6 Mart 2008 Perşembe

HESAP SORUYORUZ! / 9

Coşkun Büktel
6 Mart 2008


"2. EXORCISM"DE 12. GÜN:
Exorcism: şeytan çıkarma."
...............1. EXORCISM"i okumak için TIKLAYINIZ!


Bize gönderdikleri 22 Şubat 2008 tarihli mail mesajıyla ve "Belgenizi gösterin!" çağrımıza karşı 12 gündür susmalarıyla, korkak sapıklar demek istiyorlar ki:

"Daha fazla kafamızı kızdırırsanız, bizi kurşunlattığınızı bile söyleriz!"

İnsanları, Burak Caney (ya da "Beyaz Cephe") takma isimlerinin ardına saklanarak ya da imzasız yazarak suçlamak, alçaklıktır. Peki ya imzasız yazılarla insanlara iftira atarken, iftirayı inandırıcı kılmak amacıyla, elinde belge olmadığı halde "elimde belge var" demek ve "göster belgeyi!" dendiğinde, 12 gündür, hiç oralı olmamak (Bakınız: "Exorcism") nedir? Kuşkusuz ki, alçaklıktan çok öte bir orospu çocukluğudur.

"Elimizde belge var!" diyerek bize iftira atan korkak sapıklar; "Gösterin belgenizi!" dediğimizde tam siper olup süt dökmüş kedi gibi susmakla, açıkça şu mesajı vermiş oluyorlar:


Biz sadece iftiramızı atarız. Kanıtla belgeyle filan hiç işimiz olmaz. Ha, iftiramızı inandırıcı kılmak için, "elimizde belge var" deriz ama; siz "gösterin belgeyi!" dediğinizde, sizi duymamış gibi yaparız. Bu yüzden sizin sitenizi izleyen üç beş kişiye* karşı rezil duruma düşmüş olsak bile, gerçek kimliğimizi gizlediğimiz için bu rezaletin bize hiçbir zararı olmaz. Ama olayı tek yanlı olarak yalnızca bizden (helâ kapısı gibi çift "oo"lu tiyatrooyun.org'dan, tiyatrooyun'a link ve destek veren tiyatrom.com ve tiyatrodergisi.com.tr sitelerinden) öğrenen; Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'nun "açık destek" vermesi nedeniyle karşı görüşü merak bile etmeden bize güvenen ahmak okurlar ya da eleştirileriniz yüzünden size karşı kuyruk acılı tiyatrocular, olayın aslını araştırmaya zaten gerek duymazlar ve bizim iftira kampanyamıza destek verirler. Aldığımız destek imzalarına, "imal ettiğimiz" imzaları da eklediğimizde, ortaya çıkan yekun bir çekim kuvveti yaratır ve bu kuvvetin çekimine kapılan bazı zayıf unsurlar da iftira kampanyamıza katıldığında, kanıtlar, belgeler, hakikat artık kimsenin umurunda olmaz ve siz mutlaka zarar görürsünüz. İstediğiniz kadar "Hani kanıt? Hani belge?" diye bağırın!... Tüm camialarda olduğu gibi, tiyatro camiasında da, vasat zekâlar çoğunluktadır ve çoğunluk hakikate değil, çoğunluğa inanır. Hakikati bilenler de zaten bu çoğunluğa karşı çıkmayı, çoğunlukla olan menfaat ilişkilerini sırf hakikat uğruna riske sokmayı asla göze alamazlar. Düzenlediğimiz iftira kampanyası ile ilgili hakikati okurlara duyurmaya hiçbir sanatçı yanaşmaz, hakikati hiçbir site yayınlamaz. Daha fazla kafamızı kızdırırsanız, daha ciddi iftiralar atar, bizi kurşunladığınızı ya da kurşunlattığınızı bile söyleyebiliriz. (Bakınız: Takma isim ardına gizlenen sapıkların bize gönderdikleri "Sırada ne var? Kurşunlatma mı?" başlıklı mail mesajı.) Kurşunlatma iftirasıyla sizi hapse bile tıktırabiliriz. Rahmi Dilligil'in başına gelenleri unutmayın!


Evet, korkak sapıkların susmalarının ardındaki hesaplar bunlardır. Bu kirli ve kriminal hesaplara alet olmayı kendilerine yedirebilen, isimlerinin korkak sapıklar tarafından bu kirli ve kriminal hesaplara bulaştırılmış ve bize karşı "kullanılmış" olmasına itiraz etmeyen bazı orospu çocuklarına rağmen; korkak sapıkların bu hesaplarını bozmaya ve hakikati hakim kılmaya, yalnızca iki kişi bile kalsak, kararlı ve yeterliyiz. Çünkü hakikat (50 milyon kişinin bile değiştiremeyeceği hakikat) bizden yana. (Bakınız: "Exorcism")


Coşkun Büktel
6 Mart 2008


(* Sitemizi geçmişte ve gelecekte kaç kişinin izlediğini ne zaman isterseniz öğrenebilirsiniz: Bu konuda karşımızdakilerin yaptığı gibi, yani "işimize geldiği gibi" rakam açıklamak yerine, internette belki de ilk kez olarak, "tüm" rakamlarımızın kaynağını açıklamıştık. Rakamlarımızı, bizim de öğrendiğimiz adrese girerek, bizden de önce, öğrenebilirsiniz: www.coskunbuktel.com/webtrafik)

Not 1: Konuya yabancı olanlar, aşağıdaki başlığı tıklayarak "tehdit" konuşmasının metnine ve olayın tüm ayrıntı, belge ve linklerine ulaşabilirler.

Büktel ve Bulunmaz'ın "Beyaz Cephe"ye karşı ortak açıklaması

Not 2: Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'nun özellikle Büktel'den niçin nefret ettiklerini ve Büktel ile Bulunmaz'a karşı olunca kalleş sapıkları bile desteklemekten niçin kaçınmadıklarını bilmeyenler!... Lütfen şu aşağıdaki üç linki tıklayınız:

Nutku, Akmen ve Cücenoğlu

(Bakınız:
HESAP SORUYORUZ! / 1
HESAP SORUYORUZ! / 2
HESAP SORUYORUZ! / 3
HESAP SORUYORUZ! / 4
HESAP SORUYORUZ! / 5
HESAP SORUYORUZ! / 6
HESAP SORUYORUZ! / 7
HESAP SORUYORUZ! / 8
HESAP SORUYORUZ! / 9)

(Kaynak: Büktel, "İftirayı nasıl itiraf ettirdik")