13 Temmuz 2009 Pazartesi

FAŞİZM kırıntılarıyla beslenen LİNÇ MİKROBU taşıyıcısı bu SIĞ ve SAĞ dergiyi "KESİNLİKLE VE ASLA OKUMAYIN" demiyoruz!


ZÂTEN OKUNMUYOR!

"Aylık ortalama 3.000 tirajı olan Tiyatro...Tiyatro..."

(Bakınız: 10 Mart 2009, "Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Hakkında")

Buna kargalar bile güler!!!

Benim, halkımın ve tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle ayakta duran T.C. Kültür ve Turizm Bakanı AKP'li Ertuğrul Günay'ın çömezi Lemi Bilgin'in yönettiği(!) Devlet Tiyatroları'ndan ve çiçeği burnunda Genel Müdür Ayşe Nil Şamlıoğlu'nun emrindeki Şehir Tiyatroları'ndan aldığı reklamlarla beslenen Tiyatro... Tiyatro... dergisinin aylık ortalama tirajının, sadece 300 olduğunu tahmin ediyoruz!

(Bakınız: "Anamur, Demirbaş, Demirkanlı, Güner ve Yalaz, dergilerinin tirajını açıklamak için matbaalardan aldıkları gerçek faturalarını beyan etmek zorundalar!")

Yukarıda fotoğrafı görülen Tiyatro... Tiyatro... dergisinin Haziran / 2009 sayısı, ancak ayın 10'unda çıkabildi! (HB)

***

Ayrıca bakınız:

"Petersburg skandalı"

"İsmet'ler ölünce, İsmail'lere dönüşüyorlar(!)"

"Ertuğrul Günay'ın çömezi Lemi Bilgin ve Kadir Topbaş'ın çömezi Kazmacıbaşı'nın desteğiyle yaşatılan Demirkanlı, yazarların kimliklerini değiştiriyor!"

TANI BU DERGİYİ, TANI DA OKU!

Büktel "Ahmet Arif fiyaskosu"nu "GÖR"üyor!

"Türk tiyatrosu dimdik ayakta" durabilmek için Kültür Bakanlığı ve Efes Pilsen'e yaslanırken, Mustafa Demirkanlı'nın yayınlarında iyice rezil oluyor!

Sansürcü Ertuğrul Timur'un kankası, Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı tarafından yayınlanan Tiyatro... Tiyatro..., kırk yıllık "Mıho"yu "Miho" yaptı!

Yalan makinesi, küfürbaz, linç kampanyasının ana sponsorlarından Mustafa Demirkanlı, Mersin'i (nam-ı diğer İçel) Manisa sanıyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!