6 Şubat 2012 Pazartesi

Bulunmaz Tiyatro kurucusu ve yöneticisi Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın "yanıt hakkı" yazısını bile asla yayınlamayarak, azılı bir SANSÜRCÜ olduğunu "iki kere iki dört eder" kesinliğiyle dosta düşmana kanıtlayan BİRGün Gazetesi, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından "Tiyatro... Tiyatro... Dergisi 41 İnisiyatifi Editörler Kurulu" 9 numaralı üyesi Nedim Saban'a göre "güdümsüz bir gazete" imiş(?!)

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından "Tiyatro... Tiyatro... Dergisi 41 İnisiyatifi Editörler Kurulu" 9 numaralı üyesi Nedim Saban diyor ki:


"BirGün yazarı olduğum halde, Star gazetesini savunuyorum. Bunu özgürce yapabildiğim, güdümsüz bir gazetede yazdığım için de onur duyuyorum."


(Kaynak: BİRGün, "Sanat mı uzun? Hayat mı kısa?")

***


Ayrıca bakınız: 

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın yanıt hakkını gasp edip sansürcülük yapan BİRGün Gazetesi, şimdi de dolandırıcılık ve sahtekârlığa mı başladı?!...

LİNÇÇİ Yrd. Doç. Dr. Adnan Tönel, sansürcü gazetede üfürüyor!

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu ve Shakespeare çocuğu Nihat Haluk Bilginer, eleştiriye bile katlanamayıp, avukatı Süleyman Anıl'ı harekete geçiriyor!


SANSÜRCÜ gazete BİRGün'de yazılar yazan(?!) LİNÇÇİ Yrd. Doç. Dr. Adnan Tönel, genç beyinleri durdurmak için, Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ni kullanıyor!!!

Özgürlük ve Dayanışma Partisi'ne yakınlığıyla bilinen SANSÜRCÜ gazete BİRGün'ün tiyatrodan anlamayan yazarı Ahmet Meriç Şenyüz yine çalakalem yazıyor!

SANSÜRCÜ BİRGün Gazetesi'nin dangalak yazarı, "Shakespeare cahili" ve LİNÇÇİ Yaşam Kaya, "kırk yıllık roman yazarı" Selim İleri'yi müzisyen sanıyor!!!

Bulunmaz Kültür Merkezi sanatçılarından ve TUTKAL romanı yazarı Oğuzcan Önver, (akranları facebook bataklığında yüzerken) ciddi bir konuya değiniyor!

SANSÜRCÜ BİRGün'de yazan LİNÇÇİ Yaşam Kaya okunamıyor!

"TEK YOL DEVRİM"den "TEK YOL BARIŞ"a dikey geçiş yapanların SANSÜRCÜ gazetesi BİRGün, tiyatro yazılarını LİNÇÇİ Yaşam Kaya / Adnan Tönel'e yazdırıyor!

Çok yiyenler mide fesadı yüzünden, SANSÜRCÜ gazete BİRGün'ün dangalak yazarı LİNÇÇİ Yaşam Kaya da, "çok görmekten" göz fesadı yüzünden çatlamak üzere!

"Theope" yazarı Coşkun Büktel'le Bulunmaz Tiyatro-İstanbul sahibi Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imhâ etmek için BİRİNCİ LİNÇ KAMPANYASI düzenleyen "orospu çocuğu Burak Caney"e "orospu çocuğu" dediğimiz için, bizi (Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ı) "küfürbâz" ilân ederek İKİNCİ LİNÇ KAMPANYASI başlatan LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin kurucusu ve LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi sahibesi LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı'nın eşi LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, işçi sınıfının alın teriyle ıslanan SANSÜRCÜ BİRGün Gazetesi'nde, hiç de gereği yokken, hiçbir bağlamı bulunmazken, ağız dolusu "orospu" sözcüğünü kullanarak, aslında hiç de küfüre karşı olmadığını, hattâ küfürbâz olduğunu tescillemiş oluyor!


Hiçbir konuda yetkin olmamasına, hiçbir konudan zerre kadar bile hiçbir şey anlamamasına karşın, SANSÜRCÜ BİRGün Gazetesi, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi ve LİNÇÇİ www.tiyatronline.com sayesinde "Abdurrahman Çelebi" pozları takınan dangalak yazar LİNÇÇİ Yaşam Kaya, "özellik bilirkişisi, özellik eksperi, özellik uzmanı" gibi davranma alışkanlığıyla, davranış bozukluğu içerisine balıklama dalmaya başlamanın dayanılmaz ağırlığı altında ezilmeye başladı bile!