23 Şubat 2010 Salı

Kirliliği bir erdem olarak kimliklerine ıslak imzalarla nakşeden LİNÇ KAMPANYASI güruhu, mükerrer imzalarla şişirdikleri gayya kuyusunda boğuluyorlar!

Alçaklığa sekizinci örnek:


Isa Karsli

isa karslı


Kendilerine birer korugan olarak seçtikleri parantezlerdeki harflerin oluşturduğu meslek hanelerinin sessiz derinliğinde boğulan bu kişiler, çürümüş ruhlarını birbirlerine yaslayarak sefil bir hayat sürdürüyorlar. Birbirlerinin kirli ruhlarından hoşnut olan bu zekâ yoksunu sefiller, suni teneffüsle bitkisel bir hayata tutsak olduklarının bilincinde değiller. Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için bir araya gelen mayın düzeneği kılıklı bu kişilerin adlarını iyice ezberlemekte yarar var:

Günay Ertekin (Dramaturg), Ümran İnceoğlu (Oyuncu), Reyhan Beler (Oyuncu), Anıl Ayvalıoğlu (Oyuncu), Tuğçe Kanbur (?), Nalan Özübek (Gazeteci), Deniz Demirkanlı (Gazeteci), Gülhan Avşar (Halkla İlişkiler), Ayşe Lebriz Berkem (Oyuncu), Dilek Türker (Oyuncu)...

Tiyatro sanatıyla hiçbir ilgisi olmayan tiyatro cahili alçakları linç imzacıları listesine ekleyen tiyatro sanatı düşmanı alçakların imal ettiği adları ve mükerrer imza kullanan alçakları incelemek için, lütfen tıklayınız:"TARİH HEPİNİZİN SURATINA TÜKÜRECEK!"


***


Bakınız:

LİNÇÇİLER, 1100 kişilik liste oluşturabilmek için, olmayan adlar uydurmanın yanı sıra, mükerrer imzalar kullandırma alçaklığını bile göze alabildiler!
(Alçaklığa birinci örnek!)

Mustafa Demirkanlı, Ertuğrul Timur, Can Törtop, Yaşam Kaya gibi LİNÇÇİLER, Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ın ifade olanaklarını imha etmek istediler!
(Alçaklığa ikinci örnek!!)

tiyatrodergisi.com.tr, tiyatrom.com, tiyatrodunyasi.com, tiyatronline.com gibi LİNÇÇİ yayınlar, Büktel ile Bulunmaz'a karşı büyük kalleşlik yaptılar!
(Alçaklığa üçüncü örnek!!!)

"Demokratik hak, demokratik hak" diyerek tesbih duası yapan LİNÇÇİLER, Büktel'le Bulunmaz'ın sesini kesmek için mükerrer imza attırma yoluna gittiler!
(Alçaklığa dördüncü örnek!!!!)

Türkiye tiyatrosunu en kılcal damarlarına dek zehirleyen alçakların örgütlediği LİNÇ KAMPANYASI, yalanı örtmek için tıka basa mükerrer imzalarla dolu!
(Alçaklığa beşinci örnek!!!!!)

Bir LİNÇ darbesi girişimiyle Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek isteyenlerin mükerrer imza kullanma alçaklığı!
(Alçaklığa altıncı örnek!!!!!!)

Kullanılmış bir tuvalet kağıdı kadar bile değeri olmayan LİNÇ KAMPANYASI için yeterli imza bulamayınca şaşıran gafiller, mükerrer imza kullandırdılar!
(Alçaklığa yedinci örnek!!!!!!!)

Kirliliği bir erdem olarak kimliklerine ıslak imzalarla nakşeden LİNÇ KAMPANYASI güruhu, mükerrer imzalarla şişirdikleri gayya kuyusunda boğuluyorlar!
(Alçaklığa sekizinci örnek!!!!!!!!)

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi