28 Şubat 2010 Pazar

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ertuğrul Timur, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Demirkanlı'yla arası açıldıkça "yalanla ilgili haber" yapıyor!

Amuda kalkmadan, yani oturduğunuz yerden baktığınızda, soldan sağa: "Bir medya" organı olan Tiyatro... Tiyatro... dergisinin "çalışanı" LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı, "devletin özerk bir kurumu" Devlet Tiyatroları'nın Genel Müdürü ("başkanı") Lemi Bilgin, "devletin özerk bir kurumu"na bağlı İstanbul Devlet Tiyatrosu eski Müdürü LİNÇÇİ Osman Wöber...


"Devletin özerk bir kurumu... Yapmış olduğu tüm icatların bürokrasi engeline takıldığını gören bir mucit... İçinde yaşadığımız sistem yalana muhtaç...

Onurlu kavgan nasıl yozlaştırıldı, insan ilişkilerinin içi boşaltıldı, bencil ve yoz insanların yaşadığı her yerde…

Farkında olmadan koltuğa oturan başkan, bir medya çalışanı ve devletin bir bakanı, doğruları konuşursa ortalık ne hale gelir?

İçinde biriktirdiğin çokça yalan var; oturduğun yere dikkat etmek zorundasın."


"Bu düzen yalanla çalışır…"


(Kaynak: tiyatrom.com)

Bu düzenin (kapitalizm) yalanla beslendiğini, en iyi, Yalan makinesi, küfürbaz, LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı bilir!



***


Yukarıda başlığını ve kaynağını verdiğimiz haberi, okurlarımızın dikkatine sunuyoruz:


"Devletin özerk bir kurumu olan patent firmasına, yeni icadı için onay almaya gelen gerçek bir mucidin geri dönüşü olmayan intikam planı. Yapmış olduğu tüm icatların bürokrasi engeline takıldığını gören bir mucit, yeni icadı olan bir koltuğu, hediye olarak patent firmasına bırakır. Böylece içinde yaşadığımız sistemin nasıl da yalana muhtaç olduğunu gözler önüne serer.

Oyunumuz: Hayat denen bu onurlu kavganın nasıl yozlaştırıldığını, insan ilişkilerinin içinin boşaltıldığını, acı acı gülümseterek anlatıyor bize. Olay nerede mi geçiyor? Hiçbir yerde… Belki burada… Belki orda… İyi bir derse ihtiyacı olan, bencil ve yoz insanların yaşadığı her yerde…

Farkında olmadan koltuğa oturan patent firması başkanı, onun karısı, üst düzey bir medya çalışanı ve devletin bir bakanı, doğruları tüm çıplaklığıyla konuşursa ortalık ne hale gelir, tahmin bile edemezsiniz.

Eğer içinizde biriktirdiğiniz çokça yalan varsa bu oyunu izledikten sonra oturduğunuz yere dikkat etmek zorundasınız."


***


Oyun'un notu: Yukarıdaki metinde bulunan bazı yerleri biz kırmızılaştırdık!


***

Bakınız:
.
Bir iftiranın bataklık anatomisi!
.
facebook bataklığında açan güller!
.
Özge Denizci, facebook bataklığından rahatsız!
.
Büktel'in sunumuyla; Kazım Şimşek'ten bir yazı
.
facebook her yere sıçrıyor!...
.
facebook bataklığı hızla kokuşmaya başladı!
.
facebook'un her yerinde Burak Caney kaynıyor!
.
Türkiye tiyatrosunu kirleten 3. sayfa yazarı Burak Caney ve benzeri maymunsuların cirit attığı "facebook bataklığı", her geçen gün daha da pisleşiyor!
.
"facebook bataklığı" çalışıyor!
.
Hayatın gerçekleriyle yüzleşebilme cesareti gösteremeyenlerin uğrak yeri olan "facebook bataklığı", hemen hergün yoksun insanların ruhunu karartıyor!
.
Topluma sunabileceği içsel güzelliği bulunmayan kaçkınlar, dışsal güzellikleriyle facebook âlemine iltica edip, facebook bataklığını tahkim ediyorlar!
.
facebook, bataklık olmayı sürdürüyor hâlâ!
.
.
***
.
.
Ayrıca bakınız:
.
LİNÇ CEPHESİ'NDE YENİ BİR ŞEY YOK / 1
LİNÇ CEPHESİ'NDE YENİ BİR ŞEY YOK / 2
LİNÇ CEPHESİ'NDE YENİ BİR ŞEY YOK / 3
LİNÇ CEPHESİ'NDE YENİ BİR ŞEY YOK / 4
.
LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği, Cumhuriyet İlkokulu'nu bitirip İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan AKP'li Afyon Belediye Başkanı'na teşekkür etmiş!
.
AKP, adım adım amacına yaklaşıyor!
.
LİNÇÇİLER, 1100 kişilik liste oluşturabilmek için, olmayan adlar uydurmanın yanı sıra, mükerrer imzalar kullandırma alçaklığını bile göze alabildiler!
(Alçaklığa birinci örnek!)
.
Mustafa Demirkanlı, Ertuğrul Timur, Can Törtop, Yaşam Kaya gibi LİNÇÇİLER, Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ın ifade olanaklarını imha etmek istediler! (Alçaklığa ikinci örnek!!)
.
tiyatrodergisi.com.tr, tiyatrom.com, tiyatrodunyasi.com, tiyatronline.com gibi LİNÇÇİ yayınlar, Büktel ile Bulunmaz'a karşı büyük kalleşlik yaptılar!
(Alçaklığa üçüncü örnek!!!)

.
"Demokratik hak, demokratik hak" diyerek tesbih duası yapan LİNÇÇİLER, Büktel'le Bulunmaz'ın sesini kesmek için mükerrer imza attırma yoluna gittiler!
(Alçaklığa dördüncü örnek!!!!)
.
Türkiye tiyatrosunu en kılcal damarlarına dek zehirleyen alçakların örgütlediği LİNÇ KAMPANYASI, yalanı örtmek için tıka basa mükerrer imzalarla dolu!
(Alçaklığa beşinci örnek!!!!!)
.
Bir LİNÇ darbesi girişimiyle Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek isteyenlerin mükerrer imza kullanma alçaklığı!
(Alçaklığa altıncı örnek!!!!!!)
.
Kullanılmış bir tuvalet kağıdı kadar bile değeri olmayan LİNÇ KAMPANYASI için yeterli imza bulamayınca şaşıran gafiller, mükerrer imza kullandırdılar!
(Alçaklığa yedinci örnek!!!!!!!)
.
Kirliliği bir erdem olarak kimliklerine ıslak imzalarla nakşeden LİNÇ KAMPANYASI güruhu, mükerrer imzalarla şişirdikleri gayya kuyusunda boğuluyorlar!
(Alçaklığa sekizinci örnek!!!!!!!!)
.
Duyguları mükerrer, düşünceleri mükerrer, sözleri mükerrer, sohbetleri mükerrer, tiyatroları mükerrer olan zavallılar, mükerrer imza attırma peşinde!
(Alçaklığa dokuzuncu örnek!!!!!!!!!)
.
Metin Göksel, Cüneyt Yalaz, İlker Yasin Keskin, Duygu Dalyanoğlu, Duygu Uzun, Uluç Esen, Burak Akyunak, Levent Soy, Ömer Faruk Kurhan, Necdet Hasgül..
(Alçaklığa onuncu örnek!!!!!!!!!!)
.
LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!
.
Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!
.
Linç imzacıları listesi