20 Mayıs 2009 Çarşamba

Tiyatroyu kirleten dergi!

T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın çömezi Lemi Bilgin, AKP'li "artist başkan" Kadir Topbaş'ın emriyle Muhsin Ertuğrul'un koltuğunu işgal eden Kazmacıbaşı, AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yöneticisi(!) Nejat Birecik tarafından reklamlarla beslenen, yani okuru bilgilendirmek için değil, tiyatral iktidarda bulunanların çıkarlarını korumak için yayıncılık yapan yalan makinesi, küfürbaz, linç kampanyasının ana sponsorlarından Mustafa Demirkanlı'nın, Türkiye tiyatrosunu kirletmek için yayınladığı Tiyatro... Tiyatro... dergisi, bu ayın 14'ünde çıkmasına, yani yarım ay gecikmesine, yani reklam aldığı resmi kurumların tiyatral etkinliklerini, okurlara yarım ay geç bildirmesine karşın, benden ve halkımdan zorla alınan vergilerle beslenirken, bende ve halkımda müthiş bir öfke oluşturuyor. Lemi Bilgin, Kazmacıbaşı, Nejat Birecik, tiyatroyu kirleten Tiyatro... Tiyatro... dergisini destekledikleri için, bugün değilse bile, yarın, tarihin karşısında hesap vermek zorunda kalacaklar. Bu duygularla, sade suya tirit konuların ötesine geçmeyen bu dergiyi hiçbir okurumuza önermiyor, bu derginin çevreye verdiği rahatsızlık nedeniyle ve ülkemizi böyle bir dergiye muhtaç bıraktığımız için tiyatro dünyasından özür dileriz!

Demirkanlı'nın sahibi olduğu, SAĞcı tiyatrocular tarafından hararetle desteklenen ve hemen her satırı yanlışlarla dolu Tiyatro... Tiyatro... dergisi ve bu derginin "küçük kardeşi" tiyatrodergisi.com.tr sitesinin yanlışlarından birkaç küçük örnek sunarak, tiyatroyu kirleten bu dergiye ve bu derginin "küçük kardeşi"ne dikkat çekiyoruz! (HB)


"Petersburg skandalı"

"İsmet'ler ölünce, İsmail'lere dönüşüyorlar(!)"

"Ertuğrul Günay'ın çömezi Lemi Bilgin ve Kadir Topbaş'ın çömezi Kazmacıbaşı'nın desteğiyle yaşatılan Demirkanlı, yazarların kimliklerini değiştiriyor!"

TANI BU DERGİYİ, TANI DA OKU!

Büktel "Ahmet Arif fiyaskosu"nu "GÖR"üyor!

"Türk tiyatrosu dimdik ayakta" durabilmek için Kültür Bakanlığı ve Efes Pilsen'e yaslanırken, Mustafa Demirkanlı'nın yayınlarında iyice rezil oluyor!

Sansürcü Ertuğrul Timur'un kankası, Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı tarafından yayınlanan Tiyatro... Tiyatro..., kırk yıllık "Mıho"yu "Miho" yaptı!

Yalan makinesi, küfürbaz, linç kampanyasının ana sponsorlarından Mustafa Demirkanlı, Mersin'i (nam-ı diğer İçel) Manisa sanıyor!