22 Şubat 2008 Cuma

HESAP SORUYORUZ! / 3

Coşkun Büktel
22 Şubat 2008


Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'na çok basit bir soru sormuştuk. Bir daha soruyoruz:

DESTEKLEDİĞİNİZ KALLEŞ SAPIKLAR 72 SAAT ÖNCE METNİNİ YAYINLAYARAK "SES KAYDI DA ELİMİZDE" DEDİKLERİ VE BİZE MALETTİKLERİ O "İLK" TEHDİT KONUŞMASININ SES KAYDINI NEDEN HÂLÂ YAYINLAYAMIYORLAR?

Bu ne biçim bir suç belgesidir ki, suçlananlar "yayınlansın!" derken; suçlayanlar ne yayınlayabiliyor, ne de hatta neden yayınlayamadıklarını açıklayabiliyor.

Söyleyin o kalleş sapıklarınıza!... "Elimizde" dedikleri ve metnini 72 saat önce yayınladıkları (ve bizi "mafyalaşmakla" suçlarken dayanak olarak kullandıkları) o "ilk" tehdit konuşmasının ses kaydını (72 saat sonra sayfayı kalabalıklaştırmak, kafaları karıştırmak ve hedef saptırmak üzere yayınladıkları o bir çuval ıvır zıvırı değil; 72 saat önceki o "ilk" tehdit metninin "elimizde" dedikleri ses kaydını) ya kendileri yayınlasınlar ya da kopyasını göndersinler biz yayınlayalım!

"Ellerinde" olduğu halde, yayınlayamıyorlar ve neden yayınlayamadıklarını bile açıklayamıyorlar! Tıpkı kirli yüzlerini gizledikleri gibi, kendi belgelerini bile gizlemek zorunda kalıyorlar.

Bir de kalkmış "orospu çocuğu" sıfatını bile beğenmiyorlar. Pöh!

Not 1: Konuya yabancı olanlar, aşağıdaki başlığı tıklayarak tehdit konuşmasının metnine ve olayın tüm ayrıntı, belge ve linklerine ulaşabilirler.

Büktel ve Bulunmaz'ın "Beyaz Cephe"ye karşı ortak açıklaması

Not 2: Nutku, Akmen ve Cücenoğlu'nun özellikle Büktel'den niçin nefret ettiklerini ve Büktel ile Bulunmaz'a karşı olunca kalleş sapıkları bile desteklemekten niçin kaçınmadıklarını bilmeyenler!... Lütfen şu aşağıdaki üç linki tıklayınız:

Nutku, Akmen ve Cücenoğlu

(Bakınız:
HESAP SORUYORUZ! / 1
HESAP SORUYORUZ! / 2
HESAP SORUYORUZ! / 3
HESAP SORUYORUZ! / 4
HESAP SORUYORUZ! / 5
HESAP SORUYORUZ! / 6
HESAP SORUYORUZ! / 7
HESAP SORUYORUZ! / 8
HESAP SORUYORUZ! / 9)

(Kaynak: Büktel, "İftirayı nasıl itiraf ettirdik")