14 Haziran 2010 Pazartesi

LİNÇ KAMPANYASI imzacıları, gayrimeşrudan meşruya, illegalden legale, yasadışından yasala çıkmaya yeltenirlerken, insanî değerlere sırt çeviriyorlar!

Ön not: Aşağıdaki yazıda en dikkat çekici tümceyi, okurlarımızın dikkatine sunuyoruz:

"Sayın Tekerek de OYÇED’in mail grubu üzerinden Sayın Gün’e durumu aktarıp, dava açmak için destek istemiş."


***


SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN LİNÇÇİ OYUN YAZARLARI VE ÇEVİRMENLERİ DERNEĞİ'NİN DE DÜZENLEYİCİLERİ ARASINDA BULUNDUĞU LİNÇ KAMPANYASININ ÜZERİNİ ÖRTEN "KINIYORUZ!" ALDATICI BAŞLIĞINI VE BU ALDATICI BAŞLIK ALTINDA GERÇEKÇİ YAZAR COŞKUN BÜKTEL'LE SOSYALİST SANATÇI HİLMİ BULUNMAZ'I "İFTİRACI" OLARAK AŞAĞILAYIP SUÇLAYARAK, HİÇ HAK ETMEDİKLERİ HÂLDE ONLARA "İFTİRA ATAN" METNİN GİRİŞ TÜMCESİNİ TİYATRO KAMUOYUNUN DİKKATİNE SUNUP YAYINLIYORUZ:

"Kınıyoruz!

Tiyatro İnsanları Olarak, Yayınlarımıza ve Yayıncılarımıza Yönelik; İftira, Karalama, Baskı Altına Alma Girişimlerini Kınıyoruz!"

(Kaynak: www.temiztiyatro.net)


***


Oyun'un notu: Aşağıdaki haberi, LİNÇÇİ Gülhan Avşar'ın sahibi, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, LİNÇÇİ Ayşe Nalân Özübek'in Yazı İşleri Müdürü olduğu ve Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı emrinde çalışan Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nün verdiği reklamlarla beslenen LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... dergisinin yan kuruluşu, gölgesi gibi hareket eden LİNÇÇİ tiyatrodergisi.com.tr sitesinden alarak olduğu gibi yayınladık. Ancak, haberde bulunan LİNÇÇİ adlara biz link verip, bu adları kırmızı renkle biz belirginleştirdik! Ayrıca, haberdeki bariz yazım yanlışlarını kırmızı renkle belirtip, doğrularını yeşil harflerle biz yazdık. Bunun yanı sıra, anlaşılması güç ve okunamaz hamlıktaki haberi, biraz olsun olgunlaştırıp okunur hâle getirmek için yaptığımız müdahaleleri de kahverengi harflerle yine biz yazdık!


***


Hemen aşağıda sunduğumuz ve LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı tarafından kaleme alınmış pespaye habere yaptığımız eklentiler, sadece birer eklentidir. Bu eklentiler, asla yanıt olarak kabul edilemez. Bu pespaye habere yanıt verip vermemeyi henüz karar altına almadık. Şimdilik düşünüyoruz!... (HB)


***


Bulunmaz Tiyatro'nun kurucusu-yöneticisi, şair, yazar, ressam, fotoğraf sanatçısı, yönetmen, tiyatro kuramcısı, Yeni Tiyatro Dergisi yazarı, Tiyatro Oyun Dergisi ve Oyun sitesi yöneticisi, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz (bakmayın siz bizim kendisi hakkında "Hakarette Hız Kesmiyor…" diyerek iftira atıp yalan söylememize), yalancılığa, hakarete, iftiraya, LİNÇ KAMPANYASIna karşı müthiş bir devrimci mücadele veriyor!


"İnsanlara hakaret etmeyi alışkanlık haline getirmiş" deme gafletinde bulunarak, kendisine bile bile iftira attığımız, "bunu marifet sayan" sözleriyle bu iftiramızı pekiştirdiğimiz sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, tüm yapay ikazlarımıza, uyduruk ve müfteri protestolarımıza, yani "açıkça, mertçe, Türkçe" söylersek, LİNÇ KAMPANYASIna rağmen, bizim "hakaretler" diye nitelediğimiz, aslında on yaşında bir çocuğun bile bal gibi anlayabileceği üzere, insanî ve toplumsal değerlerinden asla vazgeçmediği gibi, yüreğini insanlık mücadelesinden yana yatırdığı için, giderek, yine bizim, "hakaret dozunu artırmaktadır" diye saçma ve aldatıcı sözler kullanmaktan geri durmayıp yalan söyleyerek, kendisi üzerindeki LİNÇÇİLİK baskısını artırmak istediğimiz sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın "yakın arkadaşları" olarak nitelediğimiz ve bu nitelemeden son derecede memnun olan sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın entelektüel namusa sahip arkadaşları;

Türkiye dramatik yazarlığının "Everest"i, Theope adlı olağanüstü oyunun yazarı Coşkun Büktel ve sadece akademisyenliğin "dar dünyasıyla sınırlı kalmayıp" yayıncılık, tiyatro yöneticiliği, yazarlık, şairlik gibi önemli insanî ve estetik becerilere sahip Erbil Göktaş (Yeni Tiyatro Dergisi Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda LİNÇÇİ OYÇED üyesidir.) sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın hiçbir zaman, hiçbir kimseye, hiçbir koşulda asla hakaret etme kastı bulunmamasına karşın, biz yine de kendisine "hakaretlerine" deme alçaklığında bulunduğumuz, aslında tamamıyla insanî ve toplumsal değerleri savunan görüşlerine zaman zaman onlar da, yani gerçekçi yazar Coşkun Büktel ve akademisyenliğin dar dünyasını genişletebilecek denli zengin bir dünya görüşüne sahip Erbil Göktaş da ortak olmaktadırlar.

Bugün, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın, bizim "hakaret" sözcüğünün içerdiği kavramla karaladığımız görüşlerinden, yani kendisinin insanî değerlere hakaret edenlere karşı verdiği mücadelelerinden, yani on bir yaşındaki bir çocuğun zekâsıyla bile bir yazı yazabilecek bir yazınsal düzey tutturamayan LİNÇÇİ Prof Dr. Nurhan Tekerek'in akademik yetersizliğini bilimsel gerçekler ışığında yerden yere vuran ve parantez içerisinde linkini verdiğimiz şu yazısından ("On bir yaşına yeni basmış, soyut düşünebilme becerisini henüz edinmiş bir çocuğun düzeyine bile ulaşamayan LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'ten inciler" ) bunalan LİNÇÇİ Prof Dr. Nurhan Tekerek, sıkıntısını benim gibi bir küfürbaz ve yalancıyla paylaşarak, gerçeklerden başka hiçbir dayanak noktası bulunmayan sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a karşı ne yapmak gerektiğini, bana, yani LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'ya sordu. Uzun zamandır dava açıp açmama arasında ikircilikli (Bu güne kadar hiç kimseye dava açmadığım, aslında sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a küfür ettiğim ve tescilli yalancı olduğum için) davranmama rağmen, Sayın LİNÇÇİ Tekerek'e “sanırım dava açmaktan başka bir yol kalmadı” dedim. Bunun üzerine LİNÇÇİ OYÇED Yönetim Kurulu Üyesi Av. Burhan Gün'ü arayarak perşembe günü için sözleştik. Sayın LİNÇÇİ Tekerek de LİNÇÇİ OYÇED'in mail grubu üzerinden Sayın Gün’e durumu aktarıp, dava açmak için destek istemiş. Sayın Gün’de yine LİNÇÇİ OYÇED grup üzerinden önerilerini iletmiş fakat bu iç yazışma kısa bir süre sonra aristofanes34@mynet.com adresinden sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz’a ulaştırılmış, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın blogspot'unda (www.tiyatroyun.blogspot.com) tehditkar söylemlerle yayımlanmıştır.

Sadece LİNÇÇİ OYÇED üyelerinin kullanabildiği mail gruptan kimin aristofanes34@mynet.com adresini kullanarak iç yazışmayı sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz’a aktardığı LİNÇÇİ OYÇED yönetimince de araştırılmaktadır.

Bu iç yazışmanın sonrasında Sayın Burhan Gün, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı bir kere daha ikaz etme gereği duyarak, aşağıdaki İHTARNEME'yi (İHTARNAME'yi) göndermiştir.

“Sayın Blog Yöneticisi,/(Sayın sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz)

“KONU: İHTARIMDIR!

AÇIKLAMALAR

1. İznim olmadan aşağıda bulunan linkte bir dernek üyesi ve yöneticisi olmamdan kaynaklanan bir iç yazışmamızı dezenformasyon yöntemi kullanarak yayınlamışsınız.

2. Eğer bu yazıyı derhal kaldırmazsanız ve tekzip yayınlamazsanız hakkınızda Cumhuriyet Savcılığı'na şikayetçi (şikâyetçi) olacağım.

http://tiyatroyun.blogspot.com/2010/06/oyun-yazarlar-ve-cevirmenleri-dernegi.html

3. Yaptığınız eylem, TCK 132; "Haberleşmenin Gizliliğini İhlal" ve TCK 135 anlamında "Kişisel Verilerin Kaydedilmesi" suçlarının kapsamındadır. Bu suçlar şikayete (şikâyete) bağlıdır. İlgili yasa maddeleri aşağıdadır:

4. Yine "Linçci" ifadesi hakaret niteliğinde bir benzetme olup bu sözünüzle onur ve saygınlığımı rencide etmektesiniz. Derhal bu konuda da bir tekzip yayınlamanızı aksi takdirde hukuki yollara başvuracağımı bilgilerinize sunarım.

5. Kişisel verilerini izinsiz kaydettiğiniz, haberleşme gizliliğini ihlal (ihlâl) ettiğiniz ve hukuki bilgilendirmesini dezenformasyon yoluyla izinsiz olarak kamuoyuna yayınladığınız kişinin hak arama mücadelesi içinde olan bir avukat olduğunu hatırlatır ve ihtarımı ciddiye almanızı umut ederim.

saygılarımla,

Av. Burhan Gün


İLGİLİ YASA MADDELERİ: TCK 132, TCK 135

Haberleşmenin gizliliğini ihlâl

MADDE 132. - (1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlâl eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlâli haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

(2) Kişiler arasındaki haberleşme içeriklerini hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Kendisiyle yapılan haberleşmelerin içeriğini diğer tarafın rızası olmaksızın alenen ifşa eden kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

(4) Kişiler arasındaki haberleşmelerin içeriğinin basın ve yayın yolu ile yayınlanması hâlinde, ceza yarı oranında artırılır.

"Kişisel verilerin kaydedilmesi

MADDE 135. - (1) Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydeden kimseye altı aydan üç yıla kadar hapis cezası verilir.

(2) Kişilerin siyasî, felsefî veya dinî görüşlerine, ırkî kökenlerine; hukuka aykırı olarak ahlâkî eğilimlerine, cinsel yaşamlarına, sağlık durumlarına veya sendikal bağlantılarına ilişkin bilgileri kişisel veri olarak kaydeden kimse, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.

Verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme

MADDE 136. - (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Nitelikli hâller

MADDE 137. - (1) Yukarıdaki maddelerde tanımlanan suçların;

a) Kamu görevlisi tarafından ve görevinin verdiği yetki kötüye kullanılmak suretiyle,

b) Belli bir meslek ve sanatın sağladığı kolaylıktan yararlanmak suretiyle,

İşlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.

Şikâyet

MADDE 139. - (1) Kişisel verilerin kaydedilmesi, verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme ve verileri yok etmeme hariç, bu bölümde yer alan suçların soruşturulması ve kovuşturulması şikâyete bağlıdır.

"Hakaret

MADDE 125. - (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilât ederek işlenmesi gerekir."

Bu İHTARNAME’yi yayımlayan sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz’ın hakaretlerine ara verme niyetinde olmadığı konu için attığı başlıktan da anlaşılmaktadır:

"LİNÇÇİ OYUN YAZARLARI VE ÇEVİRMENLERİ DERNEĞİ (OYÇED) ARTIK AVUKAT KULLANIYOR YADA LİNÇÇİ OYÇED, YASADIŞI LİNÇÇİLİKTEN YASAL LİNÇÇİLİK SÜRECİNE GİRDİ!

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği'nin (LİNÇÇİ OYÇED) avukatı Burhan Gün'ün aba altından gösterdiği sopayı, tiyatro kamuoyunun da görmesi için, gelir gelmez, anında yayınlıyoruz! (HB)”

Daha sonra görüştüğümüz Av. Burhan Gün, yarın itibariyle yasal süreci başlatacağını bildirmiştir.

Gerekli IP incelemelerinden sonra, aristofanes34@mynet.com adresini kullanan LİNÇÇİ OYÇED üyesinin de kimliğine ulaşılacağı tahmin edilmektedir.

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, kendisi de yıllar önce Devlet Desteği’nden yararlanmış olmasına karşın, daha sonraki yıllarda almamış ya da alamamış olması nedeniyle, Devlet Desteği’nden yararlanan tiyatroları "Kültür Bakanlığı çanağı yalayanlar" olarak aşağılamakta, bu aşağılamalarını kuvvetlendirmek için, "mama kabından yemek yiyen köpek" fotografı kullanmaktadır.

Ölüm döşeğindeki veya ölmüş sanatçılara (Mehmet Akan, Lale Oraloğlu gibi) olmadık hakaretlerinin nedeni ise dizilerde oynamalarıdır. Bu ve benzeri hakaretleri karşısında, sivil bir girişim olarak tiyatro yayıncıları bir deklarasyonla küfür ve hakaret etmemelerini talep edip, metni imzaya açmış, 1.100 civarında kişi ve onlarca kurumun kınaması karşısında, kendilerinin linç edildiğini iddia ederek, bu kez de deklarasyona imza atanları LİNÇÇİ olarak yaftalamışlardır. "Yeni Tiyatro Dergisi Yayın Yönetmeni Erbil Göktaş’ın desteğini de arkasına alan" deme yalanını uydurmamıza pek kulak asmayınız, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın hiç kimseden destek alma gibi bir niyeti olmamakla birlikte, kendisini sadece sözlü olarak değil, aynı zamanda yazınsal olarak da kanıtlamış bir insan olduğu için zaman zaman Yeni Tiyatro Dergisi'nde de, bu derginin saygınlığını ve yaygınlığını artırıcı bilimsel değeri olan yazılar yazmakta, bu yazılarında da hiçbir kimseye asla hakaret etmeden görüşlerini gayet etik ve estetik bir düzey ve düzlemde ifadeye devam etmektedir.

Yayın yaptığı blogspot’unun (www.tiyatroyun.blogspot.com) başında da aşağıdaki metni sürekli yayımlayarak, Devlet Tiyatroları’na, Genel Müdürü Lemi Bilgin’e, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a ve şahsıma da sürekli ve düzenli olarak eleştiri getirdiği ve biz bu eleştirileri yanıtlayamadığımız için, biz bu eleştiriler karşısında "Hilmi Bulunmaz bize hakaret etmektedir" deyip geçiyoruz. Yakın arkadaşı ve yazarı olduğu Yeni Tiyatro Dergisi Yayın Yönetmeni Erbil Göktaş’ın da başta Devlet Tiyatroları olmak üzere kurumlardan Dergisi’ne reklam almasını görmemezlikten gelerek, sadece hakaret etmek için reklam alınmasını ve verilmesini bahane etmektedir.

Tam burada durup bir soluk alalım ve daha üç gün önce yazdığımız bir yazıdan küçük bir alıntı yapalım ki, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın ne kadar yalancı olduğu bir kez daha kanıtlansın:

LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi
LİNÇÇİ TEB Oyun Dergisi
LİNÇÇİ Kavuklu Dergisi
LİNÇÇİ Mimesis Dergisi
LİNÇÇİ Sahne Dergisi
Yeni Tiyatro Dergisi

Yukarıda saydığımız dergilerin tümü Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İstanbul Devlet Tiyatrosu'yla aralarını asla bozmak istemiyor. Çünkü bu dergilerin tümü, ya bu kurumdan reklâm alıyor yada reklâm almak istiyor. Bunların tümünün gözü reklâm çanağında.

(Kaynak: Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İstanbul Devlet Tiyatrosu, reklâm panolarına sahip çıkabilecek mi?!!)

"Bu site, T.C. Kültür ve Turizm Bakanı AKP'li Ertuğrul Günay'la Lemi Bilgin'in yönetiminde iyice gecekondulaşan Devlet Tiyatroları'ndan reklâm alabilmek umuduyla yayınlanmıyor. Bu site, başta LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı olmak üzere, tiyatral faşizmi yeniden üretmek için LİNÇ KAMPANYASI düzenleyenlere karşı bilinç oluşturmak için yayınlanıyor. Bu site, emekçilerin iktidara yürümesinin tiyatral alt-yapısını hazırlıyor. Bu site, herhangi bir ürünü yayınlamak için, Lenin'in görüşlerine göre karar veriyor!"

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz kimdir?

"BULUNMAZ

Bulunmaz Kuyumculuk 1976 yılında sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz tarafından kuruldu.

Uzun süre altın üretimi yaptıktan sonra fason kalem atmaya, ve 1992 yılından itibaren Alman üreticilerden bayilikler alarak elmas kalem satmaya başladık. Çalıştığımız firmalara daha iyi ve daha hızlı hizmet vermek için hemen ardından bileme ve tamir tesisimizi kurduk.

2003 yılında, bayisi olduğumuz Alman üreticiye ortak olduk. Ancak dünyada artan elmas kalem kullanımı ve sektörün çeşitli firmalarının faaliyetlerini azaltması sonucu bugün dünyanın çeşitli yerlerinden yedi farklı firmanın ürünlerini yine dünyanın her yerine pazarlıyoruz.

Bu şekilde çalıştığımız coğrafyayı dış pazarlara genişletirken, çalıştığımız sektörlere de otomotiv, tıp ve kalıpçılığı da ekledik."

2010 YILINDA KATILDIĞIMIZ FUARLAR

VICENZAORO FIRST / VICENZA, ITALYA
16-21 OCAK 2010
SALON L / STAND NO. 4114

ISTANBUL JEWELRY SHOW / İSTANBUL, TÜRKİYE 13-17 MART 2010
SALON 8 / STAND NO. D6263

BASELWORLD / BASEL, İSVİÇRE 18-25 MART 2010
SALON 3u / STAND NO. L38

NEW RUSSIAN STYLE / MOSKOVA, RUSYA 8-12 MAYIS 2010
SALON 75 / STAND NO. A207a

YUVELIR EXPO UKRAINA / KIEV, UKRAYNA 13-16 MAYIS 2010
SALON 1 / STAND NO. C26

GOLDISTANBUL 2010 / ISTANBUL, TÜRKİYE 2-5 EYLÜL 2010
SALON 2/ STAND NO. 208B

HONG KONG KUYUMCULUK FUARI / HONG KONG 14-18 EYLÜL 2010
SALON 11 / STAND NO. 11V34

ISTANBUL JEWELRY SHOW / İSTANBUL, TÜRKİYE 14-17 EKİM 2010
SALON 1 / STAND NO. D28

(Kaynak: http://www.bulunmaz.com/tr/index.htm)

Haber: LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı


.....................................Haber Giriş Tarihi: 15 Haziran 2010

(Kaynak: tiyatrodergisi.com.tr)


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ OYUN YAZARLARI VE ÇEVİRMENLERİ DERNEĞİ (OYÇED) ARTIK AVUKAT KULLANIYOR YADA LİNÇÇİ OYÇED, YASADIŞI LİNÇÇİLİKTEN YASAL LİNÇÇİLİK SÜRECİNE GİRDİ!

LİNÇ KAMPANYATÖRÜ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği yöneticileri duyarlılık gösterip, iç yazışmalarını bile bize gönderme kararı almışa benziyor!

On bir yaşına yeni basmış, soyut düşünebilme becerisini henüz edinmiş bir çocuğun düzeyine bile ulaşamayan LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'ten inciler

Sayın LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in LİNÇÇİ Mitos-Boyut tarafından yayınlanan kitaplarını bu cici bacımız yazı yazmayı öğreninceye dek okumuyoruz!

LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in web sitesi!

YENİ TİYATRO DERGİSİ'NİN DÜZENLEDİĞİ "'YENİ BİR DÜNYA İÇİN' YENİ TİYATRO TOPLANTILARI"NIN ÜÇÜNCÜSÜ, 29 MAYIS 2010 GÜNÜ, BULUNMAZ TİYATRO'DA YAPILDI...

Bir LİNÇ darbesi girişimiyle Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek isteyenlerin mükerrer imza kullanma alçaklığı!

Yalan makinesi, küfürbaz, LİNÇ ÇAĞRICISI Mustafa Demirkanlı ve 3. Abdülhamid Timur'un sözde "küfür karşıtı" kampanyasına alet olanları teşhir ediyoruz

Tiyatro eğitimi veren kurumları tanıtıyoruz / 1

Arkasını finans kapitale yaslamanın dayanılmaz hafifliğiyle LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından biri olan MİMESİS, arka kapağını PAMUKBANK'a vermiş!


***


Özdemir Nutku ve OYÇED skandalı'nın tarihçesini kavramak için, (Büktel tersini tercih ettiği halde, çoğu coskunbuktel.com'dan başka hiçbir yerde yayınlanmamış) aşağıdaki yazılara bir göz atmanız yeterlidir:
(Eskiden yeniye doğru tarih sırasıyla)


ÖZDEMİR NUTKU YALAN SÖYLEMEDİYSE BELGE GÖSTERMELİDİR
Coşkun BÜKTEL / Eylül 2005

COŞKUN BÜKTEL’E YANIT
Özdemir NUTKU / Eylül 2005

“THEOPE” ÜZERİNE ÖZDEMİR NUTKU’YA YANIT
Şahin ERGÜNEY / Ekim 2005

ÖZDEMİR NUTKU İNSANLARIN YÜZÜNE NASIL BAKABİLİYOR?
Coşkun BÜKTEL - 5 Temmuz 2006

İNSANLAR ÖZDEMİR NUTKU'NUN YÜZÜNE NASIL BAKABİLİYOR? Coşkun BÜKTEL - 19 Temmuz 2006

İNSANLAR BİRBİRLERİNİN (VE ÇOCUKLARININ) YÜZÜNE NASIL BAKABİLİYORLAR?
Salih COŞKUN - 3 Ağustos 2006

PINTER, BRECHT, NÂZIM VE DİĞERLERİNE HAKARET ETMEYİN!
Coşkun BÜKTEL - 16 Ağustos 2006

OYÇED YAZARI OLMAKTAN (HÂLÂ) UTANMAYAN BİR GÖNÜLLÜ ARANIYOR
Coşkun BÜKTEL - 9 Eylül 2006

Hangisi daha gizli bir örgüttür? OYÇED Mİ, KU KLUX KLAN MI?
Coşkun BÜKTEL - 28 Kasım 2006

NE ÂLÂ MEMLEKET Coşkun BÜKTEL - 24 Aralık 2006

OYÇED NE HAKLA AÇIKLAMA BEKLİYOR?
Coşkun BÜKTEL - 16 Şubat 2007

OYÇED KİŞİLERİ VE KURUMLARI HANGİ HAKLA VE NE YÜZLE SUÇLUYOR?
Coşkun BÜKTEL - 13 Mart 2007

OYÇED'İN YÜZLEŞME ÇAĞRISI ÜZERİNE Coşkun BÜKTEL - 19 Mart 2007

UTANMA EŞİĞİ Coşkun BÜKTEL - 24 Mart 2007

OYÇED'İN ONURDAN ANLADIĞI
Coşkun BÜKTEL - 28 Mart 2007

"Yaşasın Sansür" skandalı 1 (Coşkun Büktel)

"A. Ertuğrul Timur'a Aşağıdaki Jeep'i Veriyoruz"
(Hilmi Bulunmaz)

"Timur, Nasreddin Hoca'ya Karşı" (Hilmi Bulunmaz)

"Ben sana 'Tiyatrocu olamazsın' demedim"
(Feridun Çetinkaya)

"Süt Banyosu" (Link yazısı) (Coşkun Büktel)

"Yaşasın Sansür" skandalı 2 (Coşkun Büktel)

NİHAYET!!! (Coşkun Büktel)

DT oyuncusu Habibe Merih Atalay, iftiracı Özdemir Nutku'yu şeyhülislam yerine koyup ondan "fetva" dileyince... (Coşkun Büktel)

(Kaynak: coskunbuktel.com, "ÖZDEMİR NUTKU SKANDALI ve OYÇED")


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi