25 Şubat 2010 Perşembe

LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği, Cumhuriyet İlkokulu'nu bitirip İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan AKP'li Afyon Belediye Başkanı'na teşekkür etmiş!

Malumunuz, biz, LİNÇÇİ kişi, kuruluş ve kurumların fotoğraflarını, birer yarasa gibi başı aşağı gelecek biçimde yayınlıyoruz. Yukarıdaki fotoğrafa, amuda kalkmadan, oturduğunuz yerden, yani LİNÇÇİ olmayan normal bir insan gibi baktığınızda, soldan sağa doğru birinci sırada LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın hemen yanında oturmasına karşın, LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın yakın markajında kaldığı için göremediğiniz LİNÇÇİ Orçun Masatçı, LİNÇÇİ Orçun Masatçı'nın tam karşısında ve LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın çaprazında oturup, boynunu soldan sağa doğru eğen ve asla LİNÇÇİ olmamasına karşın LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği üyesi olmaktan da geri duramayan Mehmet Esatoğlu, LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın yüzüne her saniye bakabilme gücü ve cesaretini kendisinde bulabildiği için olsa gerek, LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın tam karşısına oturan ve LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın patronu olmakla birlikte, asla LİNÇÇİ olmayan Nedim Saban'ı görebilirsiniz. Eğer, yukarıdaki fotoğrafa amuda kalkarak, yani LİNÇÇİ olan anormal bir insan gibi bakarsanız, kişi adlarını bu kez sağdan sola sıralama yapabilirsiniz! Fotoğraftaki diğer kişilerin LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği'yle herhangi bir ilişki içerisinde olduğunu sanmadığımız için, bu kişilerin adlarını yazma gereksinimi duymadık. Bu arada, LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği'yle hiçbir bağı olmadıklarını sandığımız bu kişileri, yukarıdaki fotoğrafı ikiye bölüp parçalayacak yada sansürleyip bu kişilerin görüntüsünü fotoğraftan çıkaracak denli alçak bir davranış geliştirme niyetinde olmadığımız için, bu kişileri de birer yarasa gibi baş aşağı koymak zorunda kaldığımızdan, kendilerinden özür dileriz!!! (HB)
.


LİNÇÇİ TÜRKİYE TİYATROLAR BİRLİĞİNDEN BELEDİYE ŞEHİR TİYATROSUNA ZİYARET


Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu ekip çalışanları LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliğinden gelen konuklarını ağırladı.

Ziyarete LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği üyelerinden Mehmet Esatoğlu, İstanbul Tiyatro Simurg oyuncusu Hale Üstün, Tiyatro Kare Yönetmeni Nedim Saban, LİNÇÇİ İzmir Yeni Kapı Tiyatro Yönetmeni LİNÇÇİ Orçun Masatçı, İzmir LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliğinden Gözde Güldiken katıldı. İlimize bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere gelen ekip ile Belediye Şehir Tiyatrosu ekip çalışanları Hasan Elmas, Evin Doğan, Gülçin Çetinkaya yakından ilgilendi.

KONUKLARA TİYATRO ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ

Konuklarla Belediye Şehir Tiyatrosunda görüş alışverişinde bulunan gönüllü tiyatrocular çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Tiyatronun mekan ve personel istihdamı konularında karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Belediye Şehir Tiyatrosunda yönetmenlik yapan Hasan Elmas, Evin Doğan ve Gülçin Çetinkaya konuklara tiyatronun gönüllülük esasına göre çalıştığını, hiçbir ücret almadıklarını ve salonda şuanda 4 ayrı ekip olarak çalışmaların devam ettiğini belirttiler Afyonkarahisar Belediyesinin tiyatro olarak kendilerine gerekli desteği verdiğini söyleyen ekip, Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a teşekkür ettiler.

Konuklar daha sonra Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş’ı ziyaret ettiler.

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRÜNE ZİYARET

Ziyaret sırasında Güzeltaş konuklarıyla yakından ilgilenerek tiyatro çalışmaları hakkında bilgi verdi. LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği üyeleri misafirperverlik ve yakın ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ederek başta Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş ve gönüllü tiyatro ekibine çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür ettiler.

(Kaynak: Afyonkarahisar Belediyesi)
.
.
***
.
.
Oyun'un notu: Yukarıdaki metni, Afyonkarahisar Belediyesi'nin sitesinden alarak olduğu gibi yayınladık. Ancak, metinde bulunan LİNÇÇİ adlara biz link verip, bu adları biz kırmızılaştırdık!
.
Bakınız:
.
Ayrıca bakınız:
.
.
..
(Alçaklığa birinci örnek!)
.
(Alçaklığa ikinci örnek!!)
.
(Alçaklığa üçüncü örnek!!!)
.
(Alçaklığa dördüncü örnek!!!!)
.
(Alçaklığa beşinci örnek!!!!!)
.
(Alçaklığa altıncı örnek!!!!!!)
.
(Alçaklığa yedinci örnek!!!!!!!)
.
(Alçaklığa sekizinci örnek!!!!!!!!)
.
(Alçaklığa dokuzuncu örnek!!!!!!!!!)
.
.
.