12 Şubat 2010 Cuma

Türkiye tiyatrosunu en kılcal damarlarına dek zehirleyen alçakların örgütlediği LİNÇ KAMPANYASI, yalanı örtmek için tıka basa mükerrer imzalarla dolu!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) diyor ki:

"Biz sadece sizin alaycı, küfürlü hakarete dayalı tarzınızı demokratik hakkımızı kullanarak kitlelerin desteğini istedik ve aldık."

(Bakınız: "Ahmet Ertuğrul Timur'la en son haberleşmemiz!")


***


Alçaklığa beşinci örnek:


Ilke Ugur

İlke Uğur


"Demokratik hak, demokratik hak" diyerek, Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz'a, (iftira atma da içinde olmak üzere) her türlü kalleşlikle saldırarak, bu kişilerin en temel demokratik haklarını gasp etmek isteyen alçaklar, LİNÇ KAMPANYASI düzenlemeyi "demokratik erdem" sanacak denli geri zekâlı değillerse, "gamalı haç" motifleriyle süslenmiş üniforma giymeyi şimdilik uygun görmediklerinden olsa gerek, faşistliklerini buzdolaplarının derin dondurucularında saklıyor demektirler.

Emekçilerin özgür olacağı gerçek demokrasiyi savunan sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz ile hakikati tüm koşullarıyla hayata geçirme savaşımı veren gerçekçi yazar Coşkun Büktel'in sanatsal ifade olanaklarını imha etmek isteyen bu "şimdilik üniformasız" ve mükerrer ruhlu alçakların kimliklerini görmeyi arzu edenler, linç imzacıları listesi'ni inceleyebilirler. İncelemek için, lütfen tıklayınız:
"TARİH HEPİNİZİN SURATINA TÜKÜRECEK!"


***


Bakınız:

LİNÇÇİLER, 1100 kişilik liste oluşturabilmek için, olmayan adlar uydurmanın yanı sıra, mükerrer imzalar kullandırma alçaklığını bile göze alabildiler!
(Alçaklığa birinci örnek!)

Mustafa Demirkanlı, Ertuğrul Timur, Can Törtop, Yaşam Kaya gibi LİNÇÇİLER, Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ın ifade olanaklarını imha etmek istediler!
(Alçaklığa ikinci örnek!!)

tiyatrodergisi.com.tr, tiyatrom.com, tiyatrodunyasi.com, tiyatronline.com gibi LİNÇÇİ yayınlar, Büktel ile Bulunmaz'a karşı büyük kalleşlik yaptılar!
(Alçaklığa üçüncü örnek!!!)

"Demokratik hak, demokratik hak" diyerek tesbih duası yapan LİNÇÇİLER, Büktel'le Bulunmaz'ın sesini kesmek için mükerrer imza attırma yoluna gittiler!
(Alçaklığa dördüncü örnek!!!!)

Türkiye tiyatrosunu en kılcal damarlarına dek zehirleyen alçakların örgütlediği LİNÇ KAMPANYASI, yalanı örtmek için tıka basa mükerrer imzalarla dolu!
(Alçaklığa beşinci örnek!!!!!)

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi