30 Mayıs 2010 Pazar

Devlet Tiyatroları ışıkçısı Enver Başar'ın kurup, "Shakespeare cahili" Yaşam Kaya'nın yönettiği tiyatronline.com'a yazı yazan(!) Hakan Urcu'dan yanıt!

Türkiye toplumu, kapkaranlık bir tünelde el yordamıyla yol almaya çalışıyor. Türkiye tiyatrosu, kapkara bir dekorda sahne almanın anlaşılmaz hafifliğiyle şimşek hızıyla uçuruma sürükleniyor.

Türkiye toplumunun kapkaranlık bir tünelde yol, Türkiye tiyatrosunun kapkara bir dekorda sahne alması, Devlet Tiyatroları'ndaki kişileri pek ilgilendirmiyor. Öyle ki, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin, İstanbul Devlet Tiyatrosu reklâm panolarına "el koyan" reklâm şirketine bile söz geçirmekten aciz bir hâlde!

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin'den tutun, bu kurumun ışıkçısı Enver Başar'a dek, hemen herkes, benden, halkımdan ve tüyü bitmemiş yetimden zorla alınan vergilerle karınlarını şişirmeyi bir hak olarak görüyorlar. Devlet Tiyatroları'nın en tepesindeki adam Lemi Bilgin, 12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Talât Sait Halman'ın "Türk Edebiyatı Bölümü ve Türk Edebiyatı Merkezi'nin Başkanı" olduğu Bilkent'te çalışmayı uygun görürken, ışıkçı Enver Başar da tiyatronline.com adlı LİNÇÇİ siteyle ışık piyasasındaki pazar payını artırma gayreti içerisine giriyor.

Durum böyle olunca, yani Türkiye toplumu kapkaranlık bir tünelde el yordamıyla yol alıp Türkiye tiyatrosu kapkara bir dekorda sahne alınca, tiyatro yayını yönetme işi "Shakespeare cahili", amatör gazeteci, LİNÇÇİ Yaşam Kaya gibi düzeysiz insanlara ve bu yayınlarda yazı yazma işi de Hakan Urcu gibi düşünce yoksunu kişilere kalıyor!

Düşünce yoksunu Hakan Urcu'nun LİNÇÇİ tiyatronline.com sitesinde yayımladığı
"TİYATRO ZİNOS'UN İLK AHVALİ..." başlıklı yazısını "düzelterek" yayınladığımız için, düşünce yoksunu Hakan Urcu'dan bir e-posta aldık. İbret almak ve/ya Türkiye tiyatrosunun kapkara bir dekorda sahne almasının kaderini anlayabilmek için, aşağıdaki e-postayı okuyunuz! (HB)


***


komik insanlar


kimden Hakan Urcu
<hakanurcu@gmail.com>
kimetiyatroyun@gmail.com
tarih 30 Mayıs 2010 17:54
konu komik insanlar
gönderen gmail.com
imzalayan gmail.com

başınız göğe erdi yazım yanlışlarını bayağı bir uğraşıp sitenize koydunuz. şunu unutmayın kimse tarafından kaale alınmayan bir grup olmaya devam edeceksiniz. linççi ise yaşam kaya ( konunun ne oldugunu bilmiyorum ) onun yazılarının hepsinin altına imzamı atarım. siz düşman kazanarak çoğalmaya devam etmeye çalışan düşünce fakirlerisiniz. kolay gelsin :)
--
u-r-c-u


***


Bakınız: Devlet Tiyatroları ışıkçısı Enver Başar'ın kurup, LİNÇÇİ Yaşam Kaya'nın yönettiği LİNÇÇİ tiyatronline.com'dan canımızı sıkan bir Hakan Urcu yazısı(!)


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi