2 Mart 2008 Pazar

HESAP SORUYORUZ! / 8

Coşkun Büktel
2 Mart 2008



"2. EXORCISM"DE 6. GÜN:
Exorcism: şeytan çıkarma.
..............."1. EXORCISM"i okumak için TIKLAYINIZ!


Bizim onurumuza iftira ettiklerini, bir kez daha ve yine "iki kere iki dört" netliğiyle kanıtladığımız bu "yüzsüz" sapıklara "orospu çocuğu" demenin küfür olduğunu iddia eden herkes; bizim onurumuza iftira edilmesini önemsemiyor demektir. Ve bizim onurumuza iftira edilmesini önemsemeyen tüm pespayeler, orospu çocuğudur.

Burak Caney'in, helâ kapısındaki gibi "çift "oo"lu tiyatroyun.org adlı sitesinde Büktel ve Bulunmaz'ı "mafyalaşma", "tehdit", "susturma", "Burak Caney'in sitesini satın almaya kalkışma" gibi, ancak fıkra lazlarının akıl edebileceği kadar ahmakçasına iğrenç suçlarla suçlayan "yüzsüz sapıklar", "elimizde ses kaydı ve bilgisayar kaydı var" diyerek, birtakım konuşma metinleri yayınlamışlardı. (Bakınız: "İftira Belgeleri") Ses kaydı var dedikleri metinde, yukarıda sıralanmış suçların tüm unsurlarını içeren konuşmalar vardı ama o metni kendilerinin uydurdukları, "1. Exorcism"in sonunda o metne ait ses kaydının bulunmadığını itiraf etmeleriyle açığa çıktı:

"İlk gün yaptığımız haberimizde ses kaydı olduğundan söz ettiğimiz doğrudur. Webmaster’ın yanılması/yanıltması sonucu bu ifadeye haberimizde yer verilmiştir. Fakat daha sonra yaptığımız görüşmelerde ses kaydının yapılamadığını öğrendik."

(Kaynak: Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'nun desteklediği hela gibi çift "oo"lu tiyatrooyun.com'da çıkmış imzasız yazı: "Coşkun Büktel yine kıvırıyor".)

"Bilgisayar kaydı var" diyerek yayınladıkları konuşma metinleri ise, tamamen gerçekti ama bu konuşmalarda yukarıda sıralanan suçlarla ilgili en küçük bir imaya bile rastlanmıyordu. (Bakınız: "İftira Belgeleri") O konuşmaları sırf ellerinde gerçek belge de bulunduğunu gösterebilmek için koymuşlardı.

Kısacası, "elimizde ses kaydı var, bilgisayar kaydı var" diyerek, helâ gibi "çift "oo"lu tiyatrooyun.org adlı sitelerinde, imzasız yazılarla bize günlerdir en iğrenç "mafyatik" suçlamaları yönelten "yüzsüz" sapıklar; suç unsuru içeren konuşmanın belgesini gösteremiyor (ses kaydının bulunmadığını "80 saat sonra" itiraf etmek zorunda kalıyor); belgesini gösterebilecekleri MSN konuşmalarında ise suç unsuru gösteremiyorlar.

Fakat suç unsuru içeren telefon konuşmasının "elimizde" dedikleri ses kaydının "ellerinde" bulunmadığını "80 saatte de olsa" itiraf ettirebildiğimiz halde (Bakınız: "1. Exorcism"); bilgisayar kaydı var diyerek yayınladıkları MSN konuşmalarında hiçbir suç unsuru bulunmadığını itiraf etmeye yanaşmıyorlar. Oysa kanıt ortada:

Demişlerdi ki:

CEMAL BULUNMAZ ÇIKSIN "BU SİTEYİ (DOMAİNİ BİZE SAT DEMEDİM" DİYEMEZ ÇÜNKÜ BİLGİSAYAR KAYITLARI VAR.

(Kaynak: Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'nun desteklediği helâ gibi çift "oo"lu tiyatrooyun.com'da çıkmış imzasız yazı: "Coşkun Büktel yine kıvırıyor".)

"Çıksın" dedikleri Cemal Bulunmaz çıktı ve dedi ki:

"BU SİTEYİ (DOMAİNİ BİZE SAT DEMEDİM"

Yani Cemal Bulunmaz, korkak sapıkların restini gördü ve sapıkların "diyemez" dediği şeyi "dedi".

Bu durumda, Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'nun "açık destek" verdiği "yüzsüz" sapıklara ne yapmak düşer? Gayet açık:

"Çıksın" dedikleri Cemal Bulunmaz gibi, onlar da "çıkacaklar" ve ("kendilerinin yayınladıkları" Cemal Bulunmaz'a ait bilgisayar kayıtlarının neresinde, Cemal Bulunmaz'ın "BU SİTEYİ (DOMAİNİ BİZE SAT dediğini göstererek; Cemal Bulunmaz'a yönelttikleri suçlamanın palavra olmadığını, ciddiye alınması gerektiğini kanıtlayacaklar. Bunu kanıtladıklarında, onlara "orospu çocuğu" derken bizim yanılmış olduğumuzu, onlara "orospu çocuğu" demekle haksızlık ettiğimizi de kanıtlamış olacaklar.

Ama hayır!
Burak Caney takma adının ardına saklanmış "yüzsüz" sapıklar, bu kez itiraf etmiyorlar. Kendi iddialarının "var" dedikleri kanıtını göstermekten 6 gündür yan çiziyor; suçlamalarına ilişkin hiçbir belge gösteremiyor; suçlananların savunmasına asla sayfa ya da link vermedikleri helâ gibi çift "oo"lu tiyatrooyun.org adlı sitelerinde,yalnızca, tek kale maç yapar gibi, belgesini gösteremedikleri iftiraları fıkra lazı inadıyla yayınlamaya devam ederek, suçlananların görüşünü merak etmeyen vasat zekâlı okurları bize karşı nefretle "dolduruyorlar".

Bu durumda diyorum ki: Bizim onurumuza iftira ettiklerini, bir kez daha ve yine "iki kere iki dört" netliğiyle kanıtladığımız bu "yüzsüz" sapıklara "orospu çocuğu" demenin küfür olduğunu iddia eden herkes; bizim onurumuza iftira edilmesini önemsemiyor demektir. Ve bizim onurumuza iftira edilmesini önemsemeyen tüm pespayeler, orospu çocuğudur.

Hiçbir helâ duvarı, "yüzsüz" ve iftiracı sapık Burak Caney'in helâ gibi çift "oo"lu tiyatrooyun sayfalarındaki kadar aşırı bir çirkeflik barındıramaz. (Bakınız: "Burak Caney'in fotoğraf sergisi".) İmza toplayacaksanız, önce "Burak Caney'in fotoğraf sergisi" ne karşı imza toplayın! Orospu çocukları sizi!...


Coşkun Büktel
2 Mart 2008


Not 1: Konuya yabancı olanlar, aşağıdaki başlığı tıklayarak tehdit konuşmasının metnine ve olayın tüm ayrıntı, belge ve linklerine ulaşabilirler.

Büktel ve Bulunmaz'ın "Beyaz Cephe"ye karşı ortak açıklaması

Not 2: Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'nun özellikle Büktel'den niçin nefret ettiklerini ve Büktel ile Bulunmaz'a karşı olunca kalleş sapıkları bile desteklemekten niçin kaçınmadıklarını bilmeyenler!... Lütfen şu aşağıdaki üç linki tıklayınız:

Nutku, Akmen ve Cücenoğlu

(Bakınız:
HESAP SORUYORUZ! / 1
HESAP SORUYORUZ! / 2
HESAP SORUYORUZ! / 3
HESAP SORUYORUZ! / 4
HESAP SORUYORUZ! / 5
HESAP SORUYORUZ! / 6
HESAP SORUYORUZ! / 7
HESAP SORUYORUZ! / 8
HESAP SORUYORUZ! / 9)

(Kaynak: Büktel, "İftirayı nasıl itiraf ettirdik")