22 Şubat 2008 Cuma

HESAP SORUYORUZ! / 2

Coşkun Büktel
22 Şubat 2008


BİZ MASUM OLDUĞUMUZU İSPAT ETMEK ZORUNDA DEĞİLİZ, AMA ONLAR SUÇLAMALARINI İSPAT ETMEK ZORUNDA

"Bunu yazan Tosun"lara hukuk mukuk vız geldiği için, "yüzsüzlük" avantajını kullanarak "kıvırıyorlar"; biz de o yüzden, Tosunları "açık isimleriyle" destekleyen Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'na soruyoruz!

DESTEKLEDİĞİNİZ SAPIKLARIN, BİZE MALETTİKLERİ VE "SES KAYDI ELİMİZDE" DEDİKLERİ TEHDİT KONUŞMASININ "SES KAYDININ" YAYINLANMASINDAN NİÇİN BİZ DEĞİL DE ONLAR KORKUYOR?

"HODRİ MEYDAN, YAYINLAYIN!" DEMİŞTİK,
60 SAAT GEÇTİ, METNİNİ YAYINLADIKLARI VE BİZE MALETTİKLERİ SES KAYDINI NEDEN HÂLÂ YAYINLAMIYORLAR?


YOKSA (SİZLER TARAFINDAN CESARETLENDİRİLEN) TAKMA İSİM ARDINA GİZLENMİŞ BU KALLEŞ SAPIKLAR ŞU AN YARASALAR GİBİ SAKLANDIKLARI KARANLIK DELİKLERİNDE HARIL HARIL ÇALIŞARAK SUNİ BİR SES KAYDI MI İMAL ETMEYE ÇALIŞIYORLAR?

ONLARI NİÇİN DESTEKLİYORSUNUZ? VANDALİZME KARŞI "AÇIKTA VE AÇIKÇA, MERTÇE, TÜRKÇE" MÜCADELE EDEN BÜKTEL'E VE BULUNMAZ'A KARŞI KALLEŞLİK VE İFTİRA DAHİL HER TÜRLÜ YÖNTEMİ MEŞRU SAYDIĞINIZ İÇİN Mİ? İSİMLERİNİ GİZLEYEN, GİZLİLİKTEN MEDET UMAN SAPIKLARA "AÇIK DESTEK" VERİRKEN, KRAVATINIZDAN VE TAKIM ELBİSENİZDEN UTANMADINIZ MI? HÂLÂ UTANMIYOR MUSUNUZ?

Not 1: Konuya yabancı olanlar, aşağıdaki başlığı tıklayarak tehdit konuşmasının metnine ve olayın tüm ayrıntı, belge ve linklerine ulaşabilirler.

Büktel ve Bulunmaz'ın "Beyaz Cephe"ye karşı ortak açıklaması

Not 2: Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'nun özellikle Büktel'den niçin nefret ettiklerini ve Büktel ile Bulunmaz'a karşı olunca kalleş sapıkları bile desteklemekten niçin kaçınmadıklarını bilmeyenler!... Lütfen şu aşağıdaki üç linki tıklayınız:

Nutku, Akmen ve Cücenoğlu

(Bakınız:
HESAP SORUYORUZ! / 1
HESAP SORUYORUZ! / 2
HESAP SORUYORUZ! / 3
HESAP SORUYORUZ! / 4
HESAP SORUYORUZ! / 5
HESAP SORUYORUZ! / 6
HESAP SORUYORUZ! / 7
HESAP SORUYORUZ! / 8
HESAP SORUYORUZ! / 9)

(Kaynak: Büktel, "İftirayı nasıl itiraf ettirdik")