10 Şubat 2010 Çarşamba

tiyatrodergisi.com.tr, tiyatrom.com, tiyatrodunyasi.com, tiyatronline.com gibi LİNÇÇİ yayınlar, Büktel ile Bulunmaz'a karşı büyük kalleşlik yaptılar!

1100(?) kişilik bir LİNÇ ORDUSU kurabilmek için, ellerine elma şekeri vererek kandırılan çocuklar gibi kafaya aldıkları kişilerin adlarını mükerrer olarak yazan / yazdıran tiyatral faşistler, Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için her türlü kalleşliğe hiç tereddütsüz başvurup, bu kalleşliğin üzerini "demokratik hak" şekeriyle kaplamakta hiçbir sakınca görmediler!


Alçaklığa üçüncü örnek:



Hakan Inci

Hakan İnci


Bu "demokratik hak" kandırmacasının altına gizlenmiş kalleşliği öğrenmek isteyenler, küçük bir "tık" hareketiyle, Linç imzacıları listesi'ni inceleyebilirler. İncelemek için, lütfen tıklayınız:
"TARİH HEPİNİZİN SURATINA TÜKÜRECEK!"


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİLER, 1100 kişilik liste oluşturabilmek için, olmayan adlar uydurmanın yanı sıra, mükerrer imzalar kullandırma alçaklığını bile göze alabildiler!

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi