2 Mart 2010 Salı

SADECE BİR KESİMİN DEĞİL, TÜM HALKIN HİZMETİNDE OLMASI GEREKEN KÜLTÜR BAKANLIĞI, TİYATRO DÜNYASINA BİR KENE GİBİ ZARAR VEREN DEMİRKANLI'YI DESTEKLİYOR

B.Ü.Y.Ü.K..S.K.A.N.D.A.L.!...


TÜRKİYE CUMHURİYETİ

TURİZM VE KÜLTÜR BAKANI

ERTUĞRUL GÜNAY

LİNÇÇİLERİ DESTEKLİYOR!!


ERTUĞRUL GÜNAY;

BENİM,

HALKIMIN

VE

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN

HAKKINI

LİNÇ KAMPANYASI

ANA SPONSORU

MUSTAFA DEMİRKANLI'YA

PEŞKEŞ ÇEKİYOR!!! (HB)


***


LİNÇÇİ TİYATRO DERGİSİNDEN "SADECE DERGİ EKİBİNİ DEĞİL, TÜRKİYE TİYATROSUNU MUTLU EDECEK" BİR DİZİ ATAK

LİNÇÇİ “TİYATRO… TİYATRO…” DERGİSİ 20. YAŞINA YENİLENEREK GİRİYOR!

Yayın hayatında 20. yılına giren, Türkiye’nin uzun soluklu kültür-sanat dergisi LİNÇÇİ “Tiyatro… Tiyatro…”; yeni yaşında yenilenen yüzü, genişletilen içeriği, değişen yönetim kurulu ve farklı projeleri ile kalitesine kalite katıyor!

Yayın kurulunu Levent Üzümcü, LİNÇÇİ Ayşe Lebriz Berkem, Sündüz Haşar, LİNÇÇİ Kerem Kurdoğlu ve LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı; danışma kurulunu ise Selçuk Yöntem, Şenay Gürler, Vecdi Sayar, LİNÇÇİ Üstün Akmen, Enver Aysever ve LİNÇÇİ Nihal Kuyumcu gibi önemli isimlerin oluşturduğu LİNÇÇİ “Tiyatro… Tiyatro…” dergisi, yalnızca Türkiye’de değil, dünya genelinde de oldukça uzun soluklu bir dergi olmasıyla dikkat çekiyor.

Yeni yaşında Boyut Yayın Grubu aracılığıyla yaygın dağıtıma geçen LİNÇÇİ “Tiyatro… Tiyatro…” dergisi; bundan böyle, Türkiye genelinde büyük kitapevlerinin tümünde ve gazete bayilerinde okurlarıyla buluşacak. Dergi ayrıca, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphanelerde de yer alacak.

20. yılını kutlayan dergi, baskı kalitesini ve sayfa sayısını arttırarak okuyucularına 64 yerine 80 sayfa ve tamamı dört renk basılmış bir dergi olarak ulaşacak. Dergiye ilave edilen 16 sayfanın bir kısmı kültür-sanat sayfası olarak düzenlenirken, bu sayfalarda kültür-sanat ajandasının yanı sıra sanatın diğer kollarından haberlere ve aktivitelere de yer verilecek. Aynı zamanda sanatseverler artık, derginin Mart ayında yenilenen LİNÇÇİ www.tiyatrodergisi.com.tr adresli internet sitesinden, tiyatro dışındaki sanat dallarını da takip edebilecekler. Derginin, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleştireceği “Ustalara Saygı” projesinde ise, Türk tiyatrosunun ustalarıyla gerçekleştirilecek biyografik söyleşiler, dergi ile birlikte DVD olarak okurlara ulaştırılacak.

Dergi bundan böyle; www.pecya.com ’un TÜBİTAK desteğiyle geliştirdiği arşivde tüm sayılarıyla yer alacak. LİNÇÇİ “Tiyatro… Tiyatro…” dergisinin 20 yıllık arşivi bu sayede, tüm abonelerinin yanı sıra, abonelik dışındaki okur ve kurumlara da Pecya kanalıyla açık olacak.

LİNÇÇİ “Tiyatro… Tiyatro…” dergisinin hayata geçirdiği bir başka yenilik ise 2003 yılından beri düzenlediği “Tiyatro Ödülleri”nin bir marka olması yönünde attığı adım oldu. Türkiye’nin “Şeffaf Tiyatro Ödülleri” olarak tanımlanan “Tiyatro Ödülleri”, bu yıldan itibaren Ekim ayının ilk Pazartesi günü, İBBŞT Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.Bilgi için: www.tiyatrodergisi.com.tr

Üstelik Artan sayfa sayısı, baskı kalitesi ve DVD hediyesine karşılık dergi aynı fiyatta ve abonelikte indirimli olarak satışa sunuluyor. Abonelik İçin: Boyut Yayın Danışma Hattı (0212) 444 53 53
•sedef.varici@boyut.com.tr
www.boyutstore.com

(Kaynak: www.tiyatrom.com)


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇ CEPHESİ'NDE YENİ BİR ŞEY YOK / 1
LİNÇ CEPHESİ'NDE YENİ BİR ŞEY YOK / 2
LİNÇ CEPHESİ'NDE YENİ BİR ŞEY YOK / 3
LİNÇ CEPHESİ'NDE YENİ BİR ŞEY YOK / 4

TÜRKİYE'NİN EN ÜNLÜ TİYATRO PROFESÖRÜ ÖZDEMİR NUTKU'NUN "THEOPE'YE ATTIĞI İFTİRA"YI GİZLEMEK İÇİN KENDİNİ FEDA EDEN ÇÖP ADAM ÖMER KURHAN'IN ÇÖP KUTUSU

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ertuğrul Timur, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Demirkanlı'yla arası açıldıkça "yalanla ilgili haber" yapıyor!

LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği, Cumhuriyet İlkokulu'nu bitirip İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan AKP'li Afyon Belediye Başkanı'na teşekkür etmiş!

AKP, adım adım amacına yaklaşıyor!

LİNÇÇİLER, 1100 kişilik liste oluşturabilmek için, olmayan adlar uydurmanın yanı sıra, mükerrer imzalar kullandırma alçaklığını bile göze alabildiler!
(Alçaklığa birinci örnek!)

Mustafa Demirkanlı, Ertuğrul Timur, Can Törtop, Yaşam Kaya gibi LİNÇÇİLER, Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ın ifade olanaklarını imha etmek istediler!
(Alçaklığa ikinci örnek!!)

tiyatrodergisi.com.tr, tiyatrom.com, tiyatrodunyasi.com, tiyatronline.com gibi LİNÇÇİ yayınlar, Büktel ile Bulunmaz'a karşı büyük kalleşlik yaptılar!
(Alçaklığa üçüncü örnek!!!)

"Demokratik hak, demokratik hak" diyerek tesbih duası yapan LİNÇÇİLER, Büktel'le Bulunmaz'ın sesini kesmek için mükerrer imza attırma yoluna gittiler!
(Alçaklığa dördüncü örnek!!!!)

Türkiye tiyatrosunu en kılcal damarlarına dek zehirleyen alçakların örgütlediği LİNÇ KAMPANYASI, yalanı örtmek için tıka basa mükerrer imzalarla dolu!
(Alçaklığa beşinci örnek!!!!!)

Bir LİNÇ darbesi girişimiyle Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek isteyenlerin mükerrer imza kullanma alçaklığı!
(Alçaklığa altıncı örnek!!!!!!)

Kullanılmış bir tuvalet kağıdı kadar bile değeri olmayan LİNÇ KAMPANYASI için yeterli imza bulamayınca şaşıran gafiller, mükerrer imza kullandırdılar!
(Alçaklığa yedinci örnek!!!!!!!)

Kirliliği bir erdem olarak kimliklerine ıslak imzalarla nakşeden LİNÇ KAMPANYASI güruhu, mükerrer imzalarla şişirdikleri gayya kuyusunda boğuluyorlar!
(Alçaklığa sekizinci örnek!!!!!!!!)

Duyguları mükerrer, düşünceleri mükerrer, sözleri mükerrer, sohbetleri mükerrer, tiyatroları mükerrer olan zavallılar, mükerrer imza attırma peşinde!
(Alçaklığa dokuzuncu örnek!!!!!!!!!)

Metin Göksel, Cüneyt Yalaz, İlker Yasin Keskin, Duygu Dalyanoğlu, Duygu Uzun, Uluç Esen, Burak Akyunak, Levent Soy, Ömer Faruk Kurhan, Necdet Hasgül..
(Alçaklığa onuncu örnek!!!!!!!!!!)

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi