22 Şubat 2008 Cuma

HESAP SORUYORUZ! / 4

Coşkun Büktel
22 Şubat 2008



80 saat sonra nihayet itiraf ettirebildik. Yalan söylemişler. Ellerinde ses kaydı yokmuş. 80 saat sonra gerçeği ilk kez itiraf etmek zorunda kaldılar:

"İlk gün yaptığımız haberimizde ses kaydı olduğundan söz ettiğimiz doğrudur. Webmaster’ın yanılması/yanıltması sonucu bu ifadeye haberimizde yer verilmiştir. Fakat daha sonra yaptığımız görüşmelerde ses kaydının yapılamadığını öğrendik."

"...kaydının yapılamadığını öğrendik."miş!... 80 saat sonra mı öğrendiniz?

Bu korkak sapıklar, okurların içinde, (80 saat sonra akıl edilebilen) bu "topu taca atma dolmasını" yutmayacak insanların da bulunabileceğini biliyor ama endişeye kapılmıyorlar. Zaten onlar bu kadar "rahat" davranabilmek için takma isim ardına saklanıyorlar. Yukarıda aktardığımız itirafı da bir çuval yalanın arasına ve utanmazlığın zirvesi olan "Coşkun Büktel yine kıvırıyor!" gibi gerçeğin tam tersi "dezenformatif" bir başlığın altına koymaktan utanmamışlar. (Bakınız: "İtiraf sayfası") Onlar yalan söylediklerini itiraf etmek zorunda kalıyorlar ama itiraf yazısının başlığında "kıvıranın" Coşkun Büktel olduğu yazılı... Bu korkak sapıklara "orospu çocuğu" derken küfür değil, iltifat ettiğimizi hâlâ anlamayan kaldı mı?

Nasılsa "yüzsüz" oldukları için, kimselerin yüzlerine tükürme ihtimalinden korkmayan bu korkak sapıklar, 80 saat sonra da olsa, yalancı olduklarını "kendi ağızlarından" itiraf ettirdiğimiz halde; hâla kalkmış, yavuz hırsızlar gibi bizden hesap soruyor, "COŞKUN BÜKTEL, DOMAİNİMİZİ ELE GEÇİREREK/SATIN ALARAK SİTEMİZİ SUSTURMAYA ÇALIŞAN ÖRGÜT İÇİN DE SEN DE FAAL OLARAK YER ALDIN MI ALMADIN MI? BU YÜZ KIZARTICI SUÇA NE KADAR KARIŞTIN, BUNU AÇIKLA…" gibi laflar ederek tüm okurların zekâlarına hakaret ediyorlar. E peki orospu çocukları, "ne kadar karıştın açıkla" diye hesap sormadan önce, "yüz kızartıcı" dediğiniz o tehdit ve satın almaya teşebbüs suçunun "elimizde" dediğiniz kanıtını göstermek zorunda değil misiniz? Peki nerde o kanıt? Yok. Ama olsun yine de hesap soralım ki, dostlar hesapta görsün!

Ortada bir tek yüz kızartıcı suç var: Sizin önce "mizah yaptık anlamadılar" diyerek örtbas etmeye çalıştığınız, daha sonra ise itiraf etmek zorunda kaldığınız, iftira suçu... Onu da elbette ki daha geniş ve acelesiz bir yazıyla açıklayıp (sizin yakanızı bulamadığımızdan) destekçilerinizin yakasına yapışacağız. Bekleyin!

Şimdilik şu aşamaya vardık: Korkak sapıkların ellerinde ses kaydı bulunduğu anlaşılan bütün gerçek konuşmalar hiçbir tehdit unsuru içermiyor. Tehdit unsuru içeren konuşmanın ise nedense ses kaydı yok ve onlar olmadığını ancak 80 saat sonra ve ancak bizim ısrarlı yayınımızdan sonra (Bakınız:
"Beyaz Cephe"ye karşı ortak açıklama.) itiraf etmek zorunda kaldılar.

Takma isim ardına saklanmış korkak sapıklardan utanma beklemek salaklık olur. O nedenle, utanmayı, bu "yüzsüz" orospu çocuklarından değil, bu "yüzsüz" orospu çocuklarını desteklemekten vazgeçtiklerine dair hâlâ en küçük bir belirti göstermemiş olan
Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'dan bekliyoruz. (Ama Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'nun "utanma eşiği" hakkında önceden fikir sahibi olduğumuz için onlardan da pek umutlu olmadığımızı, belirtmeliyiz.)


İşte "yüzsüzlerin" itiraf sayfasının linki:

"80 saat sonra".

Not 1: Konuya yabancı olanlar, aşağıdaki başlığı tıklayarak tehdit konuşmasının metnine ve olayın tüm ayrıntı, belge ve linklerine ulaşabilirler.

Büktel ve Bulunmaz'ın "Beyaz Cephe"ye karşı ortak açıklaması

Not 2: Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'nun özellikle Büktel'den niçin nefret ettiklerini ve Büktel ile Bulunmaz'a karşı olunca kalleş sapıkları bile desteklemekten niçin kaçınmadıklarını bilmeyenler!... Lütfen şu aşağıdaki üç linki tıklayınız:

Nutku, Akmen ve Cücenoğlu

(Bakınız:
HESAP SORUYORUZ! / 1
HESAP SORUYORUZ! / 2
HESAP SORUYORUZ! / 3
HESAP SORUYORUZ! / 4
HESAP SORUYORUZ! / 5
HESAP SORUYORUZ! / 6
HESAP SORUYORUZ! / 7
HESAP SORUYORUZ! / 8
HESAP SORUYORUZ! / 9)

(Kaynak: Büktel, "İftirayı nasıl itiraf ettirdik")