28 Ekim 2012 Pazar

Engin Alkan, kimin kayığına binerse, onun türküsünü söylüyor!

Engin Alkan (Yeni Şafak Gazetesi'ne röportaj verdiği için) diyor ki:

"Osmanlı'ya çok saygı duyuyorum."

(Kaynak: Yeni Şafak)

***

Ayrıca bakınız:


Gölgede kalıp küflenmesine razı olunmayacak önemli bir tartışma!


Melih Anık, dangalak yazar LİNÇÇİ Yaşam Kaya ve LİNÇÇİ Ömer F. Kurhan'ın ağızlarına biber süreceğine, onların dişlerini fırçalamaya özen gösteriyor!!!

Tiyatro sanatına hiçbir maddi çıkar beklemeden önemli katkılarda bulunan Melih Anık, hiçbir kurumun çanağını yalamadan hâlâ kuramsal tahkimat yapıyor!
Tiyatro yazarı Melih Anık, kendi üslubunca yine tiyatro öğretiyor!

Aşağıda fotoğrafını görmüş olduğunuz LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro Dünyası adlı İnternet sitesinin patronu LİNÇÇİ İsmail Can Törtop'un sormuş olduğu sorulara keskin yanıtlar veren pembe sermaye temsilcisi Engin Alkan, bakalım ağzından kolayca çıkan şu sert sözlerin arkasında durabilecek mi: "Biz bu yok edilişe izin vermeyeceğiz. ŞT sanatçıları belki de tarihinde ilk kez bu kadar sıkı kenetlendi. Bu yönetmeliği onaylamıyoruz ve uygulamayacağız. Bunun sonuçları neyse hep beraber katlanacağız. Canımızın acıyacağını ve bizi zor günlerin beklediğini biliyoruz. Ancak ben kendi bedenimi, kendi yeteneğimi, kendi becerilerimi onların bu tasarılarına alet etmeyeceğim. Çünkü böyle yaparsam kendime ihanet etmiş olurum."

Pembe sermaye temsilcisi Engin Alkan ile yeşil sermaye temsilcisi Mustafa Miyasoğlu, burjuvazinin ayrı renkli formalarıyla çıktıkları televizyon maçında, aynı gamın ayrı notaları olarak kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için, emekçi halkın iktidar özlemini ötelemeye ısrarla ve inatla devam ediyorlar hâlâ!

Engin Alkan, yuvarlak sözler de etmiş olsa, biz sözün peşindeyiz!


Yeni yönetmeliği unutup sezona başlayan 2012 model Engin Alkan

Tiyatro baronlarının küçük çıkarları için değil, tiyatro sanatının estetik çıkarları için kalem oynatan ciddi tiyatro eleştirmeni Melih Anık, gözünü budaktan, sözünü Engin Alkan'dan hiç sakınmıyor!