınlar, Büktel ile Bulunmaz'a karşı büyük kalleşlik yaptılar!
(Alçaklığa üçüncü örnek!!!)

"Demokratik hak, demokratik hak" diyerek tesbih duası yapan LİNÇÇİLER, Büktel'le Bulunmaz'ın sesini kesmek için mükerrer imza attırma yoluna gittiler!
(Alçaklığa dördüncü örnek!!!!)

Türkiye tiyatrosunu en kılcal damarlarına dek zehirleyen alçakların örgütlediği LİNÇ KAMPANYASI, yalanı örtmek için tıka basa mükerrer imzalarla dolu!
(Alçaklığa beşinci örnek!!!!!)

Bir LİNÇ darbesi girişimiyle Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek isteyenlerin mükerrer imza kullanma alçaklığı!
(Alçaklığa altıncı örnek!!!!!!)

Kullanılmış bir tuvalet kağıdı kadar bile değeri olmayan LİNÇ KAMPANYASI için yeterli imza bulamayınca şaşıran gafiller, mükerrer imza kullandırdılar!
(Alçaklığa yedinci örnek!!!!!!!)

Kirliliği bir erdem olarak kimliklerine ıslak imzalarla nakşeden LİNÇ KAMPANYASI güruhu, mükerrer imzalarla şişirdikleri gayya kuyusunda boğuluyorlar!
(Alçaklığa sekizinci örnek!!!!!!!!)

Duyguları mükerrer, düşünceleri mükerrer, sözleri mükerrer, sohbetleri mükerrer, tiyatroları mükerrer olan zavallılar, mükerrer imza attırma peşinde!
(Alçaklığa dokuzuncu örnek!!!!!!!!!)

Metin Göksel, Cüneyt Yalaz, İlker Yasin Keskin, Duygu Dalyanoğlu, Duygu Uzun, Uluç Esen, Burak Akyunak, Levent Soy, Ömer Faruk Kurhan, Necdet Hasgül..
(Alçaklığa onuncu örnek!!!!!!!!!!)

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi