5 Mart 2013 Salı

Nasıl oluyor ise, aynı ânda hem "Lions En Başarılı Yazar Ödülü", hem de "Memleket Sevdalıları Derneği En Başarılı Yazar Ödülü" sahibi olabilecek, tiyatro esnaflığını hızla, hem de şimşek hızıyla geliştirebilecek kadar kıvrak bir yeteneğe ulaşmış Çorumlu yazar LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu, mutlaka ve kesinlikle bizden izleniyor!

Google'da Tuncer Cücenoğlu diye arama yaptığınızda 
54.200 sonuçtan üçüncü sırada sitemiz çıkıyor! 

Bakınız: Google / Tuncer Cücenoğlu 


***


Ayrıca bakınız: 


 LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nun "Che incileri"! 


Şair Ataol Behramoğlu, LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nun "Çığ" oyununu ya okumamış ya anlamamış yada "'Çığ' aslında nedir, neyi sarsıyor?" yazısını okumamış 


LİNÇÇİ ve "Che tüccarı" Tuncer Cücenoğlu "yağcısı" Darya Paseçnik, "Che fotoğrafçısı" Alberto Korda'yı ressam, "Che'nin fotoğrafını" da resim sanıyor!


1944'den beri Tuncer Cücenoğlu adıyla tanınan LİNÇÇİ Çorumlu yazar, 31 Temmuz 2010 gününden başlayarak "Buncer Cücenoğlu" olarak da anılmaya başlandı! 


Üzerinde düşünülmesi gereken önemli bir kitap!


Görünmeyen Önderler: Rotary ve Lions Kulüpleri 


Çorumlu yazar Sayın LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu, bir yandan "Lionizm 'Olanak' demektir" diyen "global kulüp"ten, bir yandan "millî dernek"ten ödül alıyor! 


Kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için "meta estetiği" oluşturan çürümüş Türkiye tiyatrosuna "Lions Tiyatro Ödülleri" de yön veriyor! 


Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk ve Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı'nda LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu da var! 


LİNÇÇİ Mitos-Boyut'un yayınladığı LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu kitaplarını asla okumuyoruz! 


Bir filmdeki Amerikalı bir karakterin özürlü saptamasını yazısının temeline koyan Kemal Oruç, LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu'nu kutsayıp arındırmak istiyor! 


Değil Rusya'da, değil Fransa'da, Türkiye'de bile hiçbir anlam içermeyen Cücenoğlu'nun oyununu ameliyat masasına yatıran Büktel'in önemli incelemesini

okumayan kalmasın! 

*** 


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor! 


Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz! 


Linç imzacıları listesi