28 Haziran 2010 Pazartesi

LİNÇÇİ OYUN YAZARLARI VE ÇEVİRMENLERİ DERNEĞİ (OYÇED) ARTIK AVUKAT KULLANIYOR YADA LİNÇÇİ OYÇED, YASADIŞI LİNÇÇİLİKTEN YASAL LİNÇÇİLİK SÜRECİNE GİRDİ!

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği'nin (LİNÇÇİ OYÇED) avukatı Burhan Gün'ün aba altından gösterdiği sopayı, tiyatro kamuoyunun da görmesi için, gelir gelmez, anında yayınlıyoruz: "TEKZİP"* (HB)

* Avukatımızın yaptığı uyarı sonucu, bu yazı, yayınlandığı özgün sayfasında olduğu gibi kalıp, sunuş yazısıyla birlikte "ayrıca bakınız" bölümünü bu sayfadan girdik.
(28 Haziran 2010)


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇ KAMPANYATÖRÜ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği yöneticileri duyarlılık gösterip, iç yazışmalarını bile bize gönderme kararı almışa benziyor!

On bir yaşına yeni basmış, soyut düşünebilme becerisini henüz edinmiş bir çocuğun düzeyine bile ulaşamayan LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'ten inciler

Sayın LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in LİNÇÇİ Mitos-Boyut tarafından yayınlanan kitaplarını bu cici bacımız yazı yazmayı öğreninceye dek okumuyoruz!

LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in web sitesi!

YENİ TİYATRO DERGİSİ'NİN DÜZENLEDİĞİ "'YENİ BİR DÜNYA İÇİN' YENİ TİYATRO TOPLANTILARI"NIN ÜÇÜNCÜSÜ, 29 MAYIS 2010 GÜNÜ, BULUNMAZ TİYATRO'DA YAPILDI...

Bir LİNÇ darbesi girişimiyle Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek isteyenlerin mükerrer imza kullanma alçaklığı!

Yalan makinesi, küfürbaz, LİNÇ ÇAĞRICISI Mustafa Demirkanlı ve 3. Abdülhamid Timur'un sözde "küfür karşıtı" kampanyasına alet olanları teşhir ediyoruz

Tiyatro eğitimi veren kurumları tanıtıyoruz / 1

Arkasını finans kapitale yaslamanın dayanılmaz hafifliğiyle LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından biri olan MİMESİS, arka kapağını PAMUKBANK'a vermiş!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi