9 Mayıs 2010 Pazar

LİNÇÇİ Gülhan Avşar'ın sahibi olduğu, LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı'nın yönettiği LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro..., umarız Kültür Bakanlığı binasına taşınmaz!

Oyun'un notu: Aşağıdaki haberi, LİNÇÇİ Gülhan Avşar'ın sahibi, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olduğu LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... dergisinin yan kuruluşu gibi hareket eden LİNÇÇİ tiyatrodergisi.com.tr sitesinden alarak olduğu gibi yayınladık. Ancak, haberde bulunan LİNÇÇİ ada biz link verip, bu adı kırmızı renkle biz belirginleştirdik. Ayrıca, haberdeki bariz yazım yanlışını kırmızı renkle belirtip, doğrusunu yeşil harflerle biz yazdık!


***


LİNÇÇİ Tiyatro… Tiyatro…'nun Taşınması Nedeniyle Yayınlarında Aksamalar Yaşanacak


LİNÇÇİ Tiyatro… Tiyatro… Dergisi, yeni mekanına taşınma telaşında olduğundan dolayı yayınında aksamalar yaşanacak, güncellemeler gecikecektir.

Okurlara duyurur özür dileriz.

LİNÇÇİ Tiyatro… Tiyatro… Dergisi

........................Haber Giriş Tarihi: 09 Mayis (Mayıs) 2010

(Kaynak: tiyatrodergisi.com.tr)


***


Ayrıca bakınız:

Tiyatro yazarı Coşkun Büktel’i karalamak amacıyla aşağıdaki ilkel ve iğrenç iftira fotomontajını imal edip yayımlayan Mustafa Demirkanlı’nın Tiyatro... Tiyatro... Dergisi’ni “herhangi bir şekilde desteklemek” ilkelliğe ve iğrençliğe prim vermek, iftiraya, lince ve sansüre suçortaklığı etmektir

Ahmet Altan'ın yönettiği Taraf, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Demirkanlı'nın yönettiği Tiyatro... Tiyatro... dergisine gusül abdesti aldırmış!!!

"Petersburg skandalı"

"İsmet'ler ölünce, İsmail'lere dönüşüyorlar(!)"

"Ertuğrul Günay'ın çömezi Lemi Bilgin ve Kadir Topbaş'ın çömezi Kazmacıbaşı'nın desteğiyle yaşatılan Demirkanlı, yazarların kimliklerini değiştiriyor!"

TANI BU DERGİYİ, TANI DA OKU!

Büktel "Ahmet Arif fiyaskosu"nu "GÖR"üyor!

"Türk tiyatrosu dimdik ayakta" durabilmek için Kültür Bakanlığı ve Efes Pilsen'e yaslanırken, Mustafa Demirkanlı'nın yayınlarında iyice rezil oluyor!

Şahika Tekand da LİNÇÇİLERİN sitesine düştü!

Ertuğrul Timur, Ömer Kurhan, Can Törtop, Yaşam Kaya, Cüneyt Yalaz, Murat Demirbaş, Orhan Aydın'ın "LİNÇ DAVASI" arkadaşı Demirkanlı, harfleri yutuyor!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın sahibi olduğu LİNÇÇİ www.tiyatrodergisi.com.tr'ye göre Antalya'nın adı "Antaya" oldu!

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi