26 Şubat 2008 Salı

HESAP SORUYORUZ! / 5

Coşkun Büktel
26 Şubat 2008


EXORCISM 2:
Exorcism: şeytan çıkarma.
..............."1. EXORCISM"i okumak için TIKLAYINIZ!


(Nutku, Akmen ve Cücenoğlu tarafından desteklenen) korkak sapıkların "diyemez" dedikleri şeyi, Cemal Bulunmaz, göğsünü gere gere söylüyor:

"BU SİTEYİ (DOMAİNİ BİZE SAT DEMEDİM"

Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'nun sapıkları tiyatrooyun denen lağım çukurunda diyorlardı ki:

HİLMİ BULUNMAZ ÇIKSIN DESİN Kİ "HAYIR BEN ASLA SİZİN HOSTİNG FİRMANIZI ARAMADIM ASLA WEBMASTERINIZI ARAMADIM" DİYEMEZ! KAYITLAR VAR ŞAHİT VAR.

CEMAL BULUNMAZ ÇIKSIN "BU SİTEYİ (DOMAİNİ BİZE SAT DEMEDİM" DİYEMEZ ÇÜNKÜ BİLGİSAYAR KAYITLARI VAR.

(Kaynak: 1. Bizim sitemizdeki başlık "İftira belgeleri"... 2. Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'nun desteklediği tiyatrooyun sitesindeki başlık "Coşkun Büktel yine kıvırıyor". Dikkat: Onların sitesindeki linkini verdiğimiz sayfa, siz okuduğunuzda silinmiş olabilir. "Yüzsüz" oldukları için, her yöntemi kullanabiliyorlar. O nedenle, çoğu kez, onlardan aktararak yaptığımız kendi sayfalarımıza link vermeyi tercih ediyoruz.)

Hilmi Bulunmaz hakkındaki iddianıza aşağıda değineceğiz. Ama önce Cemal Bulunmaz'ın benim kalemimle aktarılmasını uygun bulduğu cevabı ortaya koyalım:

Hani "çıksın" desin diye, "diyemez" diye, meydan okuyorsunuz ya!... Cemal Bulunmaz, "hodri meydan" diyerek "çıktı" ve "BU SİTEYİ (DOMAİNİ BİZE SAT diye bir şey demediğini söyledi; yani sizin "Diyemez" dediğiniz şeyi "dedi".

Cemal Bulunmaz'ın konuşmasının sizin tarafınızdan yayınlanmış bilgisayar kayıtlarına baktım, Cemal haklı: "BU SİTEYİ (DOMAİNİ BİZE SAT anlamına gelecek hiçbir şey söylememiş. Böylece, ikinci somut iftiranız da, yine tamamen "sizin yayınladığınız" ifade ve belgelerle kanıtlanmış oluyor.

Cemal Bulunmaz çıkıyor, "BU SİTEYİ (DOMAİNİ BİZE SAT DEMEDİM" diyor ama "sizin" yayınladığınız (ve herhalde kimsenin okumayacağını umduğunuz) bilgisayar kayıtlarında, Cemal'i yalancı çıkaracak tek kelime yok. Varsa, göstermek zorundasınız. Çünkü DEMEDİM" DİYEMEZ demişsiniz. ÇÜNKÜ BİLGİSAYAR KAYITLARI VAR. demişsiniz. Hadi bakalım, gösterin o bilgisayar kayıtlarınızın neresinde Cemal, "BU SİTEYİ (DOMAİNİ BİZE SAT demiş ya da buna benzer bir şey söylemiş?

Cemal Bulunmaz restinizi (blöfünüzü") gördü. Şimdi sıra sizde! Hadi bakalım, gösterin elinizi! İddia sizin, ispat da size düşüyor.

***

Hilmi Bulunmaz'la ilgili iddianıza gelince: Çok komik!... İsmini vermediğiniz zaman, Bulunmaz'ı tehditle, sizi susturmakla, mafyalaşmakla suçluyorsunuz. Ama ismini verdiğiniz zaman, yalnızca sizin webmasterınızı aramış olmakla... Sizin webmasterınızı aramak (yani hakkımızda iftira kampanyası düzenleyen takma isimli orospu çocuklarının kimliğini ortaya çıkarmak için araya koydukları paravan kişilerle görüşme yapmak) ne zamandan beri suç oldu? Ha?... Dangalak sapıklara değil, onları destekleyen facepayelere soruyorum!

Diyorsunuz ki:

HİLMİ BULUNMAZ ÇIKSIN DESİN Kİ "HAYIR BEN ASLA SİZİN HOSTİNG FİRMANIZI ARAMADIM ASLA WEBMASTERINIZI ARAMADIM" DİYEMEZ! KAYITLAR VAR ŞAHİT VAR.

Evet, Hilmi Bulunmaz (kayıtlarınız olsa da, olmasa da)

"HAYIR BEN ASLA SİZİN HOSTİNG FİRMANIZI ARAMADIM ASLA WEBMASTERINIZI ARAMADIM"

diyemez/demez. Çünkü bu yalnızca yalan değil, üstelik de "gereksiz" bir yalan olurdu. Sizin hosting firmanızı ya da webmasterınızı aramak, suç değil ki!... Ama siz, bu cümlede asıl ima ettiğiniz şeyi, "açıkça mertçe Türkçe" söyleyebilseydiniz; yani cümleyi şöyle kurabilseydiniz:

HİLMİ BULUNMAZ ÇIKSIN DESİN Kİ "HAYIR BEN ASLA SİZİN HOSTİNG FİRMANIZI VEYA WEBMASTERINIZI TEHDİT ETMEDİM, KAPATMAYA VEYA SATIN ALMAYA KALKMADIM" DİYEMEZ! KAYITLAR VAR ŞAHİT VAR.

Hilmi Bulunmaz, o zaman çıkar, bütün o dediklerinizi yapmadığını söyler, "Yaptıysam, gösterin kayıtlarınızda" derdi. Ve siz hiçbir şey gösteremezdiniz. Çünkü Hilmi'nin de Cemal'in de konuşma kayıtlarında (ki "siz" yayınladınız) ne tehdit var, ne de satın alma teşebbüsü... Yoksa Hilmi Bulunmaz, (Demirkanlı'nın, sapıkları desteklemek için yazdığı bir yazıda "delil"den söz etmesi üzerine) şu satırları yazabilir miydi:

..........(...) Yalan Makinesi Demirkanlı, Hilmi Bulunmaz ve oğlu Cemal Bulunmaz’ın “yok insan” Burak Caney’in sitesinin(!) hosting firmasını tehdit edip yayınını durdurmak istediklerini kanıtlayan tek bir delil sunsun, kendisine fotoğraftaki Limousine”i armağan etmeye söz veriyoruz!...

..........Biz sözümüzü yerine getirmezsek adiyiz; ama suçlamasını kanıtlamazsa Demirkanlı adidir...

..........(Kaynak: Demirkanlı Yalanları, "Yalan 27")

Hilmi'nin konuşma kaydında en küçük bir suç unsuru bulunmadığını bildiğiniz için, Hilmi'ye karşı sadece "HAYIR BEN ASLA SİZİN HOSTİNG FİRMANIZI ARAMADIM ASLA WEBMASTERINIZI ARAMADIM" DİYEMEZ! diyerek, koftiden, güya efeleniyorsunuz. Geri zekâlı facepayelerinizin bu dolmayı yutacaklarına (daha önce yaptığınız alçakça yayınlardaki "tehdit, susturma, mafyalaşma" gibi iftiralarınızla beyinleri yıkanmış olduğu için) "webmasterınızı aramak" ile "webmasterınızı tehdit etmek" arasındaki farkı anlayamayacaklarına güveniyorsunuz. Evet, Hilmi "aramadım" diyemez; ama "tehdit etmedim, satın almaya kalkışmadım" diyebiliyor. "Tehdide dair bir tek delil gösterebilirseniz Limousine veririm" diyebiliyor. "Vermezsem ben adiyim, suçlamalarınızı kanıtlamazsanız siz adisiniz" diyerek somut ve iddialı konuşabiliyor. Peki siz Hilmi'nin bu dediklerini okurlara duyuruyor musunuz? Hayır! Siz, hâlâ, ana sayfanızda "Baba oğul Bulunmazlar susuyor" başlığıyla zavallı okurlarınızı (facepayelerinizi) alçakça aldatmaya devam ediyorsunuz. (Not: Ana sayfadan bizimle ilgili bütün başlıkları kaldırmak zorunda kaldıkları şu son dakikada bile, "Baba oğul Bulunmazlar susuyor" başlığı, "son dakika haberleri"nden biri olarak hâlâ dönmeye devam ediyor.) Siz facepayelerinizi daima dezenforme ettiniz, yalan ve iftiralarla zehirlediniz, eşek yerine koydunuz. Kaç tanesinin gerçekten eşek, kaç tanesinin orospu çocuğu, kaç tanesinin yalnızca "mağdur" olduğunu; kaç tanesinin ise mevcut bile olmadığını merak ediyorum.

***

Evet, Cemal Bulunmaz, sizin "diyemez" dediğiniz şeyi "dedi"... Kanıtlayın suçlamanızı! Bekliyoruz. Bu ikinci exorcism. Yine kaçış yok: Bu kez, ya o yayınladığınız bilgisayar kayıtlarında, Cemal'in "BU SİTEYİ (DOMAİNİ BİZE SAT dediği satırın yerini göstererek suçlamanızı kanıtlayacaksınız ya da gösteremeyerek (bir kez daha) orospu çocuğu olduğunuzu...

Sizin cibilliyetiniz bir kez daha kanıtlandıktan sonra, sıra bize gelecek ve sizi cevaplamak için değil (böyle bir zorunluluğumuz yok) ama okurlarımızın merakını gidermek için; kendinizi gizlerken araya koyduğunuz paravan kişilerle neler konuştuğumuzu anlatacağız. Elimizde kayıt filan yok. Ama yine de, sizin anlattığınız öykünün tam tersini (hakikati) anlattığımızda, doğru konuştuğumuzu her okur kolayca anlayacak.

Coşkun Büktel / 26 Şubat 2008 (saat: 10.00)

Not 1: Konuya yabancı olanlar, aşağıdaki başlığı tıklayarak tehdit konuşmasının metnine ve olayın tüm ayrıntı, belge ve linklerine ulaşabilirler.

Büktel ve Bulunmaz'ın "Beyaz Cephe"ye karşı ortak açıklaması

Not 2: Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'nun özellikle Büktel'den niçin nefret ettiklerini ve Büktel ile Bulunmaz'a karşı olunca kalleş sapıkları bile desteklemekten niçin kaçınmadıklarını bilmeyenler!... Lütfen şu aşağıdaki üç linki tıklayınız:

Nutku, Akmen ve Cücenoğlu

(Bakınız:
HESAP SORUYORUZ! / 1
HESAP SORUYORUZ! / 2
HESAP SORUYORUZ! / 3
HESAP SORUYORUZ! / 4
HESAP SORUYORUZ! / 5
HESAP SORUYORUZ! / 6
HESAP SORUYORUZ! / 7
HESAP SORUYORUZ! / 8
HESAP SORUYORUZ! / 9)

(Kaynak: Büktel, "İftirayı nasıl itiraf ettirdik")