21 Şubat 2008 Perşembe

HESAP SORUYORUZ! / 1

Coşkun Büktel
21 Şubat 2008


"AÇIKÇA, MERTÇE, TÜRKÇE" SÖYLEDİK!

"MADEM ELİNİZDE BELGE VAR, YAYINLAYIN!" DEDİK.


Aradan 36 saatten fazla zaman geçti. 36 saattir "Son Dakika Haberleri" bölümünüzde dönen üç başlık arasında, şu başlık hâlâ yerini koruyor:

...........................İŞTE TEHDİT TELEFONU!
SİTEMİZİ MAFYA USULÜ TEHDİTLE ŞANTAJLA VE SATIN ALMAYA ÇALIŞARAK SUSTURMAYA ÇALIŞTILAR! HOSTİNG FİRMAMIZLA YAPILAN KAYITLI TELEFON KONUŞMASINI YAYINLIYORUZ

Elinizde bulunduğunu söylediğiniz ve "metnini" yayınladığınız o tehdit içerikli telefon konuşmasının, nedense, ses kaydını ve tehditçinin telefon numarasını hâlâ yayınlamadınız. (Oysa teknik yetersizlik nedeniyle yayınlayamazsanız, bir kopyasını gönderin biz yayınlayalım, demiştik.)

Yetersizliğinizin "teknikle" ilgisi bulunmadığı anlaşılıyor.

36 saatten fazlası geçti. O tehdit belgelerini (yani telefon numarasını ve konuşmanın ses kaydını) yayınlayarak bize (Büktel ve Bulunmaz'a) yönelik suçlamalarınızı hâlâ belgelemeyecek misiniz? Hani mafyalaşmışız, sizi tehditle ya da satın alarak susturmaya kalkmışız; hani domain'inizi satın almaya kalkmış ve geçen akşam yayınızı iki saatliğine durdurmuşuz; hani "mafyatik yöntemlerle" sizi "susturma çabaları, mafya usulü sansürleme girişimleri tiyatro tarihine geçecek" nitelikteymiş. "Tiyatro tarihi bu melanet kişileri" (yani Bulunmaz ve Büktel'i) "tiyatroya mafya yöntemleri sokmakla" anacakmış.

Elinizde bulunduğunu söylediğiniz o telefon numarasını ve konuşma kaydını yayınlayarak, bize yönelik o iğrenç iftiralarınızın iftira olmadığını kanıtlayacak mısınız?

Elinizde bulunduğunu söylediğiniz o tehdit belgelerini (telefon numarası ve konuşma kaydı) yayınlayarak, size "orospu çocuğu" derken yanıldığımızı, size "orospu çocuğu" demekle haksızlık yaptığımızı, cümle aleme gösterecek misiniz?

Yoksa, elinizde bulunduğunu söylediğiniz o tehdit belgelerini yayınlamak yerine, yine kıvıracak, pişkinliğe vuracak, tükürdüğünüz bütün o iftiraları arsızca sırıtarak yalayıp yutacak mısınız?
Yoksa (bize yönelik iftiralarla süslediğiniz sitenize "açık destek" veren)
Özdemir Nutku, Tuncer Cücenoğlu, ve Üstün Akmen'in, (bize duydukları öfke yüzünden) en iğrenç unsurlarla işbirliği yapmış, takma isimli kalleş iftiracıları desteklemiş olduklarını bir kez daha mı kanıtlayacaksınız?

Hadi siz internet sapığısınız, sağlıklı bir insanın "utanma eşiği"ne, aklına ve vicdanına sahip olmadığınız ve takma isim ardına saklandığınız için, rezil olmak ya da maddi manevi bedel ödemek riskiniz yok!.. Peki sizi açık isimleriyle destekledikleri için kepaze olan zavallılara hiç mi acımayacaksınız?

Sapık bile olsanız, bir kereliğine, "açıkça, mertçe, Türkçe" konuşacak mısınız: Elinizde bulunduğunu söylediğiniz o belgeleri yayınlayıp bize yönelik o iğrenç iftiralarınızı kanıtlayacak mısınız, yoksa işi pişkinliğe vurup, arsızca sırıtarak kıvıracak mısınız?

Not: Konuya yabancı olanlar, aşağıdaki başlığı tıklayarak olayın tüm ayrıntı, belge ve linklerine ulaşabilirler.

Büktel ve Bulunmaz'ın "Beyaz Cephe"ye karşı ortak açıklaması

(Bakınız:
HESAP SORUYORUZ! / 1
HESAP SORUYORUZ! / 2
HESAP SORUYORUZ! / 3
HESAP SORUYORUZ! / 4
HESAP SORUYORUZ! / 5
HESAP SORUYORUZ! / 6
HESAP SORUYORUZ! / 7
HESAP SORUYORUZ! / 8
HESAP SORUYORUZ! / 9)

(Kaynak: Büktel, "İftirayı nasıl itiraf ettirdik")