12 Mart 2008 Çarşamba

HESAP SORUYORUZ! / 10

Coşkun Büktel
12 Mart 2008


"2. EXORCISM"DE 18. GÜN:
Exorcism: şeytan çıkarma.
..............."1. EXORCISM"i okumak için TIKLAYINIZ!

Marifet, facebook'ta 400 ya da 4000 imza imal etmek değil; o imzalar arasında, 18 gündür kanıtlayamadığınız iddianızı/iftiranızı kanıtlayabilecek bir tane, tek bir tane, "adam" bulabilmek.

"Elimizde ses kaydı var" dediler, ses kaydı bulunmadığını 80 saat sonra itiraf ettirdik. (Bakınız: "1. Exorcism")

CEMAL BULUNMAZ ÇIKSIN "BU SİTEYİ (DOMAİNİ BİZE SAT DEMEDİM" DİYEMEZ ÇÜNKÜ BİLGİSAYAR KAYITLARI VAR.

dediler, Cemal Bulunmaz çıktı ve dedi ki:

"BU SİTEYİ (DOMAİNİ BİZE SAT DEMEDİM"

Yani Cemal Bulunmaz, eskiden Burak Caney takma adı ardına saklanan, (Burak Caney adının kepaze olması üzerine) şimdilerde imzasız yazan korkak sapıkların restini gördü ve onların "DİYEMEZ" dedikleri şeyi "dedi".

Şimdi korkak sapıklar, (sayılarının 400'e varmasıyla övündükleri) o facepayeler listesinden, Cemal Bulunmaz'ı yalanlayacak, böylelikle Büktel ve Bulunmazlara yönelik "tehdit, satın almaya kalkışma, mafyalaşma" gibi ahmakça iddia ve suçlamaların ciddiye alınması gerektiğini ve Büktel ile Bulunmaz'ın korkak sapıklara ve "tüm" destekçilerine iftiracı orospu çocuğu derken haksızlık ettiğini kanıtlayacak, bir tane, tek bir tane "adam" bulabilir mi? Babayiğit bulabilir mi, diye sormuyoruz; yalnızca, destekledikleri korkak sapıkların iddiasını kanıtlayacak tek bir tane "adam" bulabilirler mi diye soruyoruz. Bulamıyorlar. Oysa bulmak zorundalar. Çünkü iddia ve suçlamanın sahipleri onlar ve evrensel bir hukuk kuralı şöyle diyor:
"Kimse masum olduğunu kanıtlamak zorunda değildir. Kanıtlama yükümlülüğü iddia sahiplerinindir."

Ama iddia sahibi korkak sapıklar, 18 gündür tam siper... Hadi kendileri kanıtlayamıyor, facebook'ta (Demirkanlı'nın deyişiyle facebok'ta) imal ettikleri o 400 imza içinden bir tek "adam" çıkıp, korkak sapıklara yardım etse ya!... 400 imza içinden bir tek adam çıkıp Cemal Bulunmaz'ı yalanlasa ya!... Bize yönelik o tehdit ve mafyalaşma suçlamalarını kanıtlasa ya!... Ne mümkün!... Onlar "adam" değil ki, sadece imza!.. O yüzden, korkak sapıkların bir yaralı parmağına bile işeyemiyorlar.

Ama sapıkların meydan okumasına karşı çıkıp "Hodri meydan" diyen Cemal Bulunmaz bir imzadan ibaret değil. Korkak sapıklar, facebok'ta topladıkları facepayeler arasında, Cemal Bulunmaz kalitesinde, kaç gerçek insan, kaç "adam" çıkarabilir? Sıfır. Ancak sıfır. Ya da çift sıfır.

400 adam içinden 18 gündür, sapıkların iftirasını imzayla ya da kelle sayısıyla değil de, "kanıtla, belgeyle" destekleyecek bir tek "adam" çıkmadığına göre, o 400 imza sıfıra eşittir. Sıfırdır.

400 imza sıfır ederse, 400 milyon imza kaç eder? Sıfır eder.


Veya hela kapısı gibi çift "00" eder.

***

Birinci itiraflarını 80 saat sonra yapmışlardı. İkinci itiraflarını ise 18 gündür yapmıyor, yeni yeni iftiralarla gündemi değiştirebileceklerini, ikinci kez kepaze olmaktan kurtulabileceklerini sanıyor; facepayeler listesinde gerçek adıyla yer almaya devam ederek "yüzsüz" sapıkların iftirasını destekleyen o üç beş enayi fügüranı daha da beter kepaze etmiş olmaya aldırmıyorlar. Facepayeler listesinde gerçek adlarıyla yer alan enayi fügüranlar korkak sapıkları aklayamıyor, ama korkak sapıklar enayi fügüranları bir güzel boka batırıyor, facepaye ediyor.

Ellerinize sağlık! Devam edin!

facepaye sayısının (gerçek isimlerin sayısından söz ediyorum, imal edilmiş isimlerin sayısından değil) artması da, azalması da bizim için avantaj... Sayınız (yani azalmakta olan
"gerçek" sayınız) artsaydı bile, bunca lağım sıçanı arasında temiz ve yalansız kalmış ender kişiler olmakla övünürdük. Ama insanlar facebok'ta yaptığınız sahtekârlıkları "keşfediyor" ve gerçek sayınız azalıyor (Bakınız: "Bir İftiranın Bataklık Anatomisi".) ve biz, bu durumda, tiyatro camiası yayınlarımız sayesinde korkak sapıkları teşhis etti diye, yine övünüyoruz. Yani her zaman dediğim gibi:

Dürüst insanlar için iki ucu boklu değnek yoktur; iki ucu ballı değnek vardır. O nedenle biz her durumda mutluyuz; her durumda alnımız (ve yüzümüz) açık.

Darısı, saklanmak zorunda olan iftiracı orospu çocuklarının başına!

***

Aşağıya, üzerinde çalışmakta olduğum, yakında yayınlanacak, yeni yazımın şiir biçimindeki başlığını aktararak şimdilik bitiriyorum:

Değil beş on
beş on milyon
"facepaye" olsanız,

iftirayı onaylayan
o kirli imzalarınız
vız gelir bize vız.


COŞKUN BÜKTEL
12 Mart 2008 / Saat: 23.30


Not 1: Konuya yabancı olanlar, aşağıdaki başlığı tıklayarak "tehdit" konuşmasının metnine ve olayın tüm ayrıntı, belge ve linklerine ulaşabilirler.

Büktel ve Bulunmaz'ın "Beyaz Cephe"ye karşı ortak açıklaması

Not 2: Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'nun özellikle Büktel'den niçin nefret ettiklerini ve Büktel ile Bulunmaz'a karşı olunca kalleş sapıkları bile desteklemekten niçin kaçınmadıklarını bilmeyenler!... Lütfen şu aşağıdaki üç linki tıklayınız:

Nutku, Akmen ve Cücenoğlu

(Ayrıca bakınız:
HESAP SORUYORUZ! / 1
HESAP SORUYORUZ! / 2
HESAP SORUYORUZ! / 3
HESAP SORUYORUZ! / 4
HESAP SORUYORUZ! / 5
HESAP SORUYORUZ! / 6
HESAP SORUYORUZ! / 7
HESAP SORUYORUZ! / 8
HESAP SORUYORUZ! / 9
HESAP SORUYORUZ! / 10

Kaynak: Büktel, "İftirayı nasıl itiraf ettirdik")