30 Mayıs 2010 Pazar

Büktel'le Bulunmaz'ın ifade imkanlarını imha etmek istemiş LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro...'ya Danışma Kurulu Üyesi olan Aysever'in kitaplarını okumuyoruz

Ayrıca bakınız:

"Shakespeare cahili" LİNÇÇİ Yaşam Kaya'nın da yazı(!) yazdığı Taraf gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal'la konuştu!

LİNÇÇİ Tiyatro… Tiyatro… Dergisi Danışma Kurulu Üyesi Enver Aysever'i Parti Meclisi’ne seçen Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'sini koyu bir esefle KINIYORUZ

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ahmet Ertuğrul Timur, alnındaki LİNÇ lekesine aldırmadan, vâkıf olmadığı "Deniz Baykal Skandalı" hakkında yazıyor!

Halkın mutluluğu, emekçilerin iktidarı için, ölümü göze alan Deniz Gezmiş'le, kapitalist politikacı Deniz Baykal'ın adlarını aynı tişörtte taşıyorlar!

Halkın oluru ve onayıyla değil; delegelerin oluru ve onayıyla parti başkanlığına getirilen herkes, derhal istifa edip politik ortamı halka bırakmalı!

"Yala Ama Yutma" oyununun engellenmesi için korku tüneli oluşturan habervaktim.com, şimdi de öznesiz tümce kurarak, yeni bir korku tüneli oluşturuyor!

LİNÇÇİ Demirkanlı yönetimindeki LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro...'yu reklamlarla besleyen Lemi Bilgin'in patronu Ertuğrul Günay, Deniz Baykal için konuştu!


***


Yaşam Kaya, "İngiltere basınında yazan ilk Türk tiyatro eleştirmeni" olmakla övünüyor

"Shakespeare'in değil doğum tarihini, hangi yüzyılda yaşadığını bile bilmeyen Yaşam Kaya", "Ölüleri Gömün"ün çevirmeni Büktel'in diline dil uzatıyor!

Türkiye tiyatrosuna yeni bir hizmet daha sunuyoruz: "Google Translate/Çeviri" katkısıyla Türkçeden İngilizceye ve İngilizceden tekrar Türkçeye çeviri!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi